Macbook Pro
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------Yurt dışından getirttiğim için malesef ingilizce olacak :(
-----------------------------sorund eğil abi ztn ingilizce klavye düşünüyordum. bülütütlü tr klavye aldıkmıydı oh mis. Fiyatta uygun olursa , değme keyfime.
-----------------------------Fiyat piyasaya göre çok uygun olacak. Fiyat konusunda tam birşey söyleyemem ama şimdi :D
-
Edut. Zikim safariyi. Eve gidince atayim bari
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------Yurt dışından getirttiğim için malesef ingilizce olacak :(
-----------------------------sorund eğil abi ztn ingilizce klavye düşünüyordum. bülütütlü tr klavye aldıkmıydı oh mis. Fiyatta uygun olursa , değme keyfime.
-----------------------------Fiyat piyasaya göre çok uygun olacak. Fiyat konusunda tam birşey söyleyemem ama şimdi :D
-----------------------------ona gerek yok klavyenin üstüne lateks bir koruyucu geçiriyorsun qtr olanları var.
-
uçak biletimi al, almanaydan alıp gelem :) kar komisyon bişey istemez :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------uçak biletimi al, almanaydan alıp gelem :) kar komisyon bişey istemez :D
-----------------------------Almancı çukulatası getirsene, taze rittersport bademli ve fıstıklı olsa kafi, ne yedimse bulamadım o tadı yav.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------uçak biletimi al, almanaydan alıp gelem :) kar komisyon bişey istemez :D
-----------------------------Almancı çukulatası getirsene, taze rittersport bademli ve fıstıklı olsa kafi, ne yedimse bulamadım o tadı yav.
-----------------------------rittersport kipada satılıyor kervan pasajındada vardır ben bakayım gönderırım sana
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------rittersport kipada satılıyor kervan pasajındada vardır ben bakayım gönderırım sana
-----------------------------e banada gönder madem :D
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------pro 13.3 alacagina air alman daha mantıklı gibi
hem cok daha hafif hem cozunurlugu yuksek ssd var bi de
fiyatları aynı 2700-2800 civari
edit:kafam cok guzel 13 alacan sandım
http://www.pcdepo.com/apple-macbook-pro-z0nlq-urun6904.html
öküz alırsın bu paraya
darty de indirim varmis
http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/APPLE/MACBOOK-PRO-Z0NLQ-p-64419-c-24.htm
-----------------------------4 Gb ram 512 ekran kartı 4200 tl. yuh.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-------------------------------
Ne zaman gelmiş kipaya yahu, hemen araştıracam. Ayrıca hocam senin elektronik eşya getirme haddin ne kadar kapasite olarak, bir öğrensene ona göre belki eyşasız bavulla çekeriz seni :P
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-------------------------------
Ne zaman gelmiş kipaya yahu, hemen araştıracam. Ayrıca hocam senin elektronik eşya getirme haddin ne kadar kapasite olarak, bir öğrensene ona göre belki eyşasız bavulla çekeriz seni :P
-----------------------------
kapasite olarak ne kadar bilmiyorumda millet 2şer 3er iphone felan geitriyo, ama hem bikaç tlefon hem bikaç laptop getirirsem sıkıntı çıkar mı bilmiyorum :) da ben almanyada yaşamıyorum onuda belirteyim, gezmeye gidip geliyorum sadece :D