folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mernis Projesi... Bu İşin İçinde İş Var...

Mernis Projesi... Bu İşin İçinde İş Var...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

diyecek bişey bulamıyorum.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Korkma,sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;

İstiklal Marşımızın ilk mısrası aklıma geldi birden.

Acaba korkmamam mı lazım.

ya valla şaka gibi...  :|

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Rene eklemese okumazdım. Birazcık uçuk geldi. Ama bi yandanda örenkler verilince beynim sulandı. Olurmu olmazmı karar veremedım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

belge kanıt ulasılabilecek bi isim.. yok şirketteki bir kişi.. yok ulaşamayacagımız üst düzey yabancı isimler vs.. sadece bunlar verilerek hazırlanan bi dökümana inanmam ben..

bunlarda dubaili şirketin iki tane gökdelen dikmesine sallanan hikaye gibi.. ayrıca savunma.org ne? 

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Way ananın babanın kemüğüne :|

her bokun altında abd war yaw :|

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Yakında her an nerde olduğumuzu,  günlük yaşamı kayıt altına alan bir düzende çıkmazsa şaşmamak lazım.

dünya insanlara daralıp, birilerininde bu kadar insana masa başında hükmetmek istemesi, gelişen teknoloji ile imkansız gözükmüyor.

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

taktım kafaya bu tc kimlik olayını.. bi de bu yazıyı okuyunca iyice iş çığrından çıktı.. kafam allak bullak..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    mernis projesi ilk çıktığında tv lerde soy kütüğünüzü bulabileceksiniz. bilmediğiniz akrabalarinizi bulabileceksiniz deniliyordu? sonra yalan oldu galiba. varmi bu konu hakkında malumatı olan?

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

vay bea...bu teknolojiden kaçmakta sanırım hiç mümkün değil gibi...

en azından linux mu kullansak ne :P =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    siganfu bunu yazdı:
    -----------------------------
    mernis projesi ilk çıktığında tv lerde soy kütüğünüzü bulabileceksiniz. bilmediğiniz akrabalarinizi bulabileceksiniz deniliyordu? sonra yalan oldu galiba. varmi bu konu hakkında malumatı olan?
    -----------------------------
    Evet doğrudur biz aslen karslı olduğumuz için kütük defterimizde dedemin dedesi falan yoktu çünkü onların kayıtları karstaki kütük defterlerinde kalmıştı buldum onları kütük defterlerinden kim kiminle evlenmiş nerden gelmiş nereye gitmiş, evlatlık verilenler ölenler yani kısaca herşey tarihleriyle sıralanır ben bu sayede karsta var olan tarlalarımızı, arsalarımızı ve babamın kuzeni bildiğimiz kişinin hiç bir şeyimiz olmadığını öğrendim ama bu belgeleri  halkın kullanmasına için izin vermezler

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Toplam Hit: 3929 Toplam Mesaj: 28