folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Mfatihbodur Satış Konusu - Bişeyler Var İşte İçerde

Mfatihbodur Satış Konusu - Bişeyler Var İşte İçerde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

1 - HP 1315 Mürekkep Püskürtmeli Tarayıcılı Fotokopili Yazıcı : Hocalar yazıcı sıfır gibi, çok az kullandım ama karttuşu bitti doldurttuğumda da verim alamadım yeni karttuş alınacak muhtemelen ama doldurtup çalıştırabilirseniz eger 3-5 karttuş var elimde onları da yollarım. (50TL)

2 - HP 1315 Mürekkep Püskürtmeli Tarayıcılı Fotokopili Yazıcı : 1 numaralı yazıcının aynısı biraz yıpranmış çiziği filan var, yazdır dediğimde kagıt alamıyor muhtemelen kırılmış bi parçası. Sadece tarayıcısı kullanılıyor. Yaptırılabilir mi hiç bilmiyorum. (30TL)

3 - Philips 107 S Monitör : Ekranın hiç bir sıkıntısı yok, 4-5 yıldır ben kullanıyordum artık agır gelmeye başladı masaya yeni monitör modasına uyup yenisini aldım. (50TL)

4 - Fed 5 Marka Pozlu Fotoğraf makinesi ve Harici Flaş : Piyasada bulamayacağınız kadar temiz, kesinlikle çalışır vaziyette en ufak sıkıntısı yok, on numara nostaljik bir makine. 

FED 5 (1977- 199X)

The main thing that sets the FED 5 apart from FED 5Vmodel is its built-in selenium light meter. The meter is contained within the top cover but it is not coupled with any camera function. Around the extendable rewind knob is a meter control ring or merely an advisor how to transfer the meter readings to the camera controls.

Weight:
    1lb,9.4oz (720g) with normal lens
    Shutter:
    double cloth curtain
    Shutter speeds:
    B, 1 - 1/500

(150 TL)

5 - Olympia NK5050 35mm Fotoğraf Makinesi : Son baktığımda çalışıyordu, sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum ama Fed 5 kadar emin değilim, çalışmıyorsa ücret iadesi yapacağım deneme şansım yok şuan için. (60TL)

6 - Jwin Car Adapter : Çalışıyor, herhangi bir sıkıntısı yok, bir dönemler 7 numaradaki cd çalar ile birlikte Lada Samara arabamızda CD den çok müzik dinlemiştim :) 

Ürün Bunun aynısı : http://www.amazon.com/Jack401-Minidisc-Cassette-Adapter-Portable/dp/B0000DH5FG

(20TL)

7 - Premier PRM-315 VCD/mp3 Player : Az önce denedim çalışıyor kumandası filan herşeyi tam, 6 numaradaki Kasetli dönüştürü ile uyumlu çalışıyor. (25TL)

Yazdıklarımın dışında herhangi bir sorun ile karşılaşılırsa ürün ve para iadesi anında yapılacaktır, fiyatları araştırmadan ihtiyacıma göre salladım, naptın sen bu para etmez filan gibi yorum yapmayın lütfen, almayı düşünen aklındaki fiyatı pmlesin anlaşırsak olur. Sadece paraya ihtiyacım var ve fiyatları ona göre kafadan yazdım. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Telefunken gavotte radyo -  Çalışır durumda (çok iyi) - Çok net sesi var. Bi kaç siteden araştırdım 1950 öncesi yapım bi cihaz olduğu yazılmış. antika sayılabilecek durumda. üzerinde ufak bi iki çizik dışında vurugu kırıgı eziği yok.  Fiyat olarak 150 TL düşünüyorum

mfatihbodur tarafından 18/Kas/13 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

@ sezeruludag  mürid vardı fotoğraf makinesi koleksiyonu yapıyordu alır her halde , bu arada hayırlı satışlar hocam.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim hocam, görürse pm atar olmadı bi kaç gün sonra alan olmazsa bende pm atarım. Herkese şimdiden teşekkür ederim. Fiyat konusunda eleştirilere açığım, öldürmemek ve baltalamamak kaydıyla, nezaket çerçevesinde :)

Edit :  :) Şeyhin böyle bi radyosun olduğunu biliyordum. Bu da telefunken gavotte sanırım hocam

mfatihbodur tarafından 18/Kas/13 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

4 numarada bir şeyler yapabilirsen alabilirim hocam :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

varsa 100 gr egondan alırım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

bence radyo ucuz biraz daha bekle antıka niyetine satarsın. yada cocuklarına yatırım kalır amk =)

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

yeni pc toplamasam şu radyoya talip olurdum cidden.. güzel duruyo valla.. 

hayırlı satışlar hocam

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

hayırlı satışlar Fatih

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

hayırlı satışlar Fatih

Sagolasın ugur görünmüyorsun pek :)

Dev Destination Matara sagolun hepiniz, herkes sagolsun sagolunn :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Pek çalışan birşey yok gibi

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 3453 Toplam Mesaj: 31