Mark Zuckerberg'in Özgeçmişini Merak Ettiniz Mi?
-
Yorumların hepsini okumadım. Ama ilk sayfada bir arkadaş yazmış. Ona istinaden yazıyorum. Ulan sanırsın ki herşeyi yavurlar buldu. Müslüman bilginler olmasa tıp, astronomi, matematik bu kadar ilerleyemezdi. Birazcık tarih araştırması ile bunları öğrenmek mümkün. Daha sonraki yıllarda Müslümanlar neden üretken olamadı sorusunun cevabı da ayrı bir tartışma konusu.
-
Andrei bunu yazdıRatbat bunu yazdıAndrei bunu yazdıRatbat bunu yazdıAndrei bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Yaşına verdim hakaret niteliğindeki laflarını bu yüzden cevap hakkı dogurmayacagim sana.
peki hocam, eger ki yasın 30 ise ben senden özür diliyorum. beni hic tanımadıgın icin karsımdakiyle hep ukalaca konusuyormusum gibi bir izlenim yaratmıs olabilirim fakat öyle degil.
bu ülkede özellikle sosyal medyada veya sohbet esnasında bu gereksiz özgüvene sırtını dayayarak atıp tutan insanlardan bıktım. o yüzden az da olsa sana patladım sanırım. niyetim hakaret etmek veya saldırgan bir tavır sergilemek degildi. yasıma degil de uykusuzluguma ver onu sen.
Ukalaca bir tavrını görmedim sadece aşağılayıcı tavrın hoşuma gitmedi tepki vermekte istemedim.
Ben sadece insanligin ayaklar altina alindigi su gunlerde bu insanlari bu hale dusuren sistemin yoneticilerine bir sitemde bulundum. Irklarını sevmediğim içinde asagilayici bir ironide bulundum. Ağzımdan yaptıkları işin boktanligi gibi bir cümle çıkmadı. Sadece hayatta bazen bazı şeyleri gerçekten görmeyen daha doğrusu hayatın sillesini yemeden yada boktanligini gormeden böyle yerlere gelmiş insanlara karşı bir gicikligim var kim olursa olsun. Mesele bu. Her tartışmada olur böyle şeyler teşekkür ederim cevap için.
-
interfector bunu yazdıRatbat bunu yazdı
Biraz önce Suriyelileri caminin önünden kampa almak için zabıta, polis bir ton arbede yaşadı. Kimi Suriyeli kaçtı kimi kucağında çocuğu ile birlikte yere yuvarlandı karmaşada. 2 gün öncede bir Suriyeli aile kos adasına geçerken bot batmış adamın bütün ailesi ölmüş, adliyenin önünde banklara oturdum sigara içişini izledim adamın. Markın ister binlerce sayfa özgeçmişi olsun bu tarz şeyler yaşamadıkça benim özgeçmişimin ilk satırının yanına bile yaklaşamaz.
Şimdi küçücük bebelerin yere düşüşünü gördükten sonra s.mişim amk yahudisinin özgeçmişini.
Türkiye'de cebinde parasız sokakta bırak bakalım ne yapabilecek.
özet geçeyim s.mişim onun özgeçmişini amk yahudisi.
Şimdiden üslubum için özür dilerim.
Sen çok yanlış gelmişsin kardeş. Bunları feyten paylaşsana sen ya. Layk atarız burda yok öyle özellik :(
bence sen çok yanlış gelmişsın. Daha konuyu okumadan yorum atmissin. Neler konuşulmus sen nerdesin.
-
Tech Skills & Strengths
Product Development
Artificial Intelligence
HTML & CSS
PHP
Atari BASIC
-
Hakkinen bunu yazdıRETRET bunu yazdıRatbat bunu yazdı...Andrei bunu yazdı...RETRET bunu yazdı...
...
hayattan örnek vereyim;
bundan 5 sene önce yanlış hatırlamıyorsam bu mod medyan ygs de şifre iddaaları oldugu sıralar feysbuktan bi etkinlik açmıştım o zaman arkadaş sayımda 132 idi.
İşte haftaya Pazar günü saat 2 de kayseri meydanında olalım protesto edelim osym yi diye..
ama ibneliğine açtım arkadaslarımı davet ettim sonrada hiç bakmadım feyse. Haftaya pazar oldu ben hatunu alıp çarsıya gezmeye çıktım bi baktım meydanda büyük kalabalık. bu ne mk deyip gittim tanımadığım insanlar elime megafon microfon abi nereye yürüyelim felan sorular soruyorlar.
çaktırmadım hemen 10 bin kişilik kitleyi alıp önce akp binasına sonra tekrar meydana yürüttüm. basın geldi herkes açıklama bekliyo felan göt gibi kaldım doğaçlama bişiler konustum geçti gitti..
Akşama feyse baktım etkinliğe katılan kişi sayısı feystte 22 bin meydana gelen kişi 10 bin civarında yaklasık 750 de arkadaslık isteği 1000 mesaj felan gelmiş.
Demek istediğim eğer feysbuk etkin kullanılırsa akıllıca kullanılırsa Devrim bile yapabilirsin bi ülkede.. ki 3 dünya ülkelerinde bunun örneği mevcuttur :)
Kanıtla hikayeni hakinen..
-
ne varsa yabancılarda var başka ülkede doğmak vardı şimdi
-
Herkes şu okulu bıraktı başardı bu okulu bıraktı başarılı oldu diyor, kimsede demiyoki google'ı kuran elemanlar doktora yaptı aq
-
facebooku sevmem hayvan gibi neyimiz var neyimiz yok logluyorlar fakat sadece karı kız düşürmeye yarıyor diyenler > https://www.internet.org/
-
Önce insani değerlerinizi yerine oturtun amk. Adam yahudi diye küfür eden dallama o yeryuzunde o yahudinin zkinin kılı kadar değerin yok ve geberip gittikten 10 sene sonra 3-5 kişi haricinde kimse adını bile bilmeyecek. İnsanları değerleriyle eleştir düşünceleriyle eylemleriyle, seçemediği seçemeyeceği şeylerle övünmek veya yermek tam bir sepetlik.
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Önce insani değerlerinizi yerine oturtun amk. Adam yahudi diye küfür eden dallama o yeryuzunde o yahudinin zkinin kılı kadar değerin yok ve geberip gittikten 10 sene sonra 3-5 kişi haricinde kimse adını bile bilmeyecek. İnsanları değerleriyle eleştir düşünceleriyle eylemleriyle, seçemediği seçemeyeceği şeylerle övünmek veya yermek tam bir sepetlik.
+1
sırf yorum yazmak için yatağımdan kalktım. Biraz yazdım biraz sildim şu kadar diyecem: şu saçmalayan arkadaş ne teknolojiden anlıyor, ne elma ile armudu ayırt edebiliyor ne de insana yakışır şekilde yorum yapıyor.
1. FB daki altyapı çok az sitede var. Yapay zekadan, Database'e, networkten, securitye, Graph teoriden, fotoniğe kadar altyapısında araştırma grupları bulunan bir teknoloji şirketi. Senin üniversitenden çok bilimsel gelişme yayınlama ihtimali var
2. Mark zuckerberg, fark yaratmış milyonlarca insanı birbirine bağlamayı başarmış bir insan. Herkesin hayatına bir etki yaptı mi evet, olumlu mu, sayılır. Sen ne yaptın pencereden bakmaktan, yorumlamaktadır başka. Çok Sevdiğim bir söz var: some people make things happen, some people watch things happen, while others wonder what was happened :