Memory Hacking Giriş (Adresses, Pointers, Offsets) - İlk Bakış
-
güzel olmuş yazı akıcı ilerliyor roman gibi okudum :D
-
Knight Online mühendislerinin hiç bişi yapmadığının bir göstergesi diyebilirmiyiz ?
bunları önlemek çokmu zor peki
-
Chip bunu yazdı:
-----------------------------
Knight Online mühendislerinin hiç bişi yapmadığının bir göstergesi diyebilirmiyiz ?
-----------------------------burda sadece ko örnek olarak ele alınmış.500 manayı 5000 e çıakrsanda sadece gözüken 5000 dir.Arkaplanda yine 500 manan var aslında. bu veri server side da .bu örnekte sadece bizim memory imiz üzerindeki datada değişiklik yapıyoruz.
-
ellerine sağlık hacım,takipteyim
-
attım arşive;)
-
Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz :)
-
Arkadaşlar knight online sadece bir örnek dar alanda düşünmeyin :)
-
Ben de çizeyim lazım olur... Emeğine sağlık güzel anlatım olmuş
-
Chip bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam injectorlere, rw ye karşı koruma yolları var da çoğu tırt :) fakat bu yöntemle sadece serverin bilmediği değerler üzerinde oynayabiliriz. Örneğin hız. Hız genelde server tarafından bilinmeyen bir değerdir. O yüzden çoğu online oyunda kolaylıkla speed hack yapabilirsin.Yanlış hatırlamıyorsam bir ara, metin2 online bir oyun olmasına rağmen çoğu değeri clientside olarak tutuluyordu, o yüzden etrafta ölmeyen, sonsuz hasar veren adamlar dolaşıyordu:=) Yani bunları önlemek en azından ufak bir önlem almak için değerleri serverside yaparsın. Ama data okuma işlemini game hacker her türlü yapabilir bu sayedede oyun içinde akıllı botlar yazabilir. Fakat online oyunlarda hile yapmak çok ayrı bişeydir temel noktası packet sendingdir, ileride bahsedeceğim.
-
anti hile destekli oyunlarda ne yapacağız :)