Metrobüs Durağındaki Bilbordlara Sticker Yapıştırmak
-
merhabalar
metrobüs duraklarında durak isminin yazdığı stickerların üzerine stickerla bişey yazmayı planlıyorum ki alttaki stickera zarar vericek nitelikte bişey olmayacak direk sökülebilicek.kimse sökmezse ben tekrar gidip sökücem zaten.
bunu yaparken yakalanırsam cezası falan olurmu?sabah erkenden gidicem güvenlik falan olmayacak ama mobeseden falan görüp gelirlermi?
-
çok mu büyük sticker?
-
ticari bi amacı varsa zikerler
-
durak isimlerinin yazdığı kısımla aynı boyutta olucak. ticari bi amacı yok arkadaşın doğum günü.
-
sakat durum istanbulda. bence maske tak nolur nolmaz isteseler bulurlar ama istemezler orası da var
-
hmm, simsiyah giyin. maskede olsun. gece yarısı çık tak sonra ara sokaklara girerek evine koş :F
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 20:50'da Daniel-Koo tarafından düzenlendi. -
Doğum gününün en büyük süprizini emniyet yapmasın :))
-
güvenlikten izin istemeyi niye hiç düşünmüyosun illa illegal mi olmak zorunda :)) güvenlikte insan
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------ticari bi amacı varsa zikerler
-----------------------------
Evet benim yüzümden ceza alacaktın değilmi abi :) -
para cezası var başka herhangi bir cezası yok.
-
Milletin sapitmasini engellemek icin kagit uzerinde yazilmis 1-2 yaptirimi vardir elbet. Ama boyle guzel bir gerekce ici kimsenin bir sey diyecegini zannetmiyorum. Siyahlara burunupte dikkat falan cekme, normal vatandas gibi giyin, isini yap, hizli adimlarla uzaklas :) Yalniz sticker i karsi tarafinda fark etmesi gerek. Misal bi sahsin resminin stencil yapilmis halini hergun kesinlikle gectigi bir duvara yapmistim. Bombos duvarda buyuk bir resim, etrafinda kalpler. Farketmedi, 1 hafta sonra gidip ben gosterdim. :) kisacasi her seye hazirlikli ol ;)