Londradaki Ufo Görüntüleri 24 Haziran 2011
-
spak özlemiş,park yeri bulamayınca geri gitmiş
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
bu araçların hepsi insan yapımı. uzaylı filan değil. bunların hepsi ulliminatinin, blue beam projoesine ve seküler devleti kurmak için insanlar üzerinde kurduğu ufo komplosunun birer parçası... inanmayın amaçları sizi inandırmak bunlara
-----------------------------Beni anlayan birinin olması hoş :)
-
Gaç gaç astralciler geliyor... Harbi bi ara astral bilmemne galaktik federasyon zımbırtısı vardı gelidler yok ertelendi bişeyler olmuştu... Neoldu o iş? Motor su mu kaynattı? :D
-
a.q insanlıktan bişey saklıyolar ama .acaba bu teknolojije geldıkmı cünkü ben bunları gördüm ya insanoğlu böle şeyler yapabiliyor yada bi gelin artık dış dünya canlıları bi gelinde rahatlıyalım
-
kedi canını yirim senin
-
neden inanmıyorsunuz ufolara merak ediyorum.
Gidin radarcı, pilot tanıdıklarınız vrsa sorun.Afyon taraflarında özellikle neler olup bittiğini anlatırlar.
bende gördüm.Hemde canlı canlı.
edit:
aynı görüntüler, farklı yerden.
-
zumsuk bunu yazdı:
Gidin radarcı, pilot tanıdıklarınız vrsa sorun.Afyon taraflarında özellikle neler olup bittiğini anlatırlar.
-----------------------------ufolara inanıyoruz. ancak gördüklerimizin %99u gerçek değil birer oyun. üzerimizde büyük oyunlar oynanıyor ve kimsenin taktığı yok. herkes pişman olunca iş işten geçmiş olacak..
-
DrKeworks bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ufolara inanıyoruz. ancak gördüklerimizin %99u gerçek değil birer oyun. üzerimizde büyük oyunlar oynanıyor ve kimsenin taktığı yok. herkes pişman olunca iş işten geçmiş olacak..
-----------------------------ufoyla ne oyunu oynayacaklar abi ?
-
zumsuk bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
ufolara inanıyoruz. ancak gördüklerimizin %99u gerçek değil birer oyun. üzerimizde büyük oyunlar oynanıyor ve kimsenin taktığı yok. herkes pişman olunca iş işten geçmiş olacak..
-----------------------------ufoyla ne oyunu oynayacaklar abi ?
-----------------------------ufoyla oyun oynamayacaklar. ufolarmış gibi oyun oynayacaklar. senin ufo sandığın o objelerin %90ı insan yapımı (insanlardan gizli geliştirilmiş ileri teknoloji kullanıllıarak elde edilmiş siyonis-mason-illuminati araçları). nasanın BLUE BEAM projesini araştır anlarsın. ama öncesinde nonus ordo seclorum (yeni seküler dünya düzeni) un ne olduğunu bilmen gerekir. şöyle söyliyeyim sana "BİLMEDİĞİN ÇOK ŞEY VAR" kardeşim. ama bu hiçbir zaman bilmeyeceğin anlamına qelmez. eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan gelenler belgeselini izlemen gerekir ve diğerlerini. www.gelenlerr.blogspot.com sayfası benim kişisel blog sayfam. buradan insanlara ulaştırmaya çalışıyorum izletmeye çalışıyıroum gerçekleri görmeleri için. istersen izlemye başla bence...
-
elin gavuru yapmış demiyecez elin uzaylısı yapmış a.g türkiyede neden gözükmüyor bu ufo