Metrobüsde Yanına Erkek Oturtturmayan Kadın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

oooo  ben bunun  sol elden para üstü almayanını gördüm

neymiş sağ elden ver

işte bunlar rte nin xötünün kılı olan lar

http://www.youtube.com/watch?v=LChmq_finWg

Hocam kusura bakmada bu senin yaptığına yobazlık denir.Yobaz olmak için sağcı veya solcu olmak gerekmiyor.Konuyu nereye çekiyorsun ? O kadının başı kapalı olsaydı eminim şimdi yerin dibine sokuluyordu.Şimdi ise dalga geçilip sadece.

"Sol el" konusunu yanlis anladin hocam sen. Islam da sag el ile islerin halledilmesi daha hayirli derler.
    Kadin da o yuzden sol el ile verme sag el ile ver para ustunu demis kisaca. Yada ben boyle anladim ;)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Konuşulanları anlamıyorum sona doğru herkes gülüştü, orada ne dedi eleman,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Konuşulanları anlamıyorum sona doğru herkes gülüştü, orada ne dedi eleman,

YAŞLANDIN ARTIK SEN İYİCE REYİZ 

Angaralıyız Laa....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

kadınlara ayrı metrobüs otobüs, ayrı metro vagonları gibi bir uygulamanın gelmesini isterim açıkçası, sokarım globalleşen türkiyeyede modern insanlığada , dışarda yokluktan dağa taşa sürtünecek o kadar hayvan varken kadınların o kalabalığın içinde kalmasını istemiyorum açıkçası fortlanmak isteyen evinde kocasıyla otobüs yapıp yapsın fantezisini

adam bu işte. ilk defa bi görüşünü tuttum

diyordum bu nası bi görüş diye bi baktım profile fotoğrafı gördüm anladım.

Hangi ülkede bu sistem var acaba ? fortlanmamamk için mi bu akıl dolu düşünceyi bizimle paylaştınız :) teşekkürler gerçekten haremlik selamlık olayı gelsin kadınlarımız korunur

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Böyle kadınlara ayar oluyorum. Toplu taşıma araçlarına bindiysen yanına erkek kadın top vs. oturabilir. Oturmsın istiyorsan ya kendine araç alacaksın yada taksiye bineceksin. Güzel de değil ki taciz etsinle. Ahı gitmiş vah ı kalmış bunun... 

Ayakta olsa fortçu tacizinden uzak durmak istedi diyicem ama ondad kendisi yerini değiştirip bir bayanın yanına gidebilir.

Otururken yanına erkek oturmasın istiyorsan herhangi bir bayanın yanında oturan bir erkekten rica etsen zaten yer değiştirir senle. 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

keske aralarinda para toplayalarmisda taksiye bindirelermis :)  toplu tasima araclarinda yer vermem(hamile ve sakatlar haric). hatta bikere karinin biri dediydi siz gencsiniz yer vermek istemezmisiniz bana dedi cevabi yapistirdiydim hayir diye ne bozulduydu:)

bikeresinde de dolmusta konusuyoruz arkadasla kendi aramizda turkce donuyo tabi muhabbet(kievde yasiyorum) karinin biri dedi rusca konusunda bizde anlayalim ne konusuyosunuz bizim hakkimizda dediydi dedim rusca bilmiyoruz. ozaman konusmayin kafami sisirdiniz dedi. Dedim begenmiyosan in taksiye bin sen bana karisamassin dedim dumur oldu:D

Olayın Türkiye versiyonunuda yaşadım bu sefer geldiğimde İstanbulda.

Araplar otobüse binmişler arapça konuşuyorlar ama bağıra bağıra ve hiç susmuyorlar amk.Bende zaten arapların Türkiyeye doluşmasından kıl kapmıştım adamlara susun dedim Türkçe bana arapça bişeyler cevap verdiler.Bende ingilizce susun milleti rahatsız etmeyin dedim yine arapça cevap verdiler ama dalga geçer gibi.Bende İngilizce bunlara güzel küfür edince bu sefer sinirlendiler ama kalabalık bana arka çıkınca kestiler seslerini.

Yine tabi orda arap seviciler bitti hemen yok onlar bizimle kardeş yok mazlum yok şu bu falan filan masalları anlattılar dinlemedim bile :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

kendisi ş.a. abladır. florya'da ikamet etmektedir. 

bu izlediğiniz olay merter-cevizlibağ yönünde metrobüste yaşanmıştır. bu alay ettiğiniz kadın 13 yaşındayken kendisinden yaşça çok büyük 2 adam tarafından yedikule bölgesindeki bir bekar pansiyonuna kaçırılmış ve 2 hafta boyunca tutsak edilerek cinsel istismara uğramıştır. 

yaşadığı mahalde bu olayın öğrenilmesinden sonra insanların yapıştırdığı "orospu" etiketi yüzünden 2 kere intihara kalkışmış ancak aynı evde yaşadığı ablası tarafından kurtarılmıştır.

o yüzden yaptığı şey bana anormal gelmedi. büyük bi psikolojik travma geçmişi var kendisinin.

edit: ismini gizlemem gerektiği söylendi öyle yaptım.

demiş sözlükte elemanın teki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

keske aralarinda para toplayalarmisda taksiye bindirelermis :)  toplu tasima araclarinda yer vermem(hamile ve sakatlar haric). hatta bikere karinin biri dediydi siz gencsiniz yer vermek istemezmisiniz bana dedi cevabi yapistirdiydim hayir diye ne bozulduydu:)

bikeresinde de dolmusta konusuyoruz arkadasla kendi aramizda turkce donuyo tabi muhabbet(kievde yasiyorum) karinin biri dedi rusca konusunda bizde anlayalim ne konusuyosunuz bizim hakkimizda dediydi dedim rusca bilmiyoruz. ozaman konusmayin kafami sisirdiniz dedi. Dedim begenmiyosan in taksiye bin sen bana karisamassin dedim dumur oldu:D

Rusça bilmiyorsan nasıl anlaşabildin hocam? Diyecem kadın türkçe biliyor falan ama o da türkçe bilse ne konuşuyorsunuz diye sormaz. Neyse, uykusuzluk başıma vurdu heralde.

puahahahahahahahahaaah :D

Sadece sussunlar diye bilmiyorum dedim. Baktim olmuyo cevap verdim haci 4.5 senedir kievde yssiyorum bazi mallar vardir onlarin haricinde bulundugun yerde dil ogrenemeye kusura bakmasin gerizekalidir.

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

bu izlediğiniz olay merter-cevizlibağ yönünde metrobüste yaşanmıştır. bu alay ettiğiniz kadın 13 yaşındayken kendisinden yaşça çok büyük 2 adam tarafından yedikule bölgesindeki bir bekar pansiyonuna kaçırılmış ve 2 hafta boyunca tutsak edilerek cinsel istismara uğramıştır. 

yaşadığı mahalde bu olayın öğrenilmesinden sonra insanların yapıştırdığı "orospu" etiketi yüzünden 2 kere intihara kalkışmış ancak aynı evde yaşadığı ablası tarafından kurtarılmıştır.

o yüzden yaptığı şey bana anormal gelmedi. büyük bi psikolojik travma geçmişi var kendisinin.

bu kadının hikayeside kan vermek istemeyen ergen gibi çıktı :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

hocam başına gelenleri biz de istemeyiz ama alnında "çok ufakken tecavüze uğradım" yazmıyor ya, karşıdaki kişiler ne bilsin? kim olsa aynı tepkiyi verir. 

yaptığı zaten toplum içerisinde çok ilginç bir tavır. 

+ ekşi sözlükteki eleman herkesi yiyiyor olabilir :F

Daniel-Koo tarafından 05/Eyl/13 12:12 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
Toplam Hit: 10186 Toplam Mesaj: 74