folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Matematikle Allah In Varlığını İspatladı......

Matematikle Allah In Varlığını İspatladı......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

vatikanın danışıklı para aklama olaylarından biridir diye düşünüyorum... bide bu adamın a.q.

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Allahin varligi icin hala matematige kusa bocege edebiyata danisanlarin aklini opeyim ben.

inanan zaten inaniyor, inanmayani matematik le mi inandiracaksin. adam hem ateist hem matematigi zayifsa zittin sene inandiramayacaksin o zaman. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yaratıcının varlığı pozitif bilimlerle ispat edilemez.Metafizik olayları pozitif bilimin ilgi alanı dışındadır (ya da onlar öyle diyor) Bence bilim ihtimallerin hepsini değerlendirmelidir.. Eğer Allah ın varlığını ispatlayamıyorlarsa, yokluğunu çürtsünler.Bu da bir yaratıcının yokluğunu savunan ideolojik,felsefik akımları çürütmekle geçer.. Onlar çürürse doğal olarak yaratıcının varlığı ispatlanmış olur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat
    karat's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Hic güleceğim yoktu işte buna.

Kilise parayı nereye harcicani sasirmis heralde bu yeni yönteme baş vurmuş.

Nede olsa derin matematik denklemlerden anlayan yok bu kerizlerin kafasına bunu da önceden şartlandırılmış şekilde sokalım ki matematikle allahın varlığı kanıtlanıyor sansınlar diye düşündüler herhalde.

Şu muhteşem matematiksel çözümünü bir de biz görsek de yorum yapsak, yuvarlak lafların altına iki formul gecselerde bi tartıp düşünsek şu formül üstünde ama formulun kendisi ayrıntı tabi =) onemli olan bunun kanıtlanmış olması haydi gencler kiliseye aq... 

Matematiği bilmediğin baştan belli.

Matematik sadece sayılardan oluşmaz!!

Matematik işlemlerin mantığa dökülmesidir.Açıklanabilirlik önemli olan.

Kerizler dediğin insanların içinde kendinde varsın!!

Ayrıca dünyada sadece tek 1 matematikçi yok ve ödülü veren jüriler konseyinde dünyanın en zeki matematikçileri yer alıyor.Millet kıçından ödül çıkarıp kimseye vermez.

Bize düşen görev sizin bataklıktaki son çırpınışlarını seyretmek :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    :) abı ne guzel acıklamıs... bır bok anlamadım... ya ben slagım yada bunlar mılletı slak yerıne koymaya calısıyor ne matematıgı matematıkten yakından yada uzaktan bence alaksı yok yada yıllardır egıtımını aldıgım anamı aglatan matemetıkte bır terslık var...  Suanda kımse cıkıpta ben tanrını olmadıgını kanıtladım dıyemez... dedırtmezler inanclarını bır kenara bıraktım cıkarların ısıne gelmez... ayrıca adıl olmayan bır dunyayı nasıl kontrol altında tutabılırsınızkı ınsanların ınancları ve bır yaratıcı korkusu olmasa sunda allah korkusu yuzunden suc ıslemeyen adam bıle cıkar kardesım nasılsa ahıret yok o benden nıye rahat yasıyor der ya calar ya adam oldurur... bırakın ben ıspatladım desın... bır yaratıcının varlıgına nasılsa %95 mız ınanıyoruz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    Ya biraz kizdim kendi kendime matematikle nasil ispatlamis formulu neymis ya bende fizikle biyolojiyle vb seylerle isbatlarim etrafimdaki özellikle bedenimdeki hersey varligini isbatliyor Allahi alet edipte oyunlar oynamasinlar formulu istiyorum 2+2=4 bundan Allahin varligini nasil isbatlar

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    karat bunu yazdı:
    HolyOne bunu yazdı:

Hic güleceğim yoktu işte buna.

Kilise parayı nereye harcicani sasirmis heralde bu yeni yönteme baş vurmuş.

Nede olsa derin matematik denklemlerden anlayan yok bu kerizlerin kafasına bunu da önceden şartlandırılmış şekilde sokalım ki matematikle allahın varlığı kanıtlanıyor sansınlar diye düşündüler herhalde.

Şu muhteşem matematiksel çözümünü bir de biz görsek de yorum yapsak, yuvarlak lafların altına iki formul gecselerde bi tartıp düşünsek şu formül üstünde ama formulun kendisi ayrıntı tabi =) onemli olan bunun kanıtlanmış olması haydi gencler kiliseye aq...

Matematiği bilmediğin baştan belli.

Matematik sadece sayılardan oluşmaz!!

Matematik işlemlerin mantığa dökülmesidir.Açıklanabilirlik önemli olan.

Kerizler dediğin insanların içinde kendinde varsın!!

Ayrıca dünyada sadece tek 1 matematikçi yok ve ödülü veren jüriler konseyinde dünyanın en zeki matematikçileri yer alıyor.Millet kıçından ödül çıkarıp kimseye vermez.

Bize düşen görev sizin bataklıktaki son çırpınışlarını seyretmek :)

senin gibi insanlar var oldugu surece, emperyalistlere gerek yokki. insani onlardan daha guzel sekilde dinden sogutabilme ozelligine sahip tek yaratik sen degilsin.

ben cehennemde yanarken bana el sallarsin cennette hurilerle gezerken.  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Yaw şeyhim bak bi hele.

Şimdi işi matematikten atalım metafiziğe dökelim.

Böyle yalnız bi karanlık bir binanın odasındasın. Bina bomboş. Kimse yok. Sırtından hissettin omurlarından bir korkudur nöronlarınla beynine taşındı...

O an o yalnızlıkta çaresizsin. Allah'ım ne olur yardım et dedin : )

Nasıl olduda bu iş Allah'tan yardım istedin?

Demek ki var olduğunu bilinç altında kabullenmişiz.

Öyle bişeyler işte. Var olduğunu ruhen biliyoz demek ki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Beyler
    matematik fizik vs insanların doğayı açıklamak için kendi ürettikleri bilimlerdir.Doğada yoktur.Doğada matematiği fiziği bulamazsınız.İnsan beyninin yarratığı bir ürünle tanrıyı ispatlamak çok mantıksız.Ayrıca zeka ile tanrının varlığı çok ayrı konulardır.Dünyanın en zeki insanı çıkıp diyorki tanrı var peki o zaman tanrı var,burayı kabul ediyorsunuz.Peki o adam hristiyan siz neden hristiyan olmuyorsunuz.Seneler önce vardı kasparatov müslüman oldu falan diye.Olabilir.Din içgüdüsel sezgisel bir inanç türüdür.Maddesel varlığı kabul edilemez bir varlık için çıkıpta o var demenin tek kanıtı dogmatiktir.Zeka ile inanc aynı doğrultuda doğrular söyleyemez.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Yaw matematikle tanrının varlığını nasıl ispatlarsın. Bu ne maymunluk. Bu olay tamamen inançla ilgili. Onun dışında dinlerin yada dinlerdeki tanrı inancının pozitif bilimle açıklamak mümkün değil. Şunu düşünün. Bilim bu kadar ilerlemeden, yada şu anki manada bilim yokken çıkmıştır hep dinler. Hemen her yerde bir inanç türemiştir. Ama şimdi neden çıkmıyor bu tür şeyler. Yada çıkıyor ama eski dinlere mensup kişiler dalga geçmeye başlıyor ilk. Böyle şeymi olur, yok adam kendine peygamber diyormuş, ha haha filan. Bazen soruyorum kendime eski tarihlerde çıkan ve şu an revaçta olan dinler ilk çıktığında bazılarıda taşşak geçmiştir kesin. "Adam çıkmış kendini peygamber ilan etmiş filan, bazı şeyler söylemiş, bunların Tanrının söylediğini iddia ediyormuş gibi."  Bu ne yaman çelişki anlamak mümkün değil. Bazen diyorumki ya bu dinleri çıkartanlar cidden yalan söyledi ise. Ya o kitaplarda yazanları kendileri uydurdu ise. Bunlara inanıyorsak şimdi yine birisi çıksa "ben peygamberim, benden öncekiler bi daha gelmez dedi ama lazım geldi ben geldim" dese ne yapıcaz. Şunu düşünüp cevap vermek lazım. Son peygamber densede zamanında bunu söyleyen kendisidir. Haşa yalan söyledi demiyorum. sadece böyle bir ihtimali düşününce insan ürperiyor. Cehennem korkusu filan. Gerçi cehennemde aynı yerden geliyor.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
Toplam Hit: 9284 Toplam Mesaj: 38