folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Masum İstatistik..

Masum İstatistik..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Almanya'da 70 bin Sağlık Kurumu... 8 bin kilise,

Fransa'da 60 bin sağlık kurumu... 9 bin kilise

Türkiye'de 7 bin sağlık kurumu... 77 bin cami

olduğunu biliyor muydunuz? ( Gelen e postalardan sonra artık biliyoruz. )

Onlar tahsilli ve sağlıklı olarak yaşayacaklar ama gavur olacaklar;halbuki biz cahil ama dini bütün olarak ölüp cennete gideceğiz. Zaten bu dünya geçici, hiç bir şeyi dert etmeye değmez.

Boşu boşuna eğitime niye para harcayalım, nasıl olsa ölünce bir işe yaramayacak bu bilgiler.

Eh hastane dersen, boşu boşuna ölümünü, yani cennete gitmeyi geciktirmenin anlamı ne ?

En iyisi o paraları okul, hastane falan gibi gereksiz yerlere harcayıp çarçur etmek yerine cami yapımına harcayıp daha çok müslümanı gönderelim cennete.

Orada seçim olursa biz kazanırız. Varsın bizi AB 'ye almasınlar, biz de onları cennete almayız.(!)

Oh be ! İçim açıldı vallahi.

Beni arayan olursa camideyim..

not : yukarıdaki paraf, e-mail yoluyla bana ulaşmıştır..

Konuyu MÜSLÜMAN kardeşlerimle paylaşma ve evrensel ahlak yasalarına münasib biçimde tartışma gereği duydum..

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Evet olaya iki taraflı baklım birincisi camileri millet yaptırdı %80 ini diyebilirim devlet değil

2.si ise demekki türkler dinine daha bağlı :D

Ama devlet milletiinin sağlık vs gibi ihtiyaclarını önemsemiyor bundan ancak bu çıkar, da emin misin 7000 tane olduğuna ?

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    kork avrupa kork! iman dolu müslüman Türk gençliği geliyor! kimse bizi tutamaz arkadaşlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet olaya iki taraflı baklım birincisi camileri millet yaptırdı %80 ini diyebilirim devlet değil

Ama devlet milletiinin sağlık vs gibi ihtiyaclarını önemsemiyor bundan ancak bu çıkar, da emin misin 7000 tane olduğuna ?

Bilmiyorum.. Ama akla ters değil..

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    herzaman gelen kolpa maillerden birisi gibi geldi bana. o sayıları nerden bulmuşlarki? götten sallamadır büyük ihtimalle.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    kork avrupa kork! iman dolu müslüman Türk gençliği geliyor! kimse bizi tutamaz arkadaşlar

benim iman doğlu göğsüm gibi serhaddim var

bu eaznlarki şahadetleri dinin temeli ebedi yurdumun üstünde inlemeli :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Temizlik imandandır... Demekki o gavurlar bizden çok hasta ooluyor gibi bir yorum yapıcam... Ayrıca kesin sallama nereye 7 bin ya :| Sadece istanbulda bin tane vardır...

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı:

Ben camiye para veririm namazımı kılarım orucumu tutar hacıma gıder devletten vergı kacırır kul hakkı yer kdv odemem sonra nerede bu devlet derım... kuran kursuna destek verır "arkadaslar koye okul yaptıralım" dıyene "ne gerek var karsı koyun mınaresı bızımkınden buyuk" derım sonrada "nedere bu devlet" der o kull hakkıyla ellhandurulllah derım daha saymak ısterdım ama dellenıyorum saydıkca bunu yapmayanları saymaya kalkınca 1 elın parmaklarını gecmıyor dınımıze daha baglıyız dımı :)  bırde bu yonden bakalım ıstersen....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Salak bir mail ve Mal bir istatistik..Yazan ve gönderen icinde ayni iltifatlarda bulunmak mümkündür.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    hocam camide lazımda biizmkiler araplaşmayı çok seviyolar.Arapları bilrsiniz işinine gücüne gitmez Allah'ım bana şunu ver bunu ver die boyna dua eden bi millettir.Aferin bize araplaşma yolunda emin adımlarla ilerilyoz.ulan bikere kapıya okul yapacaz die biri gelmedi bikere çarşıda okul yardımı die kutu görmedim.:S
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    NetBABA bunu yazdı:

Ben camiye para veririm namazımı kılarım orucumu tutar hacıma gıder devletten vergı kacırır kul hakkı yer kdv odemem sonra nerede bu devlet derım... kuran kursuna destek verır "arkadaslar koye okul yaptıralım" dıyene "ne gerek var karsı koyun mınaresı bızımkınden buyuk" derım sonrada "nedere bu devlet" der o kull hakkıyla ellhandurulllah derım daha saymak ısterdım ama dellenıyorum saydıkca bunu yapmayanları saymaya kalkınca 1 elın parmaklarını gecmıyor dınımıze daha baglıyız dımı :)  bırde bu yonden bakalım ıstersen....

öncelikle ellhandurulllah değil "elhamdulillah" olacaktı :D

neyse şu gerçeği inkar edemeyiz camiler boş kalıyor cemaat yok bir anlamda gereksiz yere yardımlar toplanmış oluyor ve cami yerine diğer kurumlara ağırlık verilmek yerine işte malum ama buna da bizler karışamayız isteyen istediği yere gücünün yettiğince yardım eder etmekte de özgürdür meşruu olması kaydıyla.Bunun haricinde o 7bin rakamı kolpa sade özel hastane vardır 7bin tane anadolu yakasında rahat rahat çok saçma yaaa.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 3913 Toplam Mesaj: 35