Manga Eurovision Şarkısı
-
Bence güzel olmuş,beğendim.
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
Pro'ya katılıyorum..
Nasıl bir beklentidesiniz ki ?
Bence muhteşem bir çalışma olmuş..
Ne istediğinizi bilseniz herhalde ona göre bi açıklama yapabilirdiniz..
İstediğinizi bilmediğiniz için "ıyk tırt cık" diye tepkiler veriyorsunuz..
Ne kadarını anladınız parçanın? Ne kadarın katılabildiniz ki ?
-----------------------------Son albümdeki muhteşem şarkılardan sonra maalesef beklentileri karşılamadı. Bence sorun bu!
-
katılan son 3 türk şarkıcılar gibi aynı sonucu elde etmezler umarım. Kasdettiğim sonuçda şu ki; eurovizyon bittikden sonra sönmeleri.
sertap erener,mor ve ötesi, athena gibi türk müziğinde kendi kategorilerinde başarıyı yakalamış müzik gruplarını "burda başarıyı yakaladın git bide eurovizyonda dene bakalım grurla temsil et bizi" mantığı ile gönderdiler ve geri geldiklerinde eksi popüleritelerine erişemediler. Mangada şuan çok iyi gidiyo kanımca.
Umarım bu müzik anlayışından yoksun -komşu ülke sevgi göstertici- orginizasyondan sonra sonuç ne olursa olsun kendi dallarında bir gerileme yaşamazlar.
-
ciksa kibariye ablamiz soylese kim var kim yok dagitsa alsa gelse kupalari
istanbul yerlerini constantinople diye soylerse kafadan alir gelir zaten
-
ciksa kibariye ablamiz soylese kim var kim yok dagitsa alsa gelse kupalari
istanbul yerlerini constantinople diye soylerse kafadan alir gelir zaten
-
skandal
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
bide benim anlamadiğim normalde bildiğim kadari ile manga rock söyleyen bi grup ama bu şarkı daha çok rap tarzina benzettim ben hizli söylemesi falan
ki solistin el hareketleri falan biraz daha rap gibi geldi bana .
tarzina tam karar veremesemde bu şarkı iş yapmaz hadiseyi bile arariz :)
-----------------------------bu mu rap :))
bırakın abi şarkı güzel ya. ayrıca sözleride sesten dolayı tam anlayamasamda gayet hoş gibi duruyo. manganın son albümü çok güzel ama o tarzda bi ingilizce parçayı hemen beklemeyin bi zahmet. anadil bambaşka
-
berbat, rezil, iğrenç.
-
Mangadan zaten bir cacik olmazdi, Eurovision'da bi skim olmaz.
-
Dondurma reklamlarına çıkmadan çok önce ankarada gölgede dinlerdik,daha iyi müzik yapıyorlardı.Davul bildiğin tırt,sözleri bilemem bu sene çocuk şarkısını 1. yapan denyo dünya insanı bunuda beğenebilir ama müzik başarısız.