Manga Eurovision Şarkısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

affınıza sığınarak götüme benzemiş demek istiyorum

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

zorla ingilizce essay okutulan lise öğrencisi kıvamında okuyor adam. emanet gibi durmuş resmen.

çokta şeyimde değil gerçi erövizyon. zaten balkan ülkeleri-eski sovyet ülkeleri ve biz dışında ipleyende yok şu yarışmayı. daha bi ingiltere,fransa,almanya,italyanın kafaya yarıstıgını, şov hazırladığını görmedim, hele ingiltere 1 tane konservatuvar ögrencisi gibi bişeyi eline mikrofonu verip gönderiyor ne şov var ne görsellik, 5-10 puan bişey alıyolar toplamda, sağlam ülkelerin zerre şeyinde değil yarışma, ama bize geldimi vatan millet meselesi oluyor kim cıkacak nece söyleceyek bik bik. bizim sarkının youtube'da altına yunanistandan sevgiler ukraynadan sevgiler yazanlar olmus, adamlarda da hayat memat meselesi her adayı tek tek dinliyolar zihinlerine köklediklerim.

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

zorla ingilizce essay okutulan lise öğrencisi kıvamında okuyor adam. emanet gibi durmuş resmen.

-----------------------------

heheheh :D

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bu daha fazla oy alır eminim

www.youtube.com/watch?v=ExUt3dgH5ho

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Erkek

BENCE ; linkin park cakmasi gibi olms ve tamamen ilkokul ogrenclernn pofpoflamasi ile reytng arttrk ve gaza gelerek gelmis gibi .. sanmıorm ama ins kazanır.. diorz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

ulan albümdeki şarkılar 10 numara vicdansız manga..bence sanatçıları devlet zorluor bi yerde. yok içinde alaturka sound olsun.yok bi mezdeke ritmi tutturalım falan die.bi salın kardeşim zaten bi bok olamıoz bari sanatçı özgür davransın.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

ilk defa giden birine içim ısınmıştı ama sağlık olsun bi dahaki seneye artık :D

Altan naptın oğlum :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Hayko girecekti "Yol gözümü dağlıyor" şarkısı ile. Koparıp gelecekti :)

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek

gerçek mi bu ? yok canım yarn cıkıp şakaydı derler heralde..

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

bu kadar aptalca bi şarkı gormedm . ülkemizin eurovisiona katılmş şarkıları arasında en berbatıı. hiç bi duygu ahenk yok bişi anlamadım . ilk 10 olamaz belkide düşük bi ihtimal

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
Toplam Hit: 10771 Toplam Mesaj: 79