Lys Sınavı Nasıldı?
-
48 mat 25 geo işaretledim.Sınav o kadar da zor değildi hatta dersanedeki denemelerden bile kolaydı diyebilirim.
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------80 soruyu da salladım kitapçığı açmadan.
-----------------------------helal hocam :D
-
Herkesin morali düzelsin diye yazıyorum. 5 yada 6 mat, 3 geo netim var. Bana yetiyor ama. Yaş olmuş 35, zaten işimde var. Hedeflediğim yerlerin kontenjanı bile dolmuyor. Mis mis. Ohh suyundan da koy suyundan.
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
Herkesin morali düzelsin diye yazıyorum. 5 yada 6 mat, 3 geo netim var. Bana yetiyor ama. Yaş olmuş 35, zaten işimde var. Hedeflediğim yerlerin kontenjanı bile dolmuyor. Mis mis. Ohh suyundan da koy suyundan.
-----------------------------Hobaaaa Allah Allaaaaaaaaaaah şinananayda yavrum şina şinanayyy
-
Geçen yıl 45 mat 25 geo net yapmıştım. Ygs den daha basitti. Her sene zaten kolay soruyorlar.
-
zeybekustasi bunu yazdı:
Geçen yıl 45 mat 25 geo net yapmıştım. Ygs den daha basitti. Her sene zaten kolay soruyorlar.
-----------------------------hocam bu sene iyidi ya valla bak bak sorulara anlarsın ama gecen sene kolaydı haklısın
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------48 mat 25 geo işaretledim.Sınav o kadar da zor değildi hatta dersanedeki denemelerden bile kolaydı diyebilirim.
Hocam, sağlam net çıkar oradan. Fen bilimlerinde de sıkıntı çıkmazsa, başka planın da yoksa, senin yolun düşer bizim oralara. -
ulan sırf taşak muhabbetine seneye bende giricem şu sınava. bakalım üniversiteyi kazandığım seneden farklı neler yapacaz :)
-
bokum gibin, hepsini toplasan belki 30 net yapar.
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------Hobaaaa Allah Allaaaaaaaaaaah şinananayda yavrum şina şinanayyy
Şu yorumlara anlamsızca 5 dk güldüm.. 1 senedir girmediğim accountuma sırf bu yorumu atmak için şifre sıfırlayıp girdim..
Hala gülüyorum :)