Mekana Almıyorlar
-
Diğer müridlerin de belittiği gibi almamalarının sebebi damsızlık. Ortalama bir mekan içerideki karı kızı rahatsız edecek sapları içeri almak istemez. Kronik saplık durumu varsa en iyi çözüm mekana hafta içi yoğun olmayan saatlerde gidip tanışmak. İşin olduğunda selam verip girersin :)
-
neden alsınlar diye sordun mu hic kendine? :D
-
hocam şimdi kıyafete özen göstermekten ziyade kaliteli giyim önemli en şekil ama ucuz kalitesiz giysi bile bağırıyor ben pazar malıyım diye, onun dışında damsız almıyoruz derlerse arkadaşınla biraz rahat bir tavırla yanındakinin partnerin olduğunu söyle bazen çalışır
-
bir şey soracağım böyle mekanlarda bu kural sadece erkekler için mi geçerli.
yani yanlız bir kız erkeksiz girebiliyormu?
-
futurist bunu yazdı
bir şey soracağım böyle mekanlarda bu kural sadece erkekler için mi geçerli.
yani yanlız bir kız erkeksiz girebiliyormu?
bayanlara bütün kapılar açık futur
-
samato bunu yazdıKutikula bunu yazdı
abicim olay yakışıklılıkla alakalı değil ya sen çözemedin mi yoksa bizi mi trollüyosun :D kız yoksa yanında almıyor işte herifler
şimdi hacı benim bi tanıdığım var tipde yok parada fazla yok ama her mekana girer çıkr masquarda frame ıvır zıvır damsız üstelik.
Yani o mekanlara gidenlerde hani kaçtanesi arkadaşıyla gidiyor meçhul D:D
Ayrıca dam bulmak için gidiyoruz zaten.Hocam bende kuzenim de birkaç yakın arkadaşım da masquerade, 360, reina vs. yerlere tek veya 2-3 sap olarak çok rahat giriyoruz.
Bu yerlere sorunsuz girmenin kuralı yanında hatun olacak. Damsız girilmez.
Damsız girebilmen için ya bi şekilde para yedireceksin yada mekanda çalışan arkadaş yapacaksın kendine. Veya mekanın çalışanlarının arkadaşlarıyla arkadaşlığın olacak. Dayın olacak yani :D
Ben giderken genelde kuzenimi ararım, bana rezervasyon yapmasını söylerim. O da mekanda çalışan arkadaşını (barmen, vale, garson vs..) arar ve adımı verir. Girişte bende o kişinin ismini verip beni bekliyor derim ve kolayca girerim :D
-
Hayır damzsız girilmeyen mekanda damsız eğlenmeninde pek bir anlamı yok bence sap sapa
SeRDaR tarafından 01/Oca/15 15:13 tarihinde düzenlenmiştir
hee amaç hatun düşürmekse o ayrı tabi
bu tip yerlerin kapılarında filan pekleyen hatunlar olur rica edip girebilirsin en geçerli yol budur
ya da düşürcen bir kaç kaşar giricen
a.k taksimde travesti kafalayıp mekanlara girenleri biliyorum :) -
damsiz hicbir yere giremessin, bir kizla gitmen gerekmektedir, tipe bakilmaz yaninda dam varsa heryere girersin.
-
Tipe bağlı hacım şu ana kadar kimse beni çevirmedi ama hep tek gittiğimden herhal :F
-
anladiğm kadariyla soyle muhendis modundan bir kurtulmak gerek :))
futur eger sende eglenmek istersen vereyim noyu beni mekana sokarsin sonra sen sağ ben selamet ahahahaha :))) :P