Matrix 4 - Reentered Çıkacak Mı Çıkmayacak Mı?
-
matrix filan çıkmaz arkadaşlar o kadar karmaşık bir konu bile serinin 3 ncü filmi ile sonuca bağlandı mevzu kapandı :) robotlar sağ biz selamet dağıldık...
ayrıca o trailerlar canı sıkılan bi kaç veledin işi izleyince anlamıs olmanız lazım nerdeyse tüm filmler için böyle kıytırık çalısmalar var. matrix demişken şu olağan üstü sahneyi bir daha hatırlayalım. tam bir görsel şölen, morpheus ile neo arasındaki efsane dialog.beyin fırtınası adeta :)...
-
hoca bildiğim birşey, söylenti varsa yapılır
-
super animasyon
-
hocam yalan onlar umarım youtube'taki matrix reentered videolarını yemezler bir daha.. hepsi matrix revolations parçalar..
-
abi titanik 2 yede öle diyolar :D
takma fake bunlar fake :D
bence yüzüklerin efendisi 4 çıksın :|
bide jurassik park :|
süper olar :C
-
Neo doğsun trinitynin orasına burasına elini soksun diriltsin sonra film yürüsün gitsin
-
metal gear solid inde filmi cıkcak deniyordu yok ortalıklarda sonra prince of percia nın hatta orlando bloom oynicak diye duymuştm prince de
-
Matrix 4 zaten çıktı fakat oyun olarak çıktı..
Matrix 4 - The Matrix Online adıyla sony yapımcılığıyla piyasaya sürüldü.. hatta oyun geçen temmuz ayında sona erdi..
peki matrix online da neler mi yapabiliyorduk
filmde ne yapılıyorsa onu.. oynamadığımdan bilmiyordum napaym :|
oyunu oynamak için 15$ gibi bir fiyat ödüyorduk..
oyunun resmi web sitesi
thematrixonline.station.sony.com/
oyunun türkiye fan sitesi
www.thematrixonlinetr.com
oyun filmin devamı olarak çıkarılmıştır.. tekrardan neo zaten ölmüştü oyun kapatılırken bir event düzenlendi ve neo yeni bir beden içinde geri döndü morpheus, ghost ve seraph ile görüştü ve oyununda sonunu getirdiler..
-
kill bill matrix mi bu? :) bozuk plak gibi bi tutturmuşlar why why why.
yavaş olun lan ben daha 1'i yeni izledim. :)
-
yüzüklerin efendisi gelse keşke :s