Maden Suyu Gerçeği
-
ulan eski dost, formattan sonra office kurmaya üşeniyordum, senin sayende kuracam şimdi sırf bunun için, hadi bakelim..
-
hay aklına bin yaşa hemen atıyom 30 -40 kişiye :)
edit: ya bu kadar olur tam atacam bunu 30 - 40 kişiye bi açtım posta kutusunu bi baktım sağlık ve kolanın gercekleri... daha bugun gelmiş. alayına gönderdim bunu.
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------hay aklına bin yaşa hemen atıyom 30 -40 kişiye :)
edit: ya bu kadar olur tam atacam bunu 30 - 40 kişiye bi açtım posta kutusunu bi baktım sağlık ve kolanın gercekleri... daha bugun gelmiş. alayına gönderdim bunu.
-----------------------------zuahuauhuah :D banada bu gün geldi çok kola içiyorum.Desinler asit zararlı, kafein bağımlılık yapar tamam doğru.Fakat saçma sapan şeylele milleti uzaklaştırmaya çalışıyorlar.Sırf o yüzden yaptım hea yok desteklediğimden falan değil.Bunalttı artık.
-
10 kişiye forwardladım valla.. inş. başıma kötü bişey gelmez(:
sunum güzel olmuş.dırın dırınlı bir müzikte koysaydın tam süper olacaktı.
-
Invalid download link.
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------
Invalid download link.
-----------------------------efem ?
Dosya Adı: madensuuyu.rar (Şikayet Et)
Dosya Bandwith: 31320 KB
IP Adresi: 88.252.217.***
Dosya Boyutu: 145 KB
İndirilme: 216 Kere
En Son İndirilme: 2008-03-03 8:43 Dosya Açıklması: None------------
edit:
Ayrıca millete gönderdiğinizdeki tepkiler nedir?Tepki gösterdilerse yazarsanız seviniriz..
-
bu tip slaytlari daha fazla gormemiz lazim artik... cilki cikti, yok 100 kisiye yolla zengin ol, 80 kisiyle yat, daha balli ol :) kola icme sel ol olur, deprem olur, gavura destek olur... aman aman gacin, nitrojen bombasi dusuyor!!!
-
Abi kola ile ilgili batıl inançları olan insanları bilinçlendirmek adına süper olmuş :)
Ahuahu bu arada maden suyu ile ilgili batıl inançlara da hazırlıklı olmak lazım bu slayttan sonra :D
Teprik ediorum :)
-
'Kahrolsun abd emperyalizmi yaşasın coca cola' bizim lisedeki sloganımızdı, hani lisede hocalar cola mola içmeyin domuz tırnağı var filan derlerdi
bizde sonra kendi kendimize bu sloganı atardık :)
-
zuhaahua millet siz söylemediniz son durum ne millet ne diyor ama attığım 10 kişiden 6-7 si geri mesja yolladı.
Çok güldüklerini falan yazmışlar fakat gerçektende aklımızı kullanmalıyız doğru diyorlar.Düşünüyorum da iyice koyun bir millet mi oluyoruz ne?