Manga Eurovision Şarkısı
-
affınıza sığınarak götüme benzemiş demek istiyorum
-
zorla ingilizce essay okutulan lise öğrencisi kıvamında okuyor adam. emanet gibi durmuş resmen.
çokta şeyimde değil gerçi erövizyon. zaten balkan ülkeleri-eski sovyet ülkeleri ve biz dışında ipleyende yok şu yarışmayı. daha bi ingiltere,fransa,almanya,italyanın kafaya yarıstıgını, şov hazırladığını görmedim, hele ingiltere 1 tane konservatuvar ögrencisi gibi bişeyi eline mikrofonu verip gönderiyor ne şov var ne görsellik, 5-10 puan bişey alıyolar toplamda, sağlam ülkelerin zerre şeyinde değil yarışma, ama bize geldimi vatan millet meselesi oluyor kim cıkacak nece söyleceyek bik bik. bizim sarkının youtube'da altına yunanistandan sevgiler ukraynadan sevgiler yazanlar olmus, adamlarda da hayat memat meselesi her adayı tek tek dinliyolar zihinlerine köklediklerim.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
zorla ingilizce essay okutulan lise öğrencisi kıvamında okuyor adam. emanet gibi durmuş resmen.
-----------------------------heheheh :D
-
bu daha fazla oy alır eminim
www.youtube.com/watch?v=ExUt3dgH5ho
-
BENCE ; linkin park cakmasi gibi olms ve tamamen ilkokul ogrenclernn pofpoflamasi ile reytng arttrk ve gaza gelerek gelmis gibi .. sanmıorm ama ins kazanır.. diorz :D
-
ulan albümdeki şarkılar 10 numara vicdansız manga..bence sanatçıları devlet zorluor bi yerde. yok içinde alaturka sound olsun.yok bi mezdeke ritmi tutturalım falan die.bi salın kardeşim zaten bi bok olamıoz bari sanatçı özgür davransın.
-
ilk defa giden birine içim ısınmıştı ama sağlık olsun bi dahaki seneye artık :D
-
Hayko girecekti "Yol gözümü dağlıyor" şarkısı ile. Koparıp gelecekti :)
-
gerçek mi bu ? yok canım yarn cıkıp şakaydı derler heralde..
-
bu kadar aptalca bi şarkı gormedm . ülkemizin eurovisiona katılmş şarkıları arasında en berbatıı. hiç bi duygu ahenk yok bişi anlamadım . ilk 10 olamaz belkide düşük bi ihtimal