folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mhp Fasist Mi?Yoksa İdda Ettikleri Gibi Sadece Milliyetci(!) Mi?

Mhp Fasist Mi?Yoksa İdda Ettikleri Gibi Sadece Milliyetci(!) Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

En iyi müslüman bizleriz diyip müslümanlıkla alakası olmayan şeyleri yapmak bunlarda.
    Ülkenin afadersiniz anasını mikip milliyetciyiz demek bunlarda.
    Kadrolaşmanın Allahını yapıp İlkokul mezunu denyo herifleri yönetici makamına oturtmak bunlarda...

Mhp den bi bok olmaz.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

mhp nin varlığı bu ülkeye zarar vermiştir bence genel itibariyle amerikan maşalarından biridir.bayrak yakılması olayında bile insanları kışkırtarak ülkeyi dahada fazla karıştırarak ne olduğunu göstermiştir.insanların bu ülkeyi sevmelerini kullanışlardır.büyük bir genç kesim tarafından benimsendiği için dış güçler tarafından kullanılmaktadır.bide insanlar araştırmadan siyasi görüş benimsedikleri için ordalar.şahsen benim bulunduğum yerde biçok ülkücüye sordum ülkücü yemininde gecen düşünce akımlarının biçoğuna cevap veremediler.bu ülkeyi sevdiklerinede inanmıyorum.seven insan düşünerek doğruyu bulur.küfür ettikleri insanlar bu türkiyeyi onlardan daha fazla sevmiştir.

Sizce bu bir vedamıydı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

edit

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

codermc bunu yazdı:

mhp milliyetci edalarıyla kurulmus bir partiydi. hakkında bircok soylenti olmasına ragmen basbuglarının iyi isler yaptıgını biliyorum. ama su an bana mhp diye sorarsanız, gider oyumu en kızıl komuniste veririm daha iyi. en azından ne halt oldukları belli onların. mhp de bu durum yok.. ya allah bismillah diye gencleri gaza getirir toplarlar, alt kesim mhpliler birbirini yerken üst kesimdekiler icerde kadehlerini tokustururlar. erkegiz biz ürkek degil diye meydanlarda naralar attılar. bizim saf millet de hemen verdi tabi oyları. ne oldu ? ecevitin dizinin dibinde pustu kaldı o devlet bahceli olacak sahıs. adamın türk olmadıgı iddiaları bile var. gördük meydanlardaki erkekligini, ve ecevitin kıcının dibindeki ürkekligini.. sonuc olarak; mhp ye gönlünü veren bir cok ülkücü insan var, gercekten vatansever, vatanı icin canını vermekten kacınmayacak. ama yanlıs yoldalar. onlar vatan millet diye kıcını yırtarken türk bile olmayan adamlar mhp yi yönetiyor, chp yle is birligi yapıp anti-islam politikalarını destekliyor.. uyanın ülkücüler derim..

önemli olan öz türk olmak değildir ben türküm diyebilmektir ülkü ocakları yönetiminde dah çok sevilen ve sayılan kürt abilerim vardır---bi askerimiz şehit edildiğinde kanına dokunuyorsa eğer bu olaylar çıkıp tepki gösterilmesini tüm partilerden beklerim

ecevit koalisyonunda suskun kalmasının sebebi korkak olması değil askerin baskı kurması canım kardeşim

iç yüzünü bilmediğiniz bi parti bi hareket hakkında bişi bilmiosanız yorum yapmayın yok maşaymış amerikaymış kaçınız gidip konuştu bu hareketin içindeki insanlarla ..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek

YA Kafam Atti sabah sabah kardesim bu ne sacmalik ben 5 yil ülkü ocaklari ortaögretim yönetiminde bulundum bakin tamam aralarinda menfaatci insanlar olabilir ama ben sunu gördüm her seminerin sonunda ülkücü yemini okunurken "Kominizme Kapitalizme Fasizme ve Her Türlü Emperyalizme karsi mücadelemiz Sürecektir" Diye gönülden hayk1ran Milyonlarca insan Asla Ama ASla Abd usagi olamaz  Bu  -1-  Amele_2 Kardesime gönülden katiliyorum Bir ideoloji hakkinda bilip bilmeden yorum yapmayin Çünkü gercekten Ülkücüyüm diyen insanlarin gönlünde baris sevgi hosgörrü Gercek Müslümanlik ve Yüzde Yüz TÜrk Olma Ülküsü Yatar Zamaninda Ülkücüler Bitirmeseydi bu illetleri Simdi Halimiz Dumand1 valla

"12 Eylül" M.Ali Brand mi ne a.q bu filmi izleyin hersey apacik ortada bu filmi kesin izleyin her seyi anl1caks1n1z...

Eger MHP Fasizmi sececek olsaydi H.Nihal ATS1Z' in arkas1ndan gitemleri gerekirdi ama irkcilik davasindan dolayi Mhp irkciligi secmedi ve ATSIZ la Yollar1 ayr1ld1........

BAN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek

ALIN ABiCiM iste kafam atti gittim buldum alin size A.TÜRKES'in Fasizm hakkinda görüsleri.....

http://www.ulkuocaklari.org.tr/_basbugdan/21-12-2005.htm

Eger bunu okuduktan sonrada Fasist derseniz valla Aklinizdan Süphem olur   :D

BAN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guerilla62
    guerilla62's avatar
    Erkek

aga olay cıkıp cenazelere isyan etmek de deil...bunu cıkar amacı olarak kullanmakta...ulkucuyuz denen genclerin okul onlerinde uyusturucu sattiklarınıda biliyoruz...zaten genclerde sırf arkam olsun kavga filan olursa cagırırım tassaklı olurum amacıyla giriyolar bole dergahlara.bide turkiye turklerindir  lafı  ne dir fasizm deil mi?

turkiye Malezyalılarındır diyende yok zaten.maksadı belli bi laf bu...kutler defolun burası bizim ifadesini de sık sık dile getirir bu sahsiyetler

İBO DENİZ MAHİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guerilla62
    guerilla62's avatar
    Erkek
    sizin reis dediginiz mafya bozuntularıda yapmıyo mu o işi.sedat peker vs...

İBO DENİZ MAHİR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guerilla62
    guerilla62's avatar
    Erkek
    Dıs guclerin baskısıyla mı katlettiniz secret247 kardesim...yani dıs gucler ne dese yapıyosunuz anlamına mı geliyor yoksa asarız keseriz sucu dıs guclere atarız anlamında mı?baska anlam cıkmıyor cunku..varsa paylas sevinirim ...

İBO DENİZ MAHİR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guerilla62
    guerilla62's avatar
    Erkek
    dinledim andınızı ...eee ne var bunda yer yarılmadıkca gok cokmedikce cilmemmne olmazsa bilmemne olmaz diyo bununla ne alakası var simdi.kanıt mı barbarlık yapmadıgınıza.bunu dinledik bişeyi degiştirmez bu bildigimiz vatan millet b ayrak naraları...(kastım ulkuculere vatanseverlere deil)

İBO DENİZ MAHİR
Toplam Hit: 15822 Toplam Mesaj: 62