Logo Tasarimi Yardim !!! (Kadin İc Camasiri)
-
Merhaba Arkadas,
Kendi capimda sirketime Logo yapmak istiyorum. (Sirket ic camasiri uzerenedir :D) Sirketimin adi: BELBEST
Kullanmak istedigim renk olarak 2 renk belirledim.
1. Renk: HEX: #36454F / RGB: 54 69 79
2. Renk: HEX: #C6CECE / RGB: 198 206 206
Yardim edebilecek arkadaslar var mi ?
Tesekkurler Simdiden :)
ps. Yapmak istedigim Logo, boyle arma gibi olarabilir. Sadece B Harfi ile. Yada BELBEST yazan sade guzel ve s*kici birsey..
-
Kadın iç çamaşırı yazdığından mütevellit konu güzel hit alır hocam :) Bu tarz bir şeyler olsun, bence karizma duruyorlar .
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
Kadın iç çamaşırı yazdığından mütevellit konu güzel hit alır hocam :) Bu tarz bir şeyler olsun, bence karizma duruyorlar .
-----------------------------evet ikinci guzel duryor abi yalniz yazi Fontlarini biliyormusun ?
-
küçük harflerle, eğik biçimde (üstü solda-alta sağda olacak şekilde) kırmızı renkte, elyazısıyla "belbest" güzel olabilir hocam
-
mustafacsn bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------evet ikinci guzel duryor abi yalniz yazi Fontlarini biliyormusun ?
-----------------------------Malesef bilmiyorum hocam . Bence ikinci resimdeki yazıyı bul ve aşağıdaki gibi siyah ve pembe kullan , bence çok güzel olur .
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
küçük harflerle, eğik biçimde (üstü solda-alta sağda olacak şekilde) kırmızı renkte, elyazısıyla "belbest" güzel olabilir hocam
-----------------------------@mavi: abi bi yapip gondersen olurmu acaba ? tam olarak ne dedigini anlayamadim :))
@blood: guzelmis dedigin gibi yapsak sikici olur :))
-
rekcah_maynaq bunu yazdı:
-----------------------------Hocam harika olmuş ancak siyah fona pembe yazı olsa süper durur bence .
-
3.üncü güzel değiştirmeden bunu kullan
-
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------İçi beyaz daha güzel durdu gerçekten de :) Ya da daha ince bir yazıtipi olacak.
-
soldan ve sağdan 3. iyiler bence