folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Macbook Pro Mid 2012 İşlemci Yükseltmek ?



Macbook Pro Mid 2012 İşlemci Yükseltmek ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    @mertozz  hocam ben sibelius 7 kullanıyorum ordan sesin her türüne göre kanal açıyorum mesela 1.keman legato için bir kanal açıp sample paketinden kemanın legatosuna yönlendiriyorum stac. için bi kanal daha açıyorum. logic kullanmıyorum ben önce kağıt kalem ile yazıp sonra sibeliustan nota olarak yazıp hazırlıyorum anlayacağın çok geniş orkestra parçaları yazarken tabi notanın üstüne tıklıyorum makina kasıyor ses 4 sn sonra geliyor şimdi muhtemelen ses kartından diyeceksin değil çünkü 1000 liraya roland stüdyo ses kartı aldım çok bariz işlemci yoruluyor kasıyor yani . 

     Bu arada ana kartım ne tür işlemci destekliyor nasıl öğrenebilirim


    Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertozz
    mertozz's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Şubat/2016
    Erkek

    Kusura bakma biraz geç oldu ama SSD takmak ve Ram upgrade etmek işini görecektir. 16GB ram ve 480 GB yüksek data okuma/yazması olan SSD tavsiye olunur.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2012
    Erkek

    Bende de aynı yılın mac prosu var. SSD ve ram değişikliği çok ciddi fark yarattı, deneyebilirsin. Yani önceden bir final cut pro açmak 10 sn sürerken şimdi bütün uygulamaları aynı anda açmayı denediğimde 10 sn sürüyor. 

Toplam Hit: 1737 Toplam Mesaj: 14
macbook macbook pro işlemci cpu işlemci yükseltme