Matematik 2 Soruları Çözülür [3]
-
ArmadA bunu yazdı
sana 30 35 tene matris sorusu sorsam çözermin ?
cok güdüm sabah sabah adamı iki günde bezdireceksiniz.
-
Geçen hafta bir tane lise 2 sayısal öğrencisine ders anlatıyorum 10-2 kaç diyorum ağzımın içine bakıyor. Bende direk cevabı söyledim dersi bitirdim. Pezevenk bir de sayısal a gitmiş.
Yok mu bu tip mallara bir çözüm.
-
imlegend bunu yazdı
Geçen hafta bir tane lise 2 sayısal öğrencisine ders anlatıyorum 10-2 kaç diyorum ağzımın içine bakıyor. Bende direk cevabı söyledim dersi bitirdim. Pezevenk bir de sayısal a gitmiş.
Lise 1'de çarpma bölme yapamayan arkadaş vardı :) Tek çözüm dayak.
-
Fatih54 bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
Fatih54 bunu yazdı
HeYeT bunu yazdı
sence ? ;)
matematik öğretmeniyim
Modüler aritmetikteki euler teorisini ispatlayabilir misin?
a^phi(n) [denk] 1 (mod n)
ispatlayamam ama ispatını bulabilirim.
Bana lazım da bulursan iyi olur.
akşam bakayım. -
ArmadA bunu yazdı
sana 30 35 tene matris sorusu sorsam çözermin ?
içinden bi kaç soru gönderebilirsin 30-35 soru benim için biraz fazla olabilir hocam zaman ve gönderme açısındam sıkıntı hocam. -
imlegend bunu yazdı
10-2 kaç mı diye sordun skdf kaldımı öle ya paydaya yaz payı atla ters çeviriyoruz şimdi üstler birbirini götürür fln diye mi anlatıyorsunuz
dogrudan işlemleri denkklemi yaz cevabı yaz bırak kendisi işlemleri yapsın zaten orada önemli olan denklemi kurmak degil mi, işlemleri yapar bir şekilde
-
geçen sene 3. alışımda hocaya yalvara yalvara verdim dersi hocam. Çok güzel hizmet sunmuşsun eline sağlık :D
-
imlegend bunu yazdı
hocam, şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi bir şekilde mi soruyorsun arasında gidip gelmişlerdir. o arada da sen cevabı yapıştırıp çıkmışsındır
-
2006 da açtığım ilk konu geldi aklıma aq :)))
http://tahribat.com/Forum-Matematikten-Yarasi-Olanlara-Bendensin-25100/1/#
leadertay tarafından 21/Nis/13 19:43 tarihinde düzenlenmiştir -
ispatı buldum. 2sayfa sürüyor. 1 teoremden yararlanılarak çözülüyor.