folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Matematikle Aramda Büyük Bir Sorun Var

Matematikle Aramda Büyük Bir Sorun Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    -----------------------------

Matematiği sevmek istiyorsan matematiğe ders yerine kullanacağın bir arçmış gibi bak.

Matematik..... kafanı az oynat sağına soluna bak gördüğün herşeyde matematiğin temelleri var. Git kaos teorilerine bak, git pardoklar ile ilgilen, türevin hayyattaki kullanım alanlarını incele, Analitik geometri çöz....

Analitik seneye başlıcak (: paradoxları biliyorum.Bu 2+2=5 muhabbeti en sevdiğim :D 

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi sen beni anlatmışsın bende mesleğim 2.sınıfım hocalar piskopat abi kendini gerçekten werince oluo ben bile hocanın yazdığı üslü sayılar sorusunu çözdüğüme göre kör biri bile matematik yapabilri .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    bu arada şu 2+2=5 muhabbetini biri bana sağlam bir şekilde anlatabilir mi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    la olm bosver matematigi mantıkta yogunlas :D:D:D uslu çocuk olursan belkı sirinleri bile görürsün esprisine koptummm :D:D:D:D vuhhahahah

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Tanrı bize iki yuvarlak organ verdi biri oturmak, diğeri ise düşünmek için. Başarı hangisini daha çok kullandığınla ilgilidir ..arz ederim =)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    matematik en kolayı hacı fiziğe gelde görüm seni ne sorular var ikincsi önüne gelebilecek mat soruları çok kly bak son 50 yıolın öss sorularına hepside kek şimdi dicekler sen odtüde mi okuyon da böle diyon yok itüde okuyom öss de önemli olna şu zamanlama başka bişe yok

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Konuyu acan kardeş sanki beni tarfi etmiş amk. okurken sanki konuyu ben acmısım gibime geldi. benimde hayatta mat. tan nefret ettiğim kadar hiç bişi yoktur su an mat. görmüyorum ve buna şükrediyorum. Mat dersi oldugu zaman piskolojim bozuluyo amk :P

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

amk siz ne dionuz ben sayısal yüzünden 2yıllık üniyi 4.yılımdayım bitirmeye çalışıyorum :D

Allah matematik hocalarını ıslah etsin :p

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceza06
    ceza06's avatar
    Dişi
    üstüne git matematik çalışmayla olur otur bak bi konuyu 10 kere oku nası anlarsn bi de anamadıın soruları sordun mu füzee olursn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    iMPaLa bunu yazdı:
    bu arada şu 2+2=5 muhabbetini biri bana sağlam bir şekilde anlatabilir mi?
    hocam nesini anlatalım?? yok oyle bişey yemişler seni :D fakat su var duzelmde 2+2=4 uzayda ise 2+2=4.8 diye biliyom yanlıs olabilir ama haa biyerde duymustum ...
Toplam Hit: 3021 Toplam Mesaj: 25