folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mehmet Ali Ağca"Dan Mektup..

Mehmet Ali Ağca"Dan Mektup..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

şimdi ibrahim kardeş ( bak kardeş diyom sevildiğini bil) lemuria bu yazıyı buraya koymuş doğrudur.Bu yazı bi köşe yazarının yazdığı bir yazı.

ancak yazıya şurda katılıyorum

///"Sahi, PKK’lı teröristlere bile af çıkarılırken, hatta cezaevlerindeki teröristlerin dağlara dönmesi sağlanırken Ağca’nın hala içerde tutulmasında bir tuhaflık var değil mi? "///

burda haklı değil mi yazar?Bence son derece haklı.

bunun dışında ne kahraman denmiş nede kahraman gibi lanse edilmiş

sadece sessiz sakin olduğu belirtilmiş.bilindiği gibi bu adama antisosyal kişilik bozukluğu teşhisi konmuş.

ama sen yersiz olarak küfür edince haksız duruma düşersin.  sen kendini fikirlerinle savunamayacak kadar acizmisin ki küfre sarılıyorsun?(diğer tartışlarda gördüm değilsin galiba)

ama genel olarak sağ görüşlü yada islami konularda yalnış(bence) bir tutum içersindesin.

Müslüman olmayabilirsin (değilsin demiyorum zaten beni ilgilendirmez "senin dinin sana, benim dinim banadır") yada sol görüşün uç kısımlarında yaşıyor olabilirsin ama bu karşındakine  saygı duymanı engellememeli.

kavga gürültü gereksiz şeyler barış içinde takılın işte a.q

sanalsınız a.q hepiniz ne kavgası yapıyonuz? 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

amele gene olarak iyi kötü birbirimizin neyi savunup savunmadığını biliriz.Tabi küfür etmem kötü ama her insanın bir hassas noktası vardır şimdi ben Biji serok apo desem sen bana ne dersin ? İşte bende bu konuyu açan adama aynısı  nı diyorum ama sizde taraflı yaklaşıyorsunuz konuya bu adam Apdi İpekçiyi öldürmüş birisidir sebebi ise türkiyedeki silah kaçakçılığını kaleme aldıı için nedeni kemalist olması yani faşist olmamasıdır.

Şu din konusunda da bilmem ben aleviyim siz aleviliği dinsizlik imansızlık olarak kabul ederseniz eyw ben dinsiz imansız biriyim...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Yazılardan çıkana göre İbrahimin size en ufak küfürü yok , Lemura ettiği saygısız tutum yüzünden "Ulan spastik özürlü gerizekaly herif " yüzünden 1 gün cezalıdır. Tekrarı akıbetinde temelli uzaklaştırılacaktır. Sanki siz hiç küfür etmiyorsunuz. Sırf geçen "ingiliz uçağında yanına ceset oturtuldu" lu konuda 3 tane küfür ben sildim , fikir ayrılıkları olur , ama kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok fikrinizi koyun , forum adı üstünden tartışma ortamıdır ama kimsenin kimseye "Ulan spastik özürlü gerizekaly herif" demeye hakkıda yoktur

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mehmet ali ağcanın sevilcek sayılcak hakkında konuşcal tek bir tarafı bile yok.Şerefsizin tekidir.Aynı apdullah öc alan aynı apoya sayın diyen adamlar gibi şerefsizdir.Papaya suikast yapma girişiminde bulunmuştur.Çok iyi bir bok yapacaktı sanki öldürseydi.Müslüman-hristiyan arasındaki bağlar zaten gergin bide üstüne bi ton yük bindirirdi.

Ülkücüdür kendisi hatta ülkücülüğü geç  aşırı milliyetçidir.Bu yüzden sanki müslümanlığa bir yararı oalcakmış gibi papayı vurmaya kalktı.Bizim millet bu şerefsizi sahiplendi bağrına bastı (ülkücüler).İşte göremediğiniz nokta şudur ki apo direk askerleri öldürdü.bunun gibi adamlar dolaylı yoldan bize zarar verir.Aşırıcılık kötüdür.İllaki görüşümüzü, dinimizi vs.. kabul etmesi için öldürmek asmak kesmek gerekmez.Akıllıysan Atamız gibi bütün milleti toplarsın.Şimdi esas yazıcam bir şeyler ondan sorna baya hararetli tartışma çıkacak.Bu ve bunun gibi adamlar çok milliyetçi ya sporu savaşa dönüştüren holiganlardan farksız benim için.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

abdi ipekçinin kemalist olduğu için öldürüldüğünü düşünmüyorum ona varana kadar kimler wardı kemalist.

ancak silahkaçakçılığı mevzusu yüzünden öldürülmüş olabilir.bazı insanların işini bozmuştur.( ki bunlar içinde bulunduğu mason locasıymış haberci tarafı ağır basmış kendileri hakkında haber yapmış sonra ona basmışlar :P )

bunlar dünya rastlanılan şeyler.

ama insanları siyasi görüşleriyle yada dini inançlarıyla yargılamak yalnış.ben nasıl sana kodumun komünisti demiyosam seninde bana kodumun milliyetçisi yada faşisti demen yalnış (mecaz)

ben çoğu milliyetçi geçinenden çok daha fazla milliyetçiyim ve ülkücüyüm.

ama bunu diğer insanların fikirlerine saygısızlık yapmak için kullanmıyorum.

gerçek milliyetçiler Atatürk'de takdir ettiğim bir lider gerçek bir lider.

ardında en takdir ettiğim adam da hitlerdir.

ancak mustafa kemal ileriyi görebildiği için başarısız olmamıştır.

hitler de tam tersi.

bu arada zumsuk ağcanın milliyetçiliğine ülkücülüğüne sokayım

bir ülkücü olarak benim saygı duyduğum değerler her defasında küfretmen beni kırıyor.sanki tüm ülkücüler kötü?? 

o cinayeti de ülkücü olduğu için işlememiştir.

bu adam çok iyi bir aktör.Gerçekten deli numaraları kıl tüy. bu adam belki de mason locasının ( komplo teorisi ) piyonu

neyse

bir ara seninle alevilik konusunda tartışmak isterim.nedir ne değildir nasıl ibadet edilir vs vs ama kavga gürültü içinde olmasını istemem.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Yani decameronun dediği gibi ben kimseye küfür etmedim ağca hariç (:

Zumsuk işte o adamda guya ülkücü diye millet onu koruyor.

ok amele tartışırız ben müsait olunca bir başlık açıyım.Ama başığa bin tane dengesiz dalar tek korkum o yönde ama neyse artık sallamam onlarıda.

Neyse konu burda bitsin.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    isabet olur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

yaw arkadaşlar hiç kimse şunların farkına varmıyo.

kimisi dağdadır { guya , kürtlerin kurtarıcısı } , teröristin ta kendisidir.

kimisi de , şehirdedir { guya , vatan millet savunuyor } , mafyanın ta kendisidir.

Bu ülke bunlar olmadan da sevilir hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ne yani bayrak , vatan , millet  , kavramları , kişi-kurumların tekelinde değildir.

Böyle olmayanlar kendilerini soyutlasınlar.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ben anlamadım... burda mektubu okudum mektupta ters bişi yok ağca yazıor adam  kibarca reddiyor ve ne cesarettirki onu köşesinden yazmış okusun die  siz burdan konuyu saptırmışsınız Biraz Olaylara Objektif bakalım Tarafsız okuyalım ona göre yorumlayalım.

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

İnanamıyom a.q? ibrahim denen adam dünyanın küfürünü ediyo polemikleri başlatıyor o banlanmıyor? (ağcayı savunmuyorum)

Apoya gelince tabiki tescilli o.çocuğu, ağca onun kadar suçmu işledi bu vatanın masum genç evlatlarınımı öldürdü?

Toplam Hit: 3687 Toplam Mesaj: 24