Maden Suyu Gerçeği
-
gercekten cok super olmus =)
-
Çoğu yurt dışı ülkelerinde normal su yerine maden suyu kullanılıyor.İşin en kötü tarafı koşuyorsun zıplıyorsun oynuyorsun susuyorsun ama oda ne maden suyu kana kana içemiyorsun o çok kötü oluyor :D
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------
Çoğu yurt dışı ülkelerinde normal su yerine maden suyu kullanılıyor.İşin en kötü tarafı koşuyorsun zıplıyorsun oynuyorsun susuyorsun ama oda ne maden suyu kana kana içemiyorsun o çok kötü oluyor :D
Romanya örneğin de olduğu gibi :) -
kusura bakmayın arkadaşlar müsait değildim de.
İçinde power point sunumu var.coca kolada yok böcük var şu var bu var diye sunum hazırlıyorlar insanlar inanıyor.
Bende buna karşı birşey yaptım.Millete yayarsak belki biraz akıllarını kullanmalarını sağlaya biliriz dedim.Destek verirseniz sevinirim :)
-
pavır poyıntı olmayanlar nabıcak :| resim, video neyse bende isterim zumzuğum benim :D imageshacke filan atsana merak ettim :D
-
Powerpoint bulamayan,
Ashampoo Office 2008 indirsin.
X|. Emre
-
Swool bunu yazdı:
2FaN bunu yazdı:
Romanya örneğin de olduğu gibi :)
Polonyayıda ben örnek vereyim :D birde limon sıkıyorlar yada koyuyorlar içine kolay içilsin diye o iyice berbat ediyordu tadını :)Gidecek varsa niegazowana isteyin normal sudur :) maden suyu gazowana :)
Zumsuk sunum için teşekkürler
-
FOXXLY bunu yazdı:
pavır poyıntı olmayanlar nabıcak :| resim, video neyse bende isterim zumzuğum benim :D imageshacke filan atsana merak ettim :D
-----------------------------hocam :D open office.. ;)
-
her aksam yemeginden sonra icerdim bu mailden sonra icmicem..ayyy ne igrenc seyler onlar: )
-
höyt millet bi haber olmasın zıplattım konuyu..