Lütfen Okuyunuz... / Site Hakkında Duyurudur...
-
rene anlamadığım bir çelişki var. Holy sitenin amacını bende bilmiyorum demiş. Yani hiç bir amaç belirtmemiş. Sende diyorsun ki sitenin amaçlarını sapıtmayın :|
Aslında eski Osmanlı devletinin yaptığı gibi bir genelge yazıp sitenin amaçlarını bütün müridlere duyursanız kanımca daha iyi olur gibime geliyor. Çünkü ben buraya 2004 yılı itibariyle üyeyim daha sitenin amacını tam kavrayamadım. Tamam ağırlık olarak internet/bilişim üzerine ama ne bilim bazı kişi yada kişiler dediğin gibi işin b.kunu çıkartıyor. Yani işi tamamıyla anlamsızlıklara sokuyor.
-
Bana göre tbt de siyaset yasak olmamalı en çok bu konuyu seviyorum ben .
-
forum.asp nin altına bu gün doğan üyeleri ekledim,
http://www.tahribat.com/forum.asp bakabilirsiniz, bi kac gün içinde kodunu yazarım...
-
valla arkadaşlar site yönetimi hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor. Sağolasın rene.
-
bencede en güzel karar alınmış
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------e dayi madem bu kadar siyaseti seviyorsun 32.gün siyaset meydani türü üniverste salonlarinda tartişilan programlara git daha haz ve zevk alirsin
-
Vardır Renenın bı bıldıgı.
-
Sitede her gün yeni birisi doğuyor, ondan dolayı forum kuralallarınada ekledim, sitede doğum günü konularının açılması yasaktır...
--------------------------------------------------------
:D bencede isabet olmuş. gülesim geliyor :D
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------e dayi madem bu kadar siyaseti seviyorsun 32.gün siyaset meydani türü üniverste salonlarinda tartişilan programlara git daha haz ve zevk alirsin
tamamen katılıyorum. Burada siyaset yapılmaz çünkü biz siyasetçi yada bir örtügü savunan bir topluluk değiliz. sadece burda siyasi olaylara oluşumlara yorumlarımızı yapabiliriz. -
Rene sana bu konudan a'dan Z'ye katıLıyorum. Ben hergun burdayım ama konulara katılasım gelmiyor msj ları gorunce herkesin agzında bi kfr konu acılıyor ardından direk makara sacma sapan espiri geliyor konunun icine ediyorlar ee sonra katılmak bile istmiyor insan tabi geyik düşünenler haric .
No Swearing !