folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mhp Fasist Mi?Yoksa İdda Ettikleri Gibi Sadece Milliyetci(!) Mi?

Mhp Fasist Mi?Yoksa İdda Ettikleri Gibi Sadece Milliyetci(!) Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    demek keser ha:)
    way güsel yurdum way ülkem politakcıların eline deil kasapların eline düşcek demek:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    edit

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    heyt bee aslanım benim olay budur işte mhp dedinmi akan sular durur başka söze gerek yok

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    computerwoolf ii yazmıs
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delizm_sundu
    delizm_sundu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ülkücü hareket dün oldugu gibi bugünde yarında kanın son damlasına kadar ülkesi için can verecek insanlardan oluşur

ha ki bu ugurda türk askerine türk polisini yardımcı olmaktadır.bunun karşılığı fasistlikse en büyük kafa tascı benim...

bilki hesap sorulmaz madist olandan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guerilla62
    guerilla62's avatar
    Erkek
    Akanm sulare dururmus.toplumu baskıyla sindirmeye calısıyorlar.Sizde bunları bi bok sanıyorsunuz.Daha sonra sevdikleri ulkeye uyusturucu satarlar harac toplarlar anasını bellerler ulkenin...Sonrada akan sular dururmuş...

İBO DENİZ MAHİR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    watanı satmyacak tek partı mhp oyumda herzaman mhpnın

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Sayin mod arkadaslardan bu konunun kitlenmesini istiorum lütfen bazi insanlar a belge veriyoruz adamlar hala anlamiyor ne bu kardesim kitlikmi alla alla

http://www.ulkuocaklari.org.tr/_basbugdan/21-12-2005.htm al iste belgeyi üc kez verdim okuyun bi ondan sonra mhp fasistmi degilmi konusun eger okumad1ysan buray gelipte msh fasist deme demiyeceksin sen her diyisinde ben bu belgeyi yine buraya yazar yine gözüne gözüne sokarim  lütfen mod arkadaslar bu konu kitlensin lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......................

BAN
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guerilla62
    guerilla62's avatar
    Erkek

İBO DENİZ MAHİR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 15837 Toplam Mesaj: 62