folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Marcafest.Com Güvenilirmi

Marcafest.Com Güvenilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

S.a  beyler şurdan bi ayakkabı çekcem google reklamlarında gördüm ama alan, bilen varmıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

ben çakmayım diye barım barım bağrıyor.

ayrıca iletişim için sadece mail adresleri var.

nerde bu adamlar vergi veriyolar mı telefonları varmı ?

ne halt yedikleri belli değil ben olsam almam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

en kötü denersin

Dilerseniz kapıda nakit ödeme, dilerseniz kartınızla kapıda tek çekim imkanı

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

"Eşşek bilmediği otu yerse başı ağrır. "

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    codenamehitman bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar size Marcafest.com da çalışan bir arkadaşınız olarak yazıyorum ayakkabılarda herhangi bir sakatlık yok ürün siparişi verildikten sonra depodaki arkadaşlar sizi arıyo onay için sizde onay verdikten sonra ürününüz kapınıza kadar geliyo ödemeyi yapıp ürünü teslim alıyosunuz fiyatının neden ucuz olduğunu söylememe gerek yok alın kendiniz görün kalitesini bana hak vericeksiniz öyle ortada farklı bir durum bugüne kadar 1 yada 2 şikayet oldu o da müşterinin ürünü yanlış kargoya yollamasından kaynaklanan basit problemler aldığınız ürünler faturalı ve 1 sene garantili.

bu ayakkabılar çakma mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

bana mantıklı bir açıklama yaz ve ürünün orijinalliği nereden aldığını toptancı/ithalatcı vs ile garanti et hemen sipariş geçeyim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

ayakkabılar kesinlikle orjinal değil onu geç bir kere.

bir diğeri siteyi ttnet'in 10 mb sınırsız internetine bağlı bir makinada host etseler yüklenmesi daha kısa sürerdi heralde..

üstte yazan arkadaşında login olma sayısı 13 ne kadar güvenilirdir tartışılır orasıda..

bir kere bu tarz bir siteden orjinal diye bir ayakkabı aldım, daha sonra iade etmek için geri gönderdim ve ne ayakkabı geldi ne de ödediğim para..

beğenmezsem iade ederimi kesinlikle aklından çıkar bir kere.

eğer 50 tl'yi çöpe atsamda koymaz bana diyorsan deneyebilirsin sipariş vermeyi.

kapıda ödeme olayına sakın ola kanma parayı almadan kargoyu sana vermiyorlar açıp baktın ben bunu almıyorum paramı geri ver olayı olmuyor haberin olsun..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar şöyle cevap vereyim o kadar detayı bende bilmiyorum inanın ama ürünler resimde ne gösteriliyosa o size kalmış almak isteyen vatandaşlar alabilir yukarıdaki vatandaş bak bakalım ben bu foruma kaç senesinde üye olmuşum kimseye adamlar mal zorla satmıyo isteyen alır istemeyen almaz bu kadar basit ve net.

2007 de üye olduysan bizi zikebilirsin yani öylemi(:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Login Olma sayısı : 14 
    Yazdığı Dökümanlar :
    Yazdığı Haberler :
    Hikayeye Katkıları :
    Üye Olduğu Tarih : 6 Ekim 2007 (Cumartesi) 20:34 
    Son giriş yaptığı Tarih : 25 Nisan 2013 (Persembe) 00:16 

Hacı topu topu 14 kere login olmuşsun o da bugün 2 kere login olsan hemen hemen ortalama senede 2 kere login olmuşsun neredeyse neyin davasını yapıyorsun ?

çalıştığı yerdeki malların orjinal olup olmadığını bilmiyorsun daha, yada biliyorsunda söylemiyorsun..

eminim satılan ürünlerin %50'sinden fazlası iade ediliyordur, daha doğrusu iade edilmek isteniyordur ama kaç kişi onu başarır bilemem..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dostum neden polemiğe giriyon ki burdan mal aldınmı almadın dene din mi denemedin şimdi benim üyeliğimi mi tartışıyon senden 2 sene önce foruma üye olmuşum sen ne anlatıyon ben ne anlatıyom daha önce ürün almadığınız bi yer anlatabildimmi hani ürünü alırsın eline bakarsın yani ortada bi şey yok yardımcı olmak için mesaj yazdık konu cocuk muhabbetine döndü.

net bi açıklama yapmıyosunki? müritcanlar ürünler böyle böyleyken böyle böyle oldu de anlayalım o_0

bi sorun olursa size yardımcı olurum de....de yani bunları o_=

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 2785 Toplam Mesaj: 13