Lütfen Okuyunuz... / Site Hakkında Duyurudur...
-
Sayın muridler...
Sitede küfür, forum kurallarındada görebileceğiniz gibi yasaktır... Bu sebepden dolayı her gün bir kac murid cezalandırılıyor... Bu olayın tekrar etmesi halinde, bu muridler siteden tamamen uzaklaştırılacaktır...
Sitede her gün yeni birisi doğuyor, ondan dolayı forum kuralallarınada ekledim, sitede doğum günü konularının açılması yasaktır...
Her konuyu geyiğe vuran tesbit edilmiş bir kac kişi var... Bunlar siteden ATILACAKTIR, sitenin amacını saptırmayın...
Video ve resim paylaşım bölümü sadece ve sadece bilgisayarla ilgili konular içindir, diğer içeriği geyik bölümüne acınız...
Dikkat ediniz karşılıklı kalp kırmayalım...
-
Ne bu gece muhtarası gibi :))
o değilde bu küfür yasakları felan anlamıyorum hizmetin bokunu çıkardık diye banner yapıpda :)) Herzaman küfür e karşıyımdır ama küfürden küfüre de fark var neyse Sakin alper çizgimden kaymayayım :)
-
Kesinlikle doğru tespitler... Özellikle şu doğum günü konularında hak veriyorum. Hadi 1,2,3 tamamda yahu hergün bir doğum günü kutlama konusu açılıyor :| Abü doğum günü kutlamaktan soğudum resmen =)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Ne bu gece muhtarası gibi :))
o değilde bu küfür yasakları felan anlamıyorum hizmetin bokunu çıkardık diye banner yapıpda :)) Herzaman küfür e karşıyımdır ama küfürden küfüre de fark var neyse Sakin alper çizgimden kaymayayım :)
-----------------------------Yasak çünkü, nasıl, nerede ve ne şekilde küfür edeceğinizi bilmiyorsunuz...
Sorulan soru : harddiskim 31 gb görüyor...
İlk mesajda yaptığın yorum : donanimdan hiç anlamam ama benim takıldığım nokta niye 32 değilde 31 ? :))
O yukarda tesbit edilen üyelerden biriside sensin...
-
küfür konusunda çok destek veremesemde. (demokrasilerdeki çatlak ses :) doğum günü olayına yüzde yüz katılıyorum.
-
Hayırlı ugurlu ossun ne diyek :S
Site yeni üyeler almaya basladıgından beri evet nerede nasıl kufredilce sasılmıs durumda (bunu soyleyen adamda adminlere küfreden adam siz anlayın artık ne halde oldumuzu ) :D
Pezevengin verdiği vaazdan cemaate hayır gelmez :D Velhasılı doğumgunu olayına çok sevindim :) -
Rene hocam haklı sürekli konular geyige çevrilip bilmedigi konuya bile cevap veren müritler var belki bölece forum kalitesi artar
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Hayırlı ugurlu ossun ne diyek :S
Site yeni üyeler almaya basladıgından beri evet nerede nasıl kufredilce sasılmıs durumda (bunu soyleyen adamda adminlere küfreden adam siz anlayın artık ne halde oldumuzu ) :D
Pezevengin verdiği vaazdan cemaate hayır gelmez :D Velhasılı doğumgunu olayına çok sevindim :)
-----------------------------Pardon kimin verdiği vaaz:D
-
Son 3 aydır üyelik kapalı...
Şu anki üyelerin hepsi eski üyelik..
-
Bence doğum günü, özel olaylar vs. yasaklanırsa müridler arasında bi nebzede olsa eskiye nazaran soğukluk olabilir (site içi).. Çoğu mürid sitede tanışıp kaynaştığını düşünürsek eski sıcaklık kalmayabilir diye düşünüyorum.
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------Bence doğum günü, özel olaylar vs. yasaklanırsa müridler arasında bi nebzede olsa eskiye nazaran soğukluk olabilir (site içi).. Çoğu mürid sitede tanışıp kaynaştığını düşünürsek eski sıcaklık kalmayabilir diye düşünüyorum.
-----------------------------
hiç kimse doğum gününden kaynaşmadı hocam bu sitede :) Hiç kimsede doğum günümü kutlamadı die kavga etmedi...
Yukarda özel mesaj butonu var gereken oraya tıklasın...