Metrobüsde Yanına Erkek Oturtturmayan Kadın
-
Citizen bunu yazdısamaccc bunu yazdı
oooo ben bunun sol elden para üstü almayanını gördüm
neymiş sağ elden ver
işte bunlar rte nin xötünün kılı olan lar
http://www.youtube.com/watch?v=LChmq_finWg
Hocam kusura bakmada bu senin yaptığına yobazlık denir.Yobaz olmak için sağcı veya solcu olmak gerekmiyor.Konuyu nereye çekiyorsun ? O kadının başı kapalı olsaydı eminim şimdi yerin dibine sokuluyordu.Şimdi ise dalga geçilip sadece.
"Sol el" konusunu yanlis anladin hocam sen. Islam da sag el ile islerin halledilmesi daha hayirli derler.
Kadin da o yuzden sol el ile verme sag el ile ver para ustunu demis kisaca. Yada ben boyle anladim ;) -
Konuşulanları anlamıyorum sona doğru herkes gülüştü, orada ne dedi eleman,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Konuşulanları anlamıyorum sona doğru herkes gülüştü, orada ne dedi eleman,
YAŞLANDIN ARTIK SEN İYİCE REYİZ
-
GoldenBoy bunu yazdıLotus bunu yazdı
kadınlara ayrı metrobüs otobüs, ayrı metro vagonları gibi bir uygulamanın gelmesini isterim açıkçası, sokarım globalleşen türkiyeyede modern insanlığada , dışarda yokluktan dağa taşa sürtünecek o kadar hayvan varken kadınların o kalabalığın içinde kalmasını istemiyorum açıkçası fortlanmak isteyen evinde kocasıyla otobüs yapıp yapsın fantezisini
adam bu işte. ilk defa bi görüşünü tuttum
diyordum bu nası bi görüş diye bi baktım profile fotoğrafı gördüm anladım.
Hangi ülkede bu sistem var acaba ? fortlanmamamk için mi bu akıl dolu düşünceyi bizimle paylaştınız :) teşekkürler gerçekten haremlik selamlık olayı gelsin kadınlarımız korunur
-
Böyle kadınlara ayar oluyorum. Toplu taşıma araçlarına bindiysen yanına erkek kadın top vs. oturabilir. Oturmsın istiyorsan ya kendine araç alacaksın yada taksiye bineceksin. Güzel de değil ki taciz etsinle. Ahı gitmiş vah ı kalmış bunun...
Ayakta olsa fortçu tacizinden uzak durmak istedi diyicem ama ondad kendisi yerini değiştirip bir bayanın yanına gidebilir.
Otururken yanına erkek oturmasın istiyorsan herhangi bir bayanın yanında oturan bir erkekten rica etsen zaten yer değiştirir senle.
-
ayhun bunu yazdı
keske aralarinda para toplayalarmisda taksiye bindirelermis :) toplu tasima araclarinda yer vermem(hamile ve sakatlar haric). hatta bikere karinin biri dediydi siz gencsiniz yer vermek istemezmisiniz bana dedi cevabi yapistirdiydim hayir diye ne bozulduydu:)
bikeresinde de dolmusta konusuyoruz arkadasla kendi aramizda turkce donuyo tabi muhabbet(kievde yasiyorum) karinin biri dedi rusca konusunda bizde anlayalim ne konusuyosunuz bizim hakkimizda dediydi dedim rusca bilmiyoruz. ozaman konusmayin kafami sisirdiniz dedi. Dedim begenmiyosan in taksiye bin sen bana karisamassin dedim dumur oldu:D
Olayın Türkiye versiyonunuda yaşadım bu sefer geldiğimde İstanbulda.
Araplar otobüse binmişler arapça konuşuyorlar ama bağıra bağıra ve hiç susmuyorlar amk.Bende zaten arapların Türkiyeye doluşmasından kıl kapmıştım adamlara susun dedim Türkçe bana arapça bişeyler cevap verdiler.Bende ingilizce susun milleti rahatsız etmeyin dedim yine arapça cevap verdiler ama dalga geçer gibi.Bende İngilizce bunlara güzel küfür edince bu sefer sinirlendiler ama kalabalık bana arka çıkınca kestiler seslerini.
Yine tabi orda arap seviciler bitti hemen yok onlar bizimle kardeş yok mazlum yok şu bu falan filan masalları anlattılar dinlemedim bile :D
-
kendisi ş.a. abladır. florya'da ikamet etmektedir.
bu izlediğiniz olay merter-cevizlibağ yönünde metrobüste yaşanmıştır. bu alay ettiğiniz kadın 13 yaşındayken kendisinden yaşça çok büyük 2 adam tarafından yedikule bölgesindeki bir bekar pansiyonuna kaçırılmış ve 2 hafta boyunca tutsak edilerek cinsel istismara uğramıştır.
yaşadığı mahalde bu olayın öğrenilmesinden sonra insanların yapıştırdığı "orospu" etiketi yüzünden 2 kere intihara kalkışmış ancak aynı evde yaşadığı ablası tarafından kurtarılmıştır.
o yüzden yaptığı şey bana anormal gelmedi. büyük bi psikolojik travma geçmişi var kendisinin.
edit: ismini gizlemem gerektiği söylendi öyle yaptım.demiş sözlükte elemanın teki
-
Dos_Attach bunu yazdıAyazz bunu yazdıayhun bunu yazdı
keske aralarinda para toplayalarmisda taksiye bindirelermis :) toplu tasima araclarinda yer vermem(hamile ve sakatlar haric). hatta bikere karinin biri dediydi siz gencsiniz yer vermek istemezmisiniz bana dedi cevabi yapistirdiydim hayir diye ne bozulduydu:)
bikeresinde de dolmusta konusuyoruz arkadasla kendi aramizda turkce donuyo tabi muhabbet(kievde yasiyorum) karinin biri dedi rusca konusunda bizde anlayalim ne konusuyosunuz bizim hakkimizda dediydi dedim rusca bilmiyoruz. ozaman konusmayin kafami sisirdiniz dedi. Dedim begenmiyosan in taksiye bin sen bana karisamassin dedim dumur oldu:D
Rusça bilmiyorsan nasıl anlaşabildin hocam? Diyecem kadın türkçe biliyor falan ama o da türkçe bilse ne konuşuyorsunuz diye sormaz. Neyse, uykusuzluk başıma vurdu heralde.
puahahahahahahahahaaah :D
Sadece sussunlar diye bilmiyorum dedim. Baktim olmuyo cevap verdim haci 4.5 senedir kievde yssiyorum bazi mallar vardir onlarin haricinde bulundugun yerde dil ogrenemeye kusura bakmasin gerizekalidir.
-
ArduouS bunu yazdı
bu izlediğiniz olay merter-cevizlibağ yönünde metrobüste yaşanmıştır. bu alay ettiğiniz kadın 13 yaşındayken kendisinden yaşça çok büyük 2 adam tarafından yedikule bölgesindeki bir bekar pansiyonuna kaçırılmış ve 2 hafta boyunca tutsak edilerek cinsel istismara uğramıştır.
yaşadığı mahalde bu olayın öğrenilmesinden sonra insanların yapıştırdığı "orospu" etiketi yüzünden 2 kere intihara kalkışmış ancak aynı evde yaşadığı ablası tarafından kurtarılmıştır.
o yüzden yaptığı şey bana anormal gelmedi. büyük bi psikolojik travma geçmişi var kendisinin.
edit: ismini gizlemem gerektiği söylendi öyle yaptım.demiş sözlükte elemanın teki
bu kadının hikayeside kan vermek istemeyen ergen gibi çıktı :D
-
ArduouS bunu yazdı
hocam başına gelenleri biz de istemeyiz ama alnında "çok ufakken tecavüze uğradım" yazmıyor ya, karşıdaki kişiler ne bilsin? kim olsa aynı tepkiyi verir.
yaptığı zaten toplum içerisinde çok ilginç bir tavır.
+ ekşi sözlükteki eleman herkesi yiyiyor olabilir :F
Daniel-Koo tarafından 05/Eyl/13 12:12 tarihinde düzenlenmiştir