Meltem Aydın - Evet Atatürk Suçludur. İzleyin Yorumunuzu Bekliorum..
-
GERİZEKALI....kömunistler..köy ensitütüsüymüş..kerhane demiyo da..çook meraklı galiba..
-
İyi güzelde eğer insanlar açık havada klasik müzik dinliyorlarsa bunun suçlusu odur sözleri ne alaka :)
-
sizin ben köy enst.. anlayisinizin icine edeyim.. alin iste istediginiz millet burada duruyor.. ahanda iste.. yalakalik yapiyor.. daha neyin ne oldugunu bilmiyonuz konusuyonuz a.q.. ahmet taner kışlalilar ugur mumcular bosuna susturulmadilar. işiniz gücünüz pislik atmak baska bi sey bildiginiz yok.. hemen komünist bilmem ne.. sizin ayriminiz yüzünden a.q ülkesini seven egitime gönül vermis insanlari bile vatan haini ilan ettiniz.. aciyorum lan size.. aciyorum.. simdi ki liselerden diger egitim kurumlarindan kat be kat daha iyi bir kurum oldugunu söyleyerek üzerine kalibimi bile basarim. ama sizin icin 2-3 cürük ciktigi zaman( zaten aranıyorsunuz) hemen kerhane bilmem ne konusuyosunuz.. Güzel memleketimin cahil cühela insanlarina acindirik hallerini yüzlerine fiskirtiyorum buradan..
-
ibo123 bunu yazdı:
-----------------------------GERİZEKALI....kömunistler..köy ensitütüsüymüş..kerhane demiyo da..çook meraklı galiba..
-----------------------------
:)
yazık sana...
-
Arkadaşlar aramızda çok cahil insanlar var. Atatürk ün yapmak istediklerini anlamayıp,niyeti belli insanların dolduruşuyla karşı oldukları şeyler olduğunu görmek bir genç olarak üzücü.Gençler fettullahların müritleri olmayı değil,Atatürk ün çocukları olmayı seçmeli dahası hepsi birer Atatürk olmaya çalışmalı ve olmalıdır...
-
hocam kusura bakmayın ama bunu yazanda okutanda okuyanda o.çocunun önde gidenidie adam iktidae olmuş herşey emrimnde devleti istediği ülkenin emirne veriri istse o dakka abd ye ingilizlere ruslara almanlara satabilecek konumda bu onun bunun çocukları kalkmış suçluyo siktirsin gitsinler ya lafa gelince herkes milliyetçi herkes vatan perver atasını herkes seviyo bizim milletimizin iiiççiinde böle hainler oldukça haklısnız BİZDEN Bİ B.K olmaz ......
-
Koy Enstituleri hakkinda zerre arastirma yapmamis , cahil cuhela tarikatci orospucocuklarinin kahvahane koselerinde soyledigi dedikodularla , bu millete , bu milletin cumhuriyetin ogretmenlerine ve orada yetisen okulunu kendisi insa eden , defterini koyacak cantasini kendisi eliyle yapan , ureten ve dusunen ogrencilere laf soyletmem arkadas.
-
Köy enstitülerine kerhane diyen zihniyete, gördüğü eğitim öğretim zehir zıkkım olsun.
-
halk hakettiği şekilde yönetilir derler.
-
İlkokul öğretmenim köy enstitüsü mezunuydu derste heykel bile yaptığımız hatırlıyorum. Bende yeni mezun bir öğretmenim ama o insanlarla kendimi ve sınıftaki arkadaşlarımı kıyaslayınca çeyrekleri bile olamadığımızı farkediyorum.Şayet o kurumlar kapatılmasaydı bugun çok daha farklı yerlerdydik. Köy Enstitülerini kapatanlar bu ülkenein geleceği ile oynamışlardır.Kapanmasını düşününlerde. Bugun Eğitim fakületelerini gidin verilen eğitimi gözlerinizle görün..
Açıkçası o insanlar senden daha fazla okuyup ufuklarını açtıkları için farklı düşünüyorlar. Maalesef biz ekrana bakıp beyninizi tüketirken onların bu ülkenin bir artısı olduğunu kanaatindeyim.
Bugun liseler de fuhuş yuvası hadi kapatın hepsini..Siz kendi namusunuza sahip çıkın başkasınınki kimseyi ilgilendirmez..