Mernis Projesi... Bu İşin İçinde İş Var...
-
diyecek bişey bulamıyorum.
-
Korkma,sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
İstiklal Marşımızın ilk mısrası aklıma geldi birden.
Acaba korkmamam mı lazım.
ya valla şaka gibi... :|
-
Rene eklemese okumazdım. Birazcık uçuk geldi. Ama bi yandanda örenkler verilince beynim sulandı. Olurmu olmazmı karar veremedım
-
belge kanıt ulasılabilecek bi isim.. yok şirketteki bir kişi.. yok ulaşamayacagımız üst düzey yabancı isimler vs.. sadece bunlar verilerek hazırlanan bi dökümana inanmam ben..
bunlarda dubaili şirketin iki tane gökdelen dikmesine sallanan hikaye gibi.. ayrıca savunma.org ne?
-
Way ananın babanın kemüğüne :|
her bokun altında abd war yaw :|
-
Yakında her an nerde olduğumuzu, günlük yaşamı kayıt altına alan bir düzende çıkmazsa şaşmamak lazım.
dünya insanlara daralıp, birilerininde bu kadar insana masa başında hükmetmek istemesi, gelişen teknoloji ile imkansız gözükmüyor.
-
taktım kafaya bu tc kimlik olayını.. bi de bu yazıyı okuyunca iyice iş çığrından çıktı.. kafam allak bullak..
-
mernis projesi ilk çıktığında tv lerde soy kütüğünüzü bulabileceksiniz. bilmediğiniz akrabalarinizi bulabileceksiniz deniliyordu? sonra yalan oldu galiba. varmi bu konu hakkında malumatı olan?
-
vay bea...bu teknolojiden kaçmakta sanırım hiç mümkün değil gibi...
en azından linux mu kullansak ne :P =)
-
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------
mernis projesi ilk çıktığında tv lerde soy kütüğünüzü bulabileceksiniz. bilmediğiniz akrabalarinizi bulabileceksiniz deniliyordu? sonra yalan oldu galiba. varmi bu konu hakkında malumatı olan?
-----------------------------
Evet doğrudur biz aslen karslı olduğumuz için kütük defterimizde dedemin dedesi falan yoktu çünkü onların kayıtları karstaki kütük defterlerinde kalmıştı buldum onları kütük defterlerinden kim kiminle evlenmiş nerden gelmiş nereye gitmiş, evlatlık verilenler ölenler yani kısaca herşey tarihleriyle sıralanır ben bu sayede karsta var olan tarlalarımızı, arsalarımızı ve babamın kuzeni bildiğimiz kişinin hiç bir şeyimiz olmadığını öğrendim ama bu belgeleri halkın kullanmasına için izin vermezler