Madencilik Yapmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

i7 3610Q - 2.30 Ghz

nvidia GeForce GT 650M

8 GB 

OCZ Vertex 4 256 GB

bu iş yapar mı?

Sağlam coinlerde iş yapmaz. Sebebi de zorluk ve sistemin yetersiz kalışı. (Bkz: 650m hashrate)

piyasada değeri olmayan coinler kazılabilir, kazımı kolay ve değeri olmayan. Bir zaman sonra satış İçin değerlendirilebilir. Ne kadar kazar bilemem ama tek kurtarışı bu. 

Rx580 32mh değer alıyorken eth falan İçin mesela 650m’in işi zor. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    Aloryan bunu yazdı

minergate bu degerler nasıl

hoca cihazlardan önce bi göz doktoruna git :D

kusura bakma hiç bakmadım resime :D boyut küçült kaydet yükle misali

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

şu programı indir, kur, çalıştır.

gibi bi durum olsa keşke de anlatsak. ancak sayfalar dolusu yazı okuman lazım, bazı şeyleri kendin deneyimlemen lazım :)

https://miner.nicehash.com

geçen ay bunlar heklendik diye açıklama yapmışlar. 

50-60 milyon dolarlık btc uçmuş.

https://www.reddit.com/r/NiceHash/comments/7i0s6o/official_press_release_statement_by_nicehash/

LynXMaSTeR tarafından 13/Oca/18 23:54 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

şu programı indir, kur, çalıştır.

gibi bi durum olsa keşke de anlatsak. ancak sayfalar dolusu yazı okuman lazım, bazı şeyleri kendin deneyimlemen lazım :)

https://miner.nicehash.com

geçen ay bunlar heklendik diye açıklama yapmışlar. 

50-60 milyon dolarlık btc uçmuş.

https://www.reddit.com/r/NiceHash/comments/7i0s6o/official_press_release_statement_by_nicehash/

Benim de 100-200 dolar hiç oldu o olayda :D amk sistemini deneyelim dedik 1 hafta kazdık kazmadık emeklerin yarısı uçtu :D

Madenciliğe girmek biraz güven özveri tecrübe istiyor arkadaşlar

Özellikle ilk rigde(kasada) bebek sahibi olmuş gibi, işleyişi öğrenene rayına oturtana kadar gecenizi gündüze katıyorsunuz. Tam herşey stabil yolunda derken reset atmaya başlıyor falan, durduk yere hashrate ler düşüyor, sistemi toplarken anajarttan duman çıkıyor falan :))

Bir iki haftaya madenciliği üç ortak biraz daha ciddi bir seviyeye getirmeyi düşünüyoruz. Adım adım bilgi ve haberleri paylaşacak bir hobi blogu açmayı düşünüyorum. Hiç bir zaman geç değil, sadece kart bulmak zor :)

(domain bağışları kabul edilir :p)

Elindeki makineyle hiç vakit kaybetme. Araştırma yap. İngilizce varsa btctalk forumunda yeni başlayanları kurcala, yoksa aynı forumun tr kategorisi de fena değil. Whatsapp telegram grupları var onları bul,oku,millet anlık neler yaşıyor nasıl çözüyor. 

Aklına yatarsa hemen bi makine topluyorsun. 650M nasıl bilmiyorum, ama harcadığın elektriği bile çıkarmayabilir. 

Kısaca şöyle, 

Sistemi topla, windowsu kur(linux distroları haftaya denicem), driverları kur tanıt, dört ekran kartını tanıt, sonra sekizinciye kadar tanıtabilmek için bios ayarlarını yap, her kartı tek tek takarken arada test et tabi. Performansı artırmak için windows ayarları, sonra kartlara rom at biosları değiştir, piyasada yoksa kendi biosunu oluştur, sonra resmi uygulamadan OC yap, stabiliteyi yakala, undervolting ile elektriği kıs, yine stabiliteyi yakala, herşey tamamsa bırak makineyi kenara takılsın :) 

Mining: coin seç, miner seç, havuz seç, cüzdan oluştur, havuza tanımla, havuzu al miner a tanımla, ekran kartlarını tanıt(bak burası otomatik :d), ince ayar yapılacaksa yap, dual mining yapıyorsan ikincil coinin işlem yoğunluğunu dengele, herşey tamamsa at kenara seyret :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

@noname, hocam o kadar uğraşacak vaktim yok. borsa üzerinden gidiyorum şuan için :)

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

@noname, hocam o kadar uğraşacak vaktim yok. borsa üzerinden gidiyorum şuan için :)

Konu sahibi için açıkladıydım hocam borsa iyidir :D 

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Konu sahibi için açıkladıydım hocam borsa iyidir :D 

benim mesajı alıntılamışsın, ayrıca 650M i ben yazmıştım da o yüzden üzerime alındım :)

LynXMaSTeR tarafından 14/Oca/18 01:06 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Konuyla alakasız ama birisi bu bitcoin mantığını anlatabilir mi? Yada link versede olur. Google a baktım ama hep nasıl yapılır var. Yani biey üretmiyor ne bileyim amaç ne?  Bitcoin ne?  Hiç birşey anlamadım. Anlasamda yapmamo ayrı da maksat güncel konulardan uzak kalmamak. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

Konuyla alakasız ama birisi bu bitcoin mantığını anlatabilir mi? Yada link versede olur. Google a baktım ama hep nasıl yapılır var. Yani biey üretmiyor ne bileyim amaç ne?  Bitcoin ne?  Hiç birşey anlamadım. Anlasamda yapmamo ayrı da maksat güncel konulardan uzak kalmamak. 

Forumda konusu var 

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

bitcoin i ortaya çıkaran adamın hazırladığı makale bu hocam

https://bitcoin.org/bitcoin.pdf

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 5370 Toplam Mesaj: 33
madencilik