Mhp Fasist Mi?Yoksa İdda Ettikleri Gibi Sadece Milliyetci(!) Mi?
-
demek keser ha:)
way güsel yurdum way ülkem politakcıların eline deil kasapların eline düşcek demek:) -
edit
-
heyt bee aslanım benim olay budur işte mhp dedinmi akan sular durur başka söze gerek yok
-
computerwoolf ii yazmıs
-
ülkücü hareket dün oldugu gibi bugünde yarında kanın son damlasına kadar ülkesi için can verecek insanlardan oluşur
ha ki bu ugurda türk askerine türk polisini yardımcı olmaktadır.bunun karşılığı fasistlikse en büyük kafa tascı benim...
-
Akanm sulare dururmus.toplumu baskıyla sindirmeye calısıyorlar.Sizde bunları bi bok sanıyorsunuz.Daha sonra sevdikleri ulkeye uyusturucu satarlar harac toplarlar anasını bellerler ulkenin...Sonrada akan sular dururmuş...
-
watanı satmyacak tek partı mhp oyumda herzaman mhpnın
-
Sayin mod arkadaslardan bu konunun kitlenmesini istiorum lütfen bazi insanlar a belge veriyoruz adamlar hala anlamiyor ne bu kardesim kitlikmi alla alla
http://www.ulkuocaklari.org.tr/_basbugdan/21-12-2005.htm al iste belgeyi üc kez verdim okuyun bi ondan sonra mhp fasistmi degilmi konusun eger okumad1ysan buray gelipte msh fasist deme demiyeceksin sen her diyisinde ben bu belgeyi yine buraya yazar yine gözüne gözüne sokarim lütfen mod arkadaslar bu konu kitlensin lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......................
-
-
Toplam Hit: 15837 Toplam Mesaj: 62