Lockerz.Com Hakkinda ?
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
lan benim olmuyor su tarih butonu ya :S
-----------------------------yarın dene, belkide yeni güne girmemişsindir daha orada büssürü zaman dilimi var bende salladım birini :) yada vermiş unutmuşsundur.
-
bu konu lockerz ile ilgili sonu konudur arkadaşlar...
-
renegadealien bunu yazdı:
bencede son nokta koyulmalıydı. Davetiyeyi bundan sonra ben atayım sitede. Dahada konu açılmasın -
bence davetiye ile ilgili demedi.açılacak konularla ilgili dedi
ne lockerzmış bee :D
-
tolgasen bunu yazdı:
bencede son nokta koyulmalıydı. Davetiyeyi bundan sonra ben atayım sitede. Dahada konu açılmasın
-----------------------------tolga sen konuşma :D
-
hacılar bu son konuysa davetye atıyorum bende haberinhiz olsun. gelinde şu z list tamamlıyım da ocakta üsün istiycem
-
davetiye göndermekte yasaklanmış arkadaşlar sadece ben gönderebiliyormuşum
-
tolgasen bunu yazdı:
bencede son nokta koyulmalıydı. Davetiyeyi bundan sonra ben atayım sitede. Dahada konu açılmasın
-----------------------------e sen zaten z listersin daha ne davetyesi az kenara çekil
-
seadog bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------bu konu lockerz ile ilgili sonu konudur arkadaşlar...
-----------------------------e sen zaten z listersin daha ne davetyesi az kenara çekil
hacı 325 ptz yapıyım bütün davetiyeleri size yönlendircem söz. bana bırakın meydanı ben halledicem. -
Sitede ilk açılan konu http://tahribat.com/Forum-Bedava-Ps3-Ipod-Mp3-Player-Vs-Lockerz-Com-Davetiye-Dagitimi-97903/1/LOCKERZ/ adresindeki olduğu için sadece ben atabiliyomuşum.
DAVETİYE İSTİYORSANIZ MAİL ADRESİNİZİ PM İLE GÖNDEİN, DAVETİYE HEMEN ELİNİZE GELSİN!