Mafia 2 Sorun
-
Bazı oyunlarda oluo demek ki. Assasian da bende altta uyarı verio oyuna girmeden kabul edip giriyorum, bunda olmuyo o şekilde demek ki. Bu arada oyun mükemmel grafikleri filan. 1'e göre üst düzey olmuş ısındım oyuna =) Gerçi daha assasian bitmedi buna sardık :D
-
mafia 2 ile gta 4ün grafik karşılaştırmalarını bi izle :) animasyon gibi kalıyo gta 4
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
mafia 2 ile gta 4ün grafik karşılaştırmalarını bi izle :) animasyon gibi kalıyo gta 4
Doğrudur gta4 e bakmadım hiç =) Ama belli baya bi kaliteli olmuş mafia nın bu serisi -
oyunu bitirmiş bulunmaktayım gta4 72 part mafia 29 part ama gta mafianın yanından bile geçemez. Gta 4 ü 2 saat oynadım sonra sildim ama mafia 2 günde bitti gerçekten adamlar yapmış !!
-
manhyak bunu yazdı:
oyunu bitirmiş bulunmaktayım gta4 72 part mafia 29 part ama gta mafianın yanından bile geçemez. Gta 4 ü 2 saat oynadım sonra sildim ama mafia 2 günde bitti gerçekten adamlar yapmış !!
ama üzüldüm 2k gamese harbi harbi. adamlar 2-3 senedir parasızlıktan çıkaramıyoruz oyunu diyordu. sonunda nvidia sponsor oldu. ama daha oyun piyasaya sürülmeden cracklenip çıktı. cidden üzüldüm adamlara. bu kadar uğraşıp en güzel grafikli(özellikle physx konusunda) bi oyun çıkarttılar imkansızlığa rağmen. sonuç hüsran. vicdan azabı çekiyorum ya -
pcdoktor636 bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
ama üzüldüm 2k gamese harbi harbi. adamlar 2-3 senedir parasızlıktan çıkaramıyoruz oyunu diyordu. sonunda nvidia sponsor oldu. ama daha oyun piyasaya sürülmeden cracklenip çıktı. cidden üzüldüm adamlara. bu kadar uğraşıp en güzel grafikli(özellikle physx konusunda) bi oyun çıkarttılar imkansızlığa rağmen. sonuç hüsran. vicdan azabı çekiyorum ya
dünyada yaşıoz yapcak bişey yok -
GTA4, Mafia 2'yi ne yazikki ezer.
Tek birsey diyorum. GTA4'te haritayi bi basindan bi basa dolasin sure tutarak. Bide aynisini Mafia 2'de yapin. Farki anlarsiniz.
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------GTA4, Mafia 2'yi ne yazikki ezer.
Tek birsey diyorum. GTA4'te haritayi bi basindan bi basa dolasin sure tutarak. Bide aynisini Mafia 2'de yapin. Farki anlarsiniz.
Hoca rock star firması nereeee mafia 2 nere o şekilde kıyaslarsan tabiyki gta 4 dersin. Ama gta 4 ü 2 3 saat kadar oynadım hiçbi zevk alamadım. -
manhyak bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
GTA4, Mafia 2'yi ne yazikki ezer.
Hoca rock star firması nereeee mafia 2 nere o şekilde kıyaslarsan tabiyki gta 4 dersin. Ama gta 4 ü 2 3 saat kadar oynadım hiçbi zevk alamadım.
Şehirle alakası yok hocam senaryoda önemli tamam mafia 1'in senaryosuna rakip olamaz ama GTA 4 Mafia 2'den çok çok daha iyi Mafia 2 bi GTA 4 Bi Red Dead Redemption olamadı -
manhyak bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------GTA4, Mafia 2'yi ne yazikki ezer.
Hoca rock star firması nereeee mafia 2 nere o şekilde kıyaslarsan tabiyki gta 4 dersin. Ama gta 4 ü 2 3 saat kadar oynadım hiçbi zevk alamadım.
aynen öyle saatlerce başında durcak bi bağlayıcılığı yok. şehirde mal mal geziyorsun herşeyin yapay olduğuda çok belli oluyor. ama mafia 2 başındayken hikayeyi anlamasan bile ağzın açık kalıyor gelişmeler karşısında. ayrıca şehrin uzunluğu önemli değil zira oyun motorunu ypatıktan sonra haritayı uzatmak sorun değilki. aynı döngüler olarak devam edip gidebiliyor sonuçta Ayrıca mafia 2 benim pc'de son özelliklerde çalışırken gta 4 yarısında bile çalışmıyor(4 çekirdek 1gb normal 1 gb paylaşımlı ekrna kartı 4 gb ram var düşün)