folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Memleketteki Herkesin "Psikolojim Bozuldu" Demesi

Memleketteki Herkesin "Psikolojim Bozuldu" Demesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

memleketteki insanların yüzde sekseninin psikolojisi bozukta o yüzden, yaşanması gerektiği gibi yaşamıyor insanlar asosyalliği bir aktivite olarak gören gençler var bunların psikolojisinin bozulması gayet tabii normal, ilgi çekmek için bundan bahsedip duruyorlar diyorsunuz demekki gerçekten ilgiye ihtiyacı var demekki gerçekten psikolojisi bozuk, her şeye çok düz bakmaya alışmışsınız insanların her yaptığı özentilik her yaptığı abartı geliyor

antidepresanlar hakkındada kullanınca insan mallaşıyor iyileşmiyor bilmem ne diyenlerde var, inanmayın ben daha antidepresan kullanımından mala dönen adam görmedim lsd yada met yada bonzai içmiyorsun ilaç bu, yok yasal uyuşturucuymuş bilmem ne yav he he, psikolojik rahatsızlık diye bişi yok herşey kafanda senin ciler var birde hayvanlarda bile depresyon vs. çeşitli psikolojik rahatsızlıklar görülebiliyorken, bu durumları hastalık değil ya kafanda hep kafanda diye tanımlamak çok sığlık oluyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    babam öldu, ameliyat oldum , terkedildim , hasta oldum kaç gün tekc basima gurbette kimse yoktu , daha ne mutsuz günler geçti ama hepsini atlattim şükür zamana bagli bu ilaç olayi sabirsiz güçsüz kimseler için
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Beyler şimdiki nesilde özellikle çok görüyorum "Psikolojim bozuldu!" vakasını. Yok "xanax hapını kullanıyorum" yok "depresyondayım"

"xx ilacın yan etkileri çok fazla ama olmadan olmuyor! Sanada tavsiye ederim!" , "Ben bir üst sürümüne geçtim o bana etki etmiyor"cular o kadar çok arttı ki etrafımda şaşıyorum açıkçası.

Ulan maddi sıkıntın yok, ev geçindirmiyorsun, babanın parasını yiyorsun, düşüneceğin çocuğun yok vs. Ne bok yemeye psikolojin bozuluyor? Duyanda sanacak ki gece yarısı zenciler köşede sıkıştırmış.

Asgari ücretler 4 kişi geçinmeye çalışanları görmemiş hayatında. Kuru ekmeğe talim etmiş insanları görmemişler. İlgi çekme adına nedir lan bu.

Kiminin sevgilisi terk etmişte, kimi derslerinden geçememişte. Özellikle bayanlarda çok görüyorum beyler. Erkeklerdede var bayağı.

Ha burada herkese soruyorum. Memleket komple fıttırıyor mu amk nedir? Her zaman bu memleketin insanı komple manyak derimde mecazi anlamda derdim.  Nedir bu hava atarcasına boşu boşuna ilaç kullanmalar, her yere "benim ilgiye ihtiyacım var! sorunlarım var!" dercesine salak salak ilaç muhabbetleri yapmalar?

Bakın insanın psikolojisi bozulabilir ama gidipte ota boka ilaç kullanıyorsan sana belediye baksın lan!

Sizin etrafınızdada bu kadar çok mu bu "sözde psikolojik" vakalar?

Fıttırdık amk. Ya da elalem deliye ben akıllıya hasretim etrafım şuursuz dolu lan.

Gerçekten sıkıntıları olup ilaç kullananları tenzih ederim!

sanki ben yazmisim gibi hissettim valla. 

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı

cogu kisi psikolojisinin bozuldugunun farkinda degil.

mesela muhtemelen sende de bazi sikintilar var ki insanlar bu kadar batmaya baslamis.

psikiyatrik ilaclar neden bu kadar itin gotune sokuluyor anlamiyorum, hayatini duzene sokamiyorsan gidip doktordan yardim alirsin ilaci kullanirsin duzelince birakirsin bu kadar basit.

insanlar sacma sapan huylari yuzunden psikologa vs. gitmeyip hayatlari boyunca husursuz oluyorlar.

ve evet ayrica cagimizin dunya genelindeki en buyuk hastaligi depresyondur ve evet depresyon gercekten bir hastaliktir.

hoca kusura bakmada o ilaçlr hiçbi moha yaramıyor

resmen uyuşturuyor insanı tamam ama etkisi geçince gene aynı, onları kullanınca göt göbek ayrı dünyalar oluveriyor

ayrıca o psipsikologların tedaviye ihtiyacı var acilinden hemde

bu tarz ilaclarda nokta atisi onemli hocam, teshis dogru konulmazsa dedigin gibi daha kotu yapar.

bizde ilaclar yazildiktan sonra dogru duzgun takibi yapilmiyor, esasen duzenli seanslarla ilacin etkili olup olmadigi kontrol edilmeli.

kafana gore eczaciyi kafalayip antidepresan alirsan afedersin tabi ki sicarsin ki bu cok yapiliyor.

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Herkesin kendi çapında, kendi hayatına ve yaşamına uygun problemleri var. Siz her fırsatta herkese aynı örneği gösterirseniz yanlış olur. Bir çocuğun da psikolojisi bozulabilir, artık yaşamının son döngüsüne girmiş insan da. Genelleme yapmayı seviyoruz ama özellikle bu tip meselelerde genelleme yapmak doğru değil. Herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz.

Açıkçası kendi gözlemlerime göre en azından çevremdeki herkesin psikolojisi öyle ya da böyle bozuk. Ama neye ve kime göre buna nasıl karar verebiliriz onu bilmiyorum. Eğer literatüre, akademinin belirlediği standartlara göre konuşacak olursak şu anda dünyada psikolojik olarak düzgün adam yok. Çok karışık ve öznel meseleleri konuşuyoruz. Bu sebeple genel tanımlama yapmakta zorluk çekmemiz lazım ki öyle oluyor.

Bahsettiğin ilaçlar su gibi içilmeye başladı. Tıpkı antibiyotikler gibi. Çok yanlış. Önüne gelen, kendini sıkıntıda hisseden bu ilaçları kullanırsa ileride daha kötü duruma düşer. Tıpkı sürekli antibiyotik kullanıp vücuttaki mikrobiyotanın mahvedilmesi sonucu uçan sinekten hasta olanlar gibi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Gördüğüm ve sezdiğim kadarıyla birçok sebebi var:Yalnızlık,ilgisizlik,sevgisizlik,mutsuzluk,çaresizlik,tembellik,işsizlik,can sıkıntısı.

Çevremdede var böyle insanlar,durumu ciddi olan insanlarda var onların durumu belli zaten sorsan ne yaptığını bilmezler.

Eskiden hatırlıyorum böyle bilgisayarmış,telefonmuş oymuş buymuş yoktu varsa bi plastik bisiklet,bilye,topaç vs vardı.Dışarda oynuyorduk açta kalsak bizden mutlusu yoktu.Şimdi çocukları 3 yaşından itibaren dayıyorlar tv başına(çizgi film vs).Ondan sonra okula başladığında çocuk aptal efenim :)

İlkokul çağında çocuk facebooktan çıkmıyor elinde telefon yemekten sonra Pc.Yeni nesil yokluk görmüyor,rahata alışmış,birşeye sahip olmak için çaba harcamıyor.Sonra sıkıldım psikolojim bozuldu yok hastayım...

Çok şey var yazılıcak belki bi kaç ciltlik kitap çıkar.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı
    endenius bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı

cogu kisi psikolojisinin bozuldugunun farkinda degil.

mesela muhtemelen sende de bazi sikintilar var ki insanlar bu kadar batmaya baslamis.

psikiyatrik ilaclar neden bu kadar itin gotune sokuluyor anlamiyorum, hayatini duzene sokamiyorsan gidip doktordan yardim alirsin ilaci kullanirsin duzelince birakirsin bu kadar basit.

insanlar sacma sapan huylari yuzunden psikologa vs. gitmeyip hayatlari boyunca husursuz oluyorlar.

ve evet ayrica cagimizin dunya genelindeki en buyuk hastaligi depresyondur ve evet depresyon gercekten bir hastaliktir.

hoca kusura bakmada o ilaçlr hiçbi moha yaramıyor

resmen uyuşturuyor insanı tamam ama etkisi geçince gene aynı, onları kullanınca göt göbek ayrı dünyalar oluveriyor

ayrıca o psipsikologların tedaviye ihtiyacı var acilinden hemde

bu tarz ilaclarda nokta atisi onemli hocam, teshis dogru konulmazsa dedigin gibi daha kotu yapar.

bizde ilaclar yazildiktan sonra dogru duzgun takibi yapilmiyor, esasen duzenli seanslarla ilacin etkili olup olmadigi kontrol edilmeli.

kafana gore eczaciyi kafalayip antidepresan alirsan afedersin tabi ki sicarsin ki bu cok yapiliyor.

hoca önce günde 3-5 posta iğne ile bşlıyorlar , 2-3 güne gött yer kalmıyo oturamıyon, daha sonra el kol yüz ayrı oynuyo cin çarpmışa dönüyon

kurtulmk için doktorlara saldırıyon alayınızın mk moduna giriyon yoksa biraz daha yüklenseler şuuru kaybedecen

nese sonra başlıyolar ilaç işine bi avuç ne moh ulduğunu bilmediğin ilaç getirip içiriyolar başındada bekliyolar,1 saat sonra gelip hala uyumadınmı diye soruyorlar,uyumak farz diye ayetmi var diyince usulca uzuyorlar

abuk subuk sorulr soruyorlar olmadı diğer hastaları sana yönlendiriyorlar

neredeyse 1 sene depresan haplar kullandım tek olumlu etkileri uyuşturup hissizleştirmek kötü yönüde iştahı açmak fil gibi yemek yediriyor

tavsiye: ilaç işine bulaşmayın anlık iyi hissedersiniz kendinizi, doktordanda medet ummayın bi halt yaptıkları yok tek bildikleri sen hastasın kabullen, aslında kendileri daha beter durumda haberleri yok :)

endenius tarafından 01/Kas/14 23:20 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardening_Temp
    Hardening_Temp's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnançsızlıktan oluyor bunlar, en küçük bir sorun baş gösterdiğinde sarılacak bir dal bulamıyor insanlar.İnançları zayıflaşıyor, Yüce kudretin gücünü hissedemiyor, tevekkül edemiyorlar.

Ne derseniz deyin, ama ana sorunun inançsızlık olduğunu çok iyi biliyorum.

İntihar vakalarının, depresyon ve psikolojik sorunların %90 ı inançsız insanlardan oluşuyor.

Söyleyeceklerimin kifayesi yok...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    Hardening_Temp bunu yazdı

İnançsızlıktan oluyor bunlar, en küçük bir sorun baş gösterdiğinde sarılacak bir dal bulamıyor insanlar.İnançları zayıflaşıyor, Yüce kudretin gücünü hissedemiyor, tevekkül edemiyorlar.

İntihar vakalarının, depresyon ve psikolojik sorunların %90 ı inançsız insanlardan oluşuyor.

çünkü din varken başka bir uyuşturucuya gerek duymuyor insanlar.

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    nurulmac11 bunu yazdı
    Hardening_Temp bunu yazdı

çünkü din varken başka bir uyuşturucuya gerek duymuyor insanlar.

Her din konusu açıldı mi saldıranlara bitiyorum ya :)  inancsız intiharların sebebi sığınacak bir varlık olmamasi din falan değil

Toplam Hit: 3719 Toplam Mesaj: 32