Lisanslı Program Download
-
xp yi lisanslı hale getirmek için bunu da kullanabilirsiniz.Antivirusler uyarı vermez sağlamdır.
http://rapidshare.com/files/125454674/Windows.Genuine.Advantage.Validation..rar.html -
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
arkada$ım, legal xp sistemin serialini orjinal bi serial ile dei$tirmeni saglar. sende kurarken bu orjinal seriallerden birini girersen bu programı kullanmana gerek kalmaz ;) ayrıca payla$acaın dier programları merak ettim :)
-----------------------------warsa istğin hemen atim:)
-----------------------------rollback icin serial aramı$tım cok uzun zaman önce :S bi bakabilirsen süper olur :O bi bunun lisansını bulamadım bugüne kadar zaten :D
-
teşekkürler indirim denicem
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------slm arkadaslar elımde lısanslı programlar var bunları hergun foruma koyup sızınde yaralanmanızı ıstedım hergun bır kac program atacagım umarım ısınıze yarar hepsının serıal numaraları lısansları vardır
xp yı orjınal xp yapma programı bır kac dakıka ıcınde orjınal yapabılırsınız xp nızı umarım ısınıze yarar
http://rapidshare.com/files/111835753/Xp_Orjinal_Yapma.rar.html
her aksam verecegım programları ıstedıgınız program varsa haber verın elımde varsa atarım
verince nolucak mutlu mu olucaksn =) -
1 program paylastın durdun hocam :)
e hadi beklıyoruz paylasacaklarını :D
-
Yahu Hevesini Kırmayın Yapacak Zaten bişeyler, Konuyu takip edelim bakalım Bir haftaya Kadar Elbet bişeyler değişecektir.
-
alponzzo bunu yazdı:
-----------------------------bende hata verdi o kodu girince
an error has occurred.this way probably caused by the keying an invalid number.please check it and try again
dedi
-----------------------------bendede olmustu bu o acilan yerlerin birinde microsoft vlk 2003 var oradakini resimdekiyle ayni yap oradakini yanlis yapmis olmayasin bak bakalim.ayrica xp legal oluyor denenmistir sagolasın ustad.
-
face on body full var mı?
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
face on body full var mı?
-----------------------------evet evet bu olsa i olur.
-
Hacı saol ellerine sağlık.Arkadaşlar test ettim çalışıyor.Şu an SP3 yüklüyo netten update de sorun yoksa problem yok diyebiliriz.Kolay gelsin.