Lockerz.Com Hakkinda ?
-
Simdi bahsettiginiz gibi kefillik geldi ve uye oldum .Ancak kafama bazi sorular takildi .
1 ) Uye oldugumda Karsima ne bir oyun'u goremedim.
2 ) Test sayfasini goremedim .
3 ) Birkac video var izleyince ptz vermiyor .
4 ) Kullanmadigim maillerime davetiye yolladim sonra maillerden onayladim ptz geldi . Bunun tehlikeli bir yani olur mu mesela ayni ip'den uyelikler acilmis diyerekten sistemden banlanma vs .
5 ) Uye olurken oraya adres vermedik sadece posta kodu sordu gelicek hediyeler nereye postalancak ?
6 ) Simdi ben 20 kisiyi tamamladiktan sonrada mi anket olmayacak ? Yoksa anketler gelicek mi ?
7 ) Su anda davet yollama haricinde ne yaparak PTZ kazanirim ?
8 ) Arastirdigim kadari ile bazilari Turkiye'ye dagitim yok diyorlar dogru mu ?
9 ) Bazilarida geliyor fakat gumruk'e para vermek lazim diyorlar bu dogru mu ?
10 ) Gerekli PTZ'yi biriktirdikten sonra nereden hediyeni seciyorsun ? Gondermelerini nasil istiyorsun ? Veya ben simdi istedigim hediyenin kac PTZ olduguna vs nerden bakabilirim ?
-
1. oyun, kalktı znnediyorum. ilk başlarda vardı.
2. test sayfası = Dailies; sağ altta
3. henüz video olayı da başlamadı; site daha beta
4. yerinde olsam yapmazdım; çünkü hediye gönderecekleri zaman kontrol ediyolar. yani ptz lerin silinir.
5. adresini üye oldutan sonra sağ üstte "my account" seçeneğinde yazcan.
6. anketler herzaman olur.
7. her gün login olup sol alttaki tarihe tıklayarak ve sağ alttaki "dailies" seçeneğine tıkladıktan sonra karşına gelen resimli sorulara ing cevap vererek.
8. yanlış; Türkiye ye dağıtım oluyo.
9. onu bilmiyorum walla :S
10. önceden bakabilirdin kaç ptz olduğuna fakat artık dağıtım olacağı zaman bakabilirsin; ocağın sonuna doğru olcakmış dağıtım -
MMB
hacı ben dün üye oldum ama hiç ptz gelmedi.Hergünün ptzs için o alttaki tarih butonuna tıklayacaksın dediler ama o hep yeşil ve tıklanmıyor.Ekran aynen böle.Dailiesdeki anketlerden bugünün anketinede bişeyler yazdım yine tık yok :| Tarayıcım firefox ama operadada aynısı oluyor

-
1 ) Uye oldugumda Karsima ne bir oyun'u goremedim.
Sanırım oyun yeni sistemde kaldırılmış.2 ) Test sayfasini goremedim .
Anketlerin olduğu sayfa sağ alttaki, puanın solundaki "DAILIES" yazan bölüm3 ) Birkac video var izleyince ptz vermiyor .
Video izleyerek ptz kazanma olayı ilerleyen zamanlarda gelicek.Daha başlamadı4 ) Kullanmadigim maillerime davetiye yolladim sonra maillerden onayladim ptz geldi . Bunun tehlikeli bir yani olur mu mesela ayni ip'den uyelikler acilmis diyerekten sistemden banlanma vs .
Öyle bir olayı aralıkta yaptılar. İtiraf maili gönderenlerin ptzlerini kestiler, göndermeyen ama yakalananları banladılar.5 ) Uye olurken oraya adres vermedik sadece posta kodu sordu gelicek hediyeler nereye postalancak ?
Settings kısmından adresini ayarlayabilirsin6 ) Simdi ben 20 kisiyi tamamladiktan sonrada mi anket olmayacak ? Yoksa anketler gelicek mi ?
Anketler sürekli. 20 kişi tamamladıktan sonrada var7 ) Su anda davet yollama haricinde ne yaparak PTZ kazanirim ?
Günlük anketlere cevap yazarak ve her girişinde sağ alttaki tarihin üzerindeki butona basarak8 ) Arastirdigim kadari ile bazilari Turkiye'ye dagitim yok diyorlar dogru mu ?
TR'den alan bir çok insan var. Benim tshirt'üm geldi. İlerde alınca gönderirler diye umuyorum9 ) Bazilarida geliyor fakat gumruk'e para vermek lazim diyorlar bu dogru mu ?
Henüz bu konuda birşey diyemiyorum.10 ) Gerekli PTZ'yi biriktirdikten sonra nereden hediyeni seciyorsun ? Gondermelerini nasil istiyorsun ? Veya ben simdi istedigim hediyenin kac PTZ olduguna vs nerden bakabilirim ?
Hediyelerin olduğu sayfayı kapatmışlar. Eskiden o sayfa hep açık oluyordu. Üstteki yeşil redeem bölümüne girince başka bir adreste olduğu yazıyor ancak sadece redeem zamanında açılıyor o sayfa. Bir ürünü seçip adresini yazıyorsun sana onay maili geliyor. Ocağın sonundan önce bir alım olacağı söyleniyor fakat tarih ve saati belli değil.
-----------------------------DAVETİYE İSTEYENLERE DAVETİYE GÖNDEREBİLİRİM.
TEK YAPMANIZ GEREKEN MAİL ADRESİNİZİ BANA PM OLARAK ATMAK
-
Hocam bende dün üye oldum anketlere cevap yazıyorum ptz mtz yok :/
-
D A V E T İ Y E İ S T E Y E N L E R AKSATA1@hotmail.com A D R E S İ N E, M A İ L A T S I N.
-
aksata bunu yazdı:
-----------------------------
ben günde 4 ptz ancak kazanabiliyorum normal midir acaba?:S
Normal -
modemi resetleyip fake üye yapsak sakata gelirmiyiz :)
-
aksata bunu yazdı:
ben günde 4 ptz ancak kazanabiliyorum normal midir acaba?:S
-----------------------------2 login olduğun için 2'de anketler için veriyor
üye ettiğinde ayrıca veriyor sonra 20 üye ettiğin zaman
4-4 veriyor
-
lan benim olmuyor su tarih butonu ya :S
-
bayzin bunu yazdı: