Mekana Almıyorlar
-
MATH bunu yazdı
Amca senin club'lere falan özel bir ilgin varmış.
Reina ile ilgili eski bir konun da var. Ne yaptın gittin mi o zaman oraya? :D
Reinaya gitmedik müdür yemege gidecektik zati bayaa temiz giyinebildigim kadar giyindim :D
Kız kulesine götürdüm :DD
Almazlar şimdi dedim oraya rezil olmayak :D -
r10aldinho bunu yazdı
Yılın en hüzünlü konusuna aday olabilir :D
amk dalga geçmeyün abüüü
-
samato bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
hangi clublar ama ortaköydekiler mi misal
kıyafet önemli tabii eşofmanla şortla mı gittin ne yaptın veya sivri bi tip olarak görmüşlerdir
damsızda almaz bazısı kapıda duran lavuklara bağlı gerçe
bilinenlerin çoğu isterki girişte kredi kartını bırak öyle girusta valla stndart kıyafetler yani öyle özn göstermedik . ama tip falso benim sakal filan. işidli dyorlar ::D
mekanlar beatla machine . Gece 2 - 3 gibi gittik saat kaçta gitmeliyiz böyle yerlere :D
bende gece kulübü zannettim abeci mekanıymış
oralara giremiyorsan diğerlerini düşünme bile hocam zaten
ha banknotla para bırakanlardanım diyorsan git tabi -
AllahinOglu bunu yazdısamato bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
hangi clublar ama ortaköydekiler mi misal
kıyafet önemli tabii eşofmanla şortla mı gittin ne yaptın veya sivri bi tip olarak görmüşlerdir
damsızda almaz bazısı kapıda duran lavuklara bağlı gerçe
bilinenlerin çoğu isterki girişte kredi kartını bırak öyle girusta valla stndart kıyafetler yani öyle özn göstermedik . ama tip falso benim sakal filan. işidli dyorlar ::D
mekanlar beatla machine . Gece 2 - 3 gibi gittik saat kaçta gitmeliyiz böyle yerlere :D
bende gece kulübü zannettim abeci mekanıymış
oralara giremiyorsan diğerlerini düşünme bile hocam zaten
ha banknotla para bırakanlardanım diyorsan git tabiooo abü dedim ya leş mekanlar almıyorlar yine giremiyoruz diye .
Hayır mevzu girmek değil uğraşmıyoruz öle ama sıkıntı oluyor. rahatsız ediyor ipneler. -
-
CEO bunu yazdı
Aklıma birden aşşağıdaki karikatür geldi.
ahhauehuaheuahepahe :D
-
Beat ve Machine(+taksimdeki çoğu club) dam istiyor hocam sap gibi gitmeyin :D
edit:baktınız dam çıkmıyo bu tarz yerlerin önünde boş boş gezen kızlar olur rica edin olmadı bi bira ısmarlarım çıkarsın gibisindende yapabilirsiniz,baktınız muhabbet sardı devam.. tecrübeyle sabit :D
stabilo tarafından 31/Ara/14 21:38 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.755244094567328.1073741962.157058057719271&type=1
Şu tiplerden daha ne kadar fazla falso tipiniz olabilir ki ?
-
darkroques61 bunu yazdı
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.755244094567328.1073741962.157058057719271&type=1
Şu tiplerden daha ne kadar fazla falso tipiniz olabilir ki ?
hocam bizim kesin girmemiz lazım yani bu arkadaşlara bakınca ben daha yakışıklıyım be.
-
abicim olay yakışıklılıkla alakalı değil ya sen çözemedin mi yoksa bizi mi trollüyosun :D kız yoksa yanında almıyor işte herifler