Makinamı Server Yapmak İstiyorum
-
ya hakaten bakın şimdi baya içlendim bende yapacam yokmu bunun ayrıntısını güzel verecek güzel bir insan bi ara döküman bölümünde gördüm gibi oldum ama bi bakıyım genede
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
ya hakaten bakın şimdi baya içlendim bende yapacam yokmu bunun ayrıntısını güzel verecek güzel bir insan bi ara döküman bölümünde gördüm gibi oldum ama bi bakıyım genede
-----------------------------dokuman bölümündeki dokumanı okudum herseyi yapıyorumda su ipmi modeme deilde pcme yönlendirme olayını beceremedim ...
-
ya şu server yazılımlarından bende win server 2003 var ama ne zaman pc ye kursam fatal eror veriyor bide başlangıcında bir kaç tane seçenek war hangisi ne için bilen varmı
-
bu isin dogayeni olarak size anlatiyim biraz hic bisey yok yav modeme girip ipyi bilgisayariniza yonlendiriceksiniz tcp udp yi port araliklarinida yazin tmmdir :) modemden modeme degistigi icin ayarlari tek tek yazamicam linksys kullanan varsa gelsin :)
-
Yahu şu işi bizede anlatında bizde bilelim. Eskiden birkaç tane döküman indirdim ama elde var "0". Şu işi anlatında benim de merakım gitsin. Modem airties.
-
o mondyu pic_boy sen admin deilmiydin yaw
-
Slampp indir zaten live cd tak cd roma al sana server..
-
Slampp asp çalıştırırımıkine
-
us robotics modemi olan varsa videolu anlatabilirim.
-
sen videolu anlat isimler aşşa yukarı aynıdır zaten bide modemi resetleyince bu ayarlar kayboluyo demi
Toplam Hit: 5875 Toplam Mesaj: 27