folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Meşhur Bilgisayarcılar Ve Dinler Hakkındaki Görüşleri

Meşhur Bilgisayarcılar Ve Dinler Hakkındaki Görüşleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

Bu vatandaşların bilgisayar ile iştigal etmeleri,

bilgisayar üzerinden çok çok para kazanıyor olmaları

ve

bu vatandaşlara hayran milyonlarca kişi olması

BU VATANDAŞLARIN DOĞRU SÖYLEDİĞİNİ GARANTİ ETMEZ..

Müsait olursam buna çook uzun detaylı bir yorum yazarım belki..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Allah'in yarattiği dünya düzenindeki nimetleri sonuna kadar kullanmayi bilen ve aynı zamanda oldukça aciz olan bu insanlara gülüyorum.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:
    -----------------------------

Allah'in yarattiği dünya düzenindeki nimetleri sonuna kadar kullanmayi bilen ve aynı zamanda oldukça aciz olan bu insanlara gülüyorum.

Aciz derken..

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:

HeroiquE bunu yazdı:

Aciz derken..

kendine gül sen =) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monoton
    monoton's avatar
    Erkek

meşur bi bilgisayarcı olamıcam demekki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Elalemin dini inançları tahribatı ne ilgilendirir hoca ??

meşhur bilgisayarcılar dinsiz bizde onları mı örnek alalım nedir amaç ?

Bu adamların ne yediği ne içtiği nasıl metodlar izlediği günlük yaşantıları ilham kaynakları şun bu ilgilendirir de din hakkındaki görüşleri bizi ne ilgilendirir ne yararı olur ateist olursa daha güzel işler mi yapıyorlar neler dir yoksa yazdıkları programlarda dini vecibelere göre mi hareket ediyorlar bana kalırsa konu saçma

Konu bahsi geçen kişilerin dini inançları değil de örneğin tuttuğu futbol takımları, vay efendim kullandığı araba nedir şeklinde olsa da aynı tepkiyi verecek miydin böle sinirli silnirli? Ben cevapliyim "hayır". Adam sana veye dinine mi sövdü de böle kızıyosun? Bu mesajımın üzerine de ne yazılırsa yazılsın cevap vermicem bu konu çok uzar gider biliyorum çünkü neyse.

Metallica Rules
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

bence nasıl ki unlu din adamlarının sozlerini carsaf carsaf kitaplarda okuyorsak, bu adamların dine farklı boyuttan yaklasan goruslerini okumamız da gayet normal. Bence din tartısılabilir birseydir ve Z-CHAN da takip ettigim uzere kimseyi rencide etmemektedir ama nedense cogu kisinin yorumlarına baktıgımda(sadece bu yazı icin degil) sanki anasına sovulmus izlenimi uyandırmakta. Ben bu duruma kimse kusura bakmasın ufuk darlıgı derim, daha dini oturup tartısamıyoruz, dogmaların icine bu kadar hapsolmusuz.Bana gore gayet basit olan bu kadarlık bir dusunce özgürlügü bile cekilmez olmus. Yazık diyorum.

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

'Eğer bizim dinimiz akıl ve mantıkla uyuşan
    bir din olmasaydı, en mükemmel din olmazdı,
    en son din olmazdı.'

Mustafa Kemal
    Bunu niye verdim. Çünkü söz konusu BİLGİSAYARCILAR :D müslüman değiller.
    Aslında adamlarda mantıklı düşünmüşler ama dine inanarak bunu söylemişlerse mallar :S Çünkü öbür tarafta kendilerine ağaç gireceğini bilmeleri lazım :\

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Elalemin dini inançları tahribatı ne ilgilendirir hoca ??

meşhur bilgisayarcılar dinsiz bizde onları mı örnek alalım nedir amaç ?

Bu adamların ne yediği ne içtiği nasıl metodlar izlediği günlük yaşantıları ilham kaynakları şun bu ilgilendirir de din hakkındaki görüşleri bizi ne ilgilendirir ne yararı olur ateist olursa daha güzel işler mi yapıyorlar neler dir yoksa yazdıkları programlarda dini vecibelere göre mi hareket ediyorlar bana kalırsa konu saçma

Konu bahsi geçen kişilerin dini inançları değil de örneğin tuttuğu futbol takımları, vay efendim kullandığı araba nedir şeklinde olsa da aynı tepkiyi verecek miydin böle sinirli silnirli? Ben cevapliyim "hayır". Adam sana veye dinine mi sövdü de böle kızıyosun? Bu mesajımın üzerine de ne yazılırsa yazılsın cevap vermicem bu konu çok uzar gider biliyorum çünkü neyse.

Allah allah benim yerime cevaplamışsın ama yanlış cevaplamışsın istersen ben cevaplıyım evet verirdim genelleme yaparken genelleme yaptığın insaların genelleme dışında olabileceği ihtimalini göz önünde bulundur istersen

Ne yazıkki ne futbol takımlarına, futbola nede arabalara ayrı bir ilgim vardır ben ehliyeti bile sırf cebimde dursun diye almış kişiyim araba kullanmayı bilmem futbol olayına gelince hiç futbol maçı izlmem hiçbir futbol takımı ve futbolcu hakkında hiçbir bilgim olmaz ayrıca gereksiz olarak düşünürum bana bir faydası olmadığından 

kızmamın sebebi kendimce konunun gereksiz olduğunu düşünmem bu magazine giriyo bir nevi bir sanatçıyı düşünün ne yemiş kimle yiyişmiş ne sıçmış beni ilgilendirmez sanatını severim geri kalan özelliği beni ilgilendirmez

bu arkadaşların dini bilgileri yerine başarı öykülerine yer verilmesi daha mantıklıydı bunlar insana bir şeyler kazandırır

Soruyorum;

bu bilgisayar aleminin duayenlerinin dini inançları şuan sizlere ne kazandırdı? ya da ne gibi bir artısı oldu sizlere bu adamların işleriyle ilgili iyi bir bilgisayarcı olmak için ateist mi olmak gerekiyor bunu mu öğrendiniz ?

Not: bu admaların böyle cevaplar vermelerinin sebebi büyük kitlelere hitap ettiklerindendir o yüzden ben şu dine mensubum demezler derlerse şayet ticari kayıpları olabilir ticaretin dini dili ırkı milliyeti olmaz ;)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

edit: bu arada 2. herif kim? ben en cok onun dedigini beyendim.

yine mi kavga edicez ayni konuda ya :D

bitmedi gitti tahribatin dini, ibadeti yuzyillardir...

abi var ya da yok, yok ya da var, inan ya da inanma.

cok basit bir kural var:

sen bana karisma, ben sana.

adamlar fikrini soylemis, murid gelip konuyu acip onlari paylasmis.

biz yine tanri var mi yok mu ? din iyimi kotumu dalgasina giriyoruz.

"yahu sokayim, bill gates'e yada sokayim dinlerin tumune!" diyemiyecekmiyiz hic bir zaman? illaki iki taraf kavgami edicek m.q.

ben biliyorum ulan, var tanri, dinlerde cok iyi bisey. bill gates'te dunya tatlisi bi insan biraz fazla lsd almis zamaninda ne var yani ? adamlar inanmak istemiyor iste. hem kim bilir belki bir gun gelir sende inanmak istemezsin? ama belki bir gun gelir sende inanmak isteyebilirsin? bunlarin tumunun cevabini biliyoruzda, gerisini halledicez...

bazen butun tarikat uyusturucu etkisinde gibi geliyor bana

(ayrica bu adamlardan bir kaci :D, resmi olmasada genclik donemlerinde deneme amacli lsd denediklerini soylediler, bill ve steve dahil)

anca gidersin...
Toplam Hit: 7912 Toplam Mesaj: 46