Microsoft Bilge Adam Kursu
-
Arkadaslar bilgi almak için mail atmıstım hergün arıyorlar şubemize gelin diye önerirmisiniz giden, fikri olan arkadasların düşüncelerini bekliyorum.Gerçekten bu paraya değer mi yoksa para tuzağımı?
-
valla gidecem ben şubat ayında başlıyorum kursa.
-
oturup sağlam bir pazarlık yapın, ben %50 indirim yaptırmıştım konuşarak, konusunda bilinen en sağlam eğitim akademisidir, netronda falan iyi hocaya denk gelmeme ihtimalleriniz var.
-
hocam bu dediğin yer nerede izmirde mi yoksa başka bir şehirdemi yani istanbul yada ankaradamı??
-
Siz ne iş yapmak istiyorsunuz?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sistem ve ağ uzmanlıgı kursuna gitmeyi dusunuyorum ben ?
-
hocam bende gittim ona ama benimki başka bi kurs yeri izmirde bilgitek 5 ay sürüyor süper bi kurs bence sistem uzmanlığı tavsiyemdir ;)
-
Hammett bunu yazdı:
hocam bu dediğin yer nerede izmirde mi yoksa başka bir şehirdemi yani istanbul yada ankaradamı??
-----------------------------istanbul izmir ankara da var şubeleri.
-
izmirdekini biliyorum sırf dekorasyone 1 trilyon harcama yaptılar bizim bilgitek'in hemen alt katları 3 katı kapattı adamlar :D
-
izmirdekine gideceğim kariyer eğitim kartı ingilizce office sertifikaları falan için sizce uzunvadede gerçekten işe yarar mı yoksa para tuzağı mı?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------üniversite de okuyorum işletme bölümünde katkısı olurmu office ingilizce sertifikalarının işe girerken:S