folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mark Zuckerberg'in Özgeçmişini Merak Ettiniz Mi?

Mark Zuckerberg'in Özgeçmişini Merak Ettiniz Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı

facebooku sevmem hayvan gibi neyimiz var neyimiz yok logluyorlar fakat sadece karı kız düşürmeye yarıyor diyenler > https://www.internet.org/

+

Nadir bilinen; http://www.gogobot.com/ var :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Ratbat bunu yazdı

Biraz önce Suriyelileri caminin önünden kampa almak için zabıta, polis bir ton arbede yaşadı. Kimi Suriyeli kaçtı kimi kucağında çocuğu ile birlikte yere yuvarlandı karmaşada. 2 gün öncede bir Suriyeli aile kos adasına geçerken bot batmış adamın bütün ailesi ölmüş, adliyenin önünde banklara oturdum sigara içişini izledim adamın. Markın ister binlerce sayfa özgeçmişi olsun bu tarz şeyler yaşamadıkça benim özgeçmişimin ilk satırının yanına bile yaklaşamaz.

Şimdi küçücük bebelerin yere düşüşünü gördükten sonra s.mişim amk yahudisinin özgeçmişini. 

Türkiye'de cebinde parasız sokakta bırak bakalım ne yapabilecek. 

özet geçeyim s.mişim onun özgeçmişini amk yahudisi.  

Şimdiden üslubum için özür dilerim.

Sen mi kucaginda cocugunla yere yuvarlandin? Senin mi ailen denize dokuldu? Seyirci oldugun hikayelerde baskasinin acısından prim yapmaya kalkmak neyin kafasi? Vizildayan suriyelilere kışt dendigini seyredenler asiri acılı insani mahveden bir sey yasamis olup ustun insan mertebesine mi ulasiyor?

Ya da bir insanin basarili kabul edilmesi icin savastan kurtulmus falan mi olmasi gerekiyor?

izzmarit tarafından 29/Ağu/15 08:56 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

konu suriyelilere gelmiş birazdan akpartide yerini alır 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Austen bunu yazdı

Yakında aynı formatta yazılımcı cv'leri piyasaya yayılmaya başlar. :)

Hocam biz kullaniyoruz bunu, bilen cok yok, bazi cvlerde cok guzel duruyor: https://enhancv.com/

izzmarit tarafından 29/Ağu/15 09:06 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Günaydın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı

Amma çok yahudi Sevici varmış yahu. Onyargıniz sizden önde gidiyor. Müslüman  bile değilim ama beni dinci ilan etmiş eleman komik. Humanistlik sizin gözünüzde nasıl bir hal aldiysa artık yazık. 

Ayrıca dünyada bu dallamanin aldığı yatırımı desteği alıp facebooktan milyonlarca kat yararlı projeler yapacak adam sayısı epeyce çok.  Onyargıları bir kenara koyup hem insan hemde araştıran düşünen kişiler olmaya davet ediyorum konudaki önyargılı arkadaşlarımı. 

g1364954222420264163.jpg (550×524)

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Adamın CV'si sağlammış. Özgüven fışkırıyor adamdan, altı da boş değil hani.

Şu an en iyi cv , teknik iş yapanlar için kendi websiteleri.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Küçük bi marangoz dükkanının sahibi Almond'un kızı Klara sürekli zayıflığından yakınmaktadır. Almond kızına bir gün der ki, keseceğim odunları istediğim gibi yerine dizmekle mükellefsin. Eğer dediklerimi harfiyen yaparsan bu sorununa cevap bulacaksın. Klara bu işten bi şey anlamaz ama kabul eder. Her gün kütükleri babasının istediği yere koymaya başlar. Zamanla küçük küçük odunlar evin bahçesinin her yerini kaplar hale gelir. Ve son kütüğü de yerine koyduğunda babası klara'yı evin ddıbına çağırır. Klara damdan aşağı baktığı zaman hayrete düşer.Yerleştirdiği odunlar bahçede dev bir 'derdini sikeyim' yazısı oluşturmuştur.

piyasalar fena yarın ne olacagı belli degil iç savaş cıkmak üzere

ahhahahahahah

çok iyi  :D

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

@Ratbat  

amma yüklenilmiş adam hay maşallah

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı

Biraz önce Suriyelileri caminin önünden kampa almak için zabıta, polis bir ton arbede yaşadı. Kimi Suriyeli kaçtı kimi kucağında çocuğu ile birlikte yere yuvarlandı karmaşada. 2 gün öncede bir Suriyeli aile kos adasına geçerken bot batmış adamın bütün ailesi ölmüş, adliyenin önünde banklara oturdum sigara içişini izledim adamın. Markın ister binlerce sayfa özgeçmişi olsun bu tarz şeyler yaşamadıkça benim özgeçmişimin ilk satırının yanına bile yaklaşamaz.

Şimdi küçücük bebelerin yere düşüşünü gördükten sonra s.mişim amk yahudisinin özgeçmişini. 

Türkiye'de cebinde parasız sokakta bırak bakalım ne yapabilecek. 

özet geçeyim s.mişim onun özgeçmişini amk yahudisi.  

Şimdiden üslubum için özür dilerim.

Konu dağılsın istemiyorum ama sana cevap vermeden yapamıcam. Yahudinin ilacını içiyoruz , hastaneler bunların yaptığı cihazlarla dolu. Senin anan baban kalp krizi ya da kaza geçirdimi bu adamların yaptığı cihazlarla kurtuluyorr. Hristiyanın arabasına biniyoruz . Türkiye nin 4/1 i otomotiv sektoründen karnını doyuruyor. Ateistin telefonunu kullanıyon . Niye nankörlük ediyon ? Yahudiler , hristiyanlar olmasa Dünya 1920 li yıllara hatta daha eski dönemlere döner. Ondan sonra elinde gaz lambasıyla gezersin.

Konu çığrından çıktı da Arkadas, hasta edende bu adamlar, ilacını çıkaranda bunlar.Klasik kapitalist düzeni kurup insanlara ihtiyaç olmayan şeyleri ihtiyaçmış gibi gösterip sömürenlerde bunlar.dünyanın anasını ağlatanda bunlar. 

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
Toplam Hit: 10456 Toplam Mesaj: 51
mark zuckerberg