folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Meltem Aydın - Evet Atatürk Suçludur. İzleyin Yorumunuzu Bekliorum..

Meltem Aydın - Evet Atatürk Suçludur. İzleyin Yorumunuzu Bekliorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek

GERİZEKALI....kömunistler..köy ensitütüsüymüş..kerhane demiyo da..çook meraklı galiba..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    İyi güzelde eğer insanlar açık havada klasik müzik dinliyorlarsa bunun suçlusu odur sözleri ne alaka :)

birgün olmasada birgün mutlaka
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    sizin ben köy enst.. anlayisinizin icine edeyim.. alin iste istediginiz millet burada duruyor.. ahanda iste.. yalakalik yapiyor..  daha neyin ne oldugunu bilmiyonuz konusuyonuz a.q.. ahmet taner kışlalilar ugur mumcular bosuna susturulmadilar. işiniz gücünüz pislik atmak baska bi sey bildiginiz yok.. hemen komünist bilmem ne.. sizin ayriminiz yüzünden a.q ülkesini seven egitime gönül vermis insanlari bile vatan haini ilan ettiniz.. aciyorum lan size.. aciyorum.. simdi ki liselerden diger egitim kurumlarindan kat be kat daha iyi bir kurum oldugunu söyleyerek üzerine kalibimi bile basarim. ama sizin icin 2-3 cürük ciktigi zaman( zaten aranıyorsunuz) hemen kerhane bilmem ne konusuyosunuz.. Güzel memleketimin cahil cühela insanlarina acindirik hallerini yüzlerine  fiskirtiyorum buradan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    ibo123 bunu yazdı:
    -----------------------------

GERİZEKALI....kömunistler..köy ensitütüsüymüş..kerhane demiyo da..çook meraklı galiba..

-----------------------------
    :)
    yazık sana...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Arkadaşlar aramızda çok cahil insanlar var. Atatürk ün yapmak istediklerini anlamayıp,niyeti belli insanların dolduruşuyla karşı oldukları şeyler olduğunu görmek bir genç olarak üzücü.Gençler fettullahların müritleri olmayı değil,Atatürk ün çocukları olmayı seçmeli dahası hepsi birer Atatürk olmaya çalışmalı ve olmalıdır...

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seffah
    seffah's avatar
    Erkek
    hocam kusura bakmayın ama  bunu  yazanda okutanda okuyanda o.çocunun  önde gidenidie adam  iktidae olmuş herşey emrimnde devleti istediği ülkenin emirne  veriri istse o dakka abd ye  ingilizlere ruslara almanlara satabilecek konumda bu onun  bunun  çocukları kalkmış suçluyo siktirsin  gitsinler ya  lafa gelince herkes milliyetçi herkes vatan perver atasını  herkes seviyo bizim  milletimizin   iiiççiinde böle hainler oldukça haklısnız  BİZDEN Bİ B.K olmaz ......

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır..ebn bu snatı icra edebiliyorum ya siz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Koy Enstituleri hakkinda zerre arastirma yapmamis , cahil cuhela tarikatci orospucocuklarinin kahvahane koselerinde soyledigi dedikodularla , bu millete , bu milletin cumhuriyetin ogretmenlerine ve orada yetisen okulunu kendisi insa eden , defterini koyacak cantasini kendisi eliyle yapan , ureten ve dusunen ogrencilere laf soyletmem arkadas.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Köy enstitülerine kerhane diyen zihniyete, gördüğü eğitim öğretim zehir zıkkım olsun.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    halk hakettiği şekilde yönetilir derler.

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

İlkokul öğretmenim köy enstitüsü mezunuydu derste heykel bile yaptığımız hatırlıyorum. Bende yeni mezun bir öğretmenim ama o insanlarla kendimi ve sınıftaki arkadaşlarımı kıyaslayınca çeyrekleri bile olamadığımızı farkediyorum.Şayet o kurumlar kapatılmasaydı bugun çok daha farklı yerlerdydik. Köy Enstitülerini kapatanlar bu ülkenein geleceği ile oynamışlardır.Kapanmasını düşününlerde. Bugun Eğitim fakületelerini gidin verilen eğitimi gözlerinizle görün..

Açıkçası o insanlar senden daha fazla okuyup ufuklarını açtıkları için farklı düşünüyorlar. Maalesef biz ekrana bakıp beyninizi  tüketirken onların bu ülkenin bir artısı olduğunu kanaatindeyim.

Bugun liseler de fuhuş yuvası hadi kapatın hepsini..Siz kendi namusunuza sahip çıkın başkasınınki kimseyi ilgilendirmez.. 

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
Toplam Hit: 5744 Toplam Mesaj: 27