folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Metrosexüalite..

Metrosexüalite..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLlah Korusun, Erkek Adam Orasını Burasını aLdırırmı oLim?

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Dip not ben metrosexuel değilim sadece olanlara saygı duyuyorum. Bu açtığım son konu olacak çünkü eski cümleleri anlayan tahribat müridleri yok. Okuyucu modunda kalacağım.. + Türksen böyle Türksen şöyle diye birşey yok Rab sade ve sadece insanları yürekleri ile yargılar kendini ondan üstün tutan varsa bilmem IRK, MESHEP, DİN, DİL, farketmez kimse kimseden üstün değildir..Ama yinede ümid varım benim yazdıklarımı anlayan biri mutlaka vardır...

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    topluktur la bunları yapmak.top diiliz allaa şükür :P

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

metroseksüellik ne demek.

kokudan burnumuzun direği kırılmakta iken, başka bir leşi burnumuzun dibine getirmeleri demek..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    ben alırım. gecen sene bacaklarımı da almıştım. kız arkadasımın lipstickini bile ortak kullanırdık ^^

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Merhabalar
    arkadas size aranizda varmi demis sizin verdiginiz cevaplara bakin....

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

"Türksen böyle Türksen şöyle diye birşey yok Rab sade ve sadece insanları yürekleri ile yargılar kendini ondan üstün tutan varsa bilmem IRK, MESHEP, DİN, DİL, farketmez kimse kimseden üstün değildir..Ama yinede ümid varım benim yazdıklarımı anlayan biri mutlaka vardır..."

1."Türk" Kelimesi Ne Demek Yiğitlik demek Güç Demek Hoşgörü Demek Bana göre böle demek

2. Sen hiç Dedenin Babanın küpe Taktını kıl aldırdını kaş yaptırdını gördünmü hayır dimi...

3. Ben Metro seksüel kişiye saygı duymam çünkü benden kabul etmem! (Müslümanlıkta bu yok)

4. Irk çımıyım hayır ama dinde ayrım yaparım kardeşim bi müslümanla bir hristiyan bi kürt aynı değildir benim kefemde Çünkü ben Müslümanım

5. Allahın tek Olduğunu senin dile getirmene gerek yok İhlas süresi getiriyor ve İnan bu konuları senden daha iyi biliyorumdur.

6. Tam bilgim yok kesin birşey diyemem ama Bi yerde yazıyor bu konu erkekler kadınlara kadınlar erkeklere benzeyince dünyanın sonu olcak bilgiye ulaşınca anlatırım

7. Müslümanlığa yakışmıcak bir harekete herzaman karşıyım

Küpede ne alaka var yavuz sultan selim takıyor o hadiseyide anlatabilirim selamet dileklerimle... Allaha emanet olun

" Zal " Sana laf atmıyorum aslında bişiler göstermeye çalışıyorum inşallah bana karşılık vermektense kulağına küpe edersin bu lafları ...

Eğer bir kusur işlediysem gel söyle dreamtn@tuzlaatl.com aslında konu belki saptı ama iyi oldu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:
    -----------------------------

"Türksen böyle Türksen şöyle diye birşey yok Rab sade ve sadece insanları yürekleri ile yargılar kendini ondan üstün tutan varsa bilmem IRK, MESHEP, DİN, DİL, farketmez kimse kimseden üstün değildir..Ama yinede ümid varım benim yazdıklarımı anlayan biri mutlaka vardır..."

1."Türk" Kelimesi Ne Demek Yiğitlik demek Güç Demek Hoşgörü Demek Bana göre böle demek

2. Sen hiç Dedenin Babanın küpe Taktını kıl aldırdını kaş yaptırdını gördünmü hayır dimi...

3. Ben Metro seksüel kişiye saygı duymam çünkü benden kabul etmem! (Müslümanlıkta bu yok)

4. Irk çımıyım hayır ama dinde ayrım yaparım kardeşim bi müslümanla bir hristiyan bi kürt aynı değildir benim kefemde Çünkü ben Müslümanım

5. Allahın tek Olduğunu senin dile getirmene gerek yok İhlas süresi getiriyor ve İnan bu konuları senden daha iyi biliyorumdur.

6. Tam bilgim yok kesin birşey diyemem ama Bi yerde yazıyor bu konu erkekler kadınlara kadınlar erkeklere benzeyince dünyanın sonu olcak bilgiye ulaşınca anlatırım

7. Müslümanlığa yakışmıcak bir harekete herzaman karşıyım

Küpede ne alaka var yavuz sultan selim takıyor o hadiseyide anlatabilirim selamet dileklerimle... Allaha emanet olun

" Zal " Sana laf atmıyorum aslında bişiler göstermeye çalışıyorum inşallah bana karşılık vermektense kulağına küpe et bu lafları

Eğer bir kusur işlediysem gel söyle dreamtn@tuzlaatl.com aslında konu belki saptı ama iyi oldu

-----------------------------
     Kurduğun her cümleyi birer birer çürütürüm buna yemin ederim.. Ayrıca ilk cümlene çok güldüm  ''Türk" Kelimesi Ne Demek Yiğitlik demek Güç Demek Hoşgörü Demek Bana göre böle demek '' Verdiğin adresi ekledim kabul edersen zihninde oynamalar yapabilir..

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uefacup
    uefacup's avatar
    Erkek

şimdi ben konuyu iyice sapıtmadan ben bakımlı erkeğim kardeşim bunun etilerdeki adı metro seksüellikmiş ama bizim buralarda cityman ( illaki yabancı isim bulacaz:))) diyorlar yani şehir erkeği... Bacak kıllarıma dokundurtmam ama alınması gerekse kaş olayına birşey demem...

Birde olaya bayanların gözünden bakalım...Biz erkekler nasıl bakımlı bayandan hoşlanırsan kadınlarda bakımlı erkeklerden hoşlanır arkadaşlar...Bakım sadece sakal traşı ile olmuyor diş fırçalamak cilt nemlendirici kremler sürmek göz yanındaki kılları almak kalite iç çamaşırı giymek vs vs... devam eder gider...

Her şeyi bayanlardan bekliyoruz birazda onların istediği gibi olmaya çalışsak fena olmaz demi?

4. Irk çımıyım hayır ama dinde ayrım yaparım kardeşim bi müslümanla bir hristiyan bi kürt aynı değildir benim kefemde Çünkü ben Müslümanım ( gelelim bu arkadaşa kürtlük burda eğer benim türkçem beni yanıltmıyorsa bir din gibi kullanılmış arkadaşımın hatasını düzelteceğini ümit ediyorum teşekkürler...)

gülmek zordur ama zevklidir güldürmek daha zordur ama daha zevklidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ya siz ne diyorsunuz aq? Ne Türkü ne Müslümanı? Ne alaka.Herşeye milleyetçilik,din karıştırmak zorundamısınız? İşin içine laikliği,Atatürk'ü karıştırmadığınız kalmış.Herkes yasalar çerçevesinde istediğini yapmakta özgürdür.Kılla tüyle,fondotenlemi oluyor milliyetçilik.Saçma sapan şeyler sokmuşsunuz araya.

λ
Toplam Hit: 4566 Toplam Mesaj: 39