Microsoft Bilge Adam Kursu
-
ordan mezun olan bir arkadasım var. eger sınavlarını falan ıyı verirsen direkt iş garantili diyordu. onun yalancısıyım
-
Yazılım Uzmanlığında BilgeAdam ve Netron'un fiyatları arasındaki fark ne?
-
BA Ankara'ya gidiyorum.
İyidir
Pazarlık önemlidir.
Sistem ve Ağ uzmanlığı bölümündeyim hocalar gayet deneyimli özellikle bizim hocamız çok büyük projelere imza atmış bir kişi.
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam fiyatları telefonla maille ya da kendi sitelerinde vermiyorlar. ben aradım gelin görüşelim burda fiyat konusuruz diyorlar.
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------hocam fiyatları telefonla maille ya da kendi sitelerinde vermiyorlar. ben aradım gelin görüşelim burda fiyat konusuruz diyorlar.
-----------------------------bana verdiler:D çok zorladım ama telde kariyer eğitim kartu 4300 tl tekslipe anlaştık ama gitsemmi çok kararsızım
-
ist te arkadaş gidiyor öneriyor özellikle microsoft ürünleri üzerine herşeyi öğreniyorsunuz
-
bilgeadama gidip office mi öğreneceksin hocam ?
eğer gerçekten yazılıma ilgin merakın varsa git çok faydasını görürsün. eğer yoksa sıkılma ihtimalin yüksek. benim bildiğim kadarıyla asıl iş eğitim bittikten sonra başlıyor. uzmanlık sınavları vs. :)
-
gittim en azından gitmeyi denedim. parasını da peşin vermiştim. yarıda bıraktım eğitimi. bence neresi olursa olsun iyi eğitim merkezi / kötü eğitim merkezi diye bir şey yok. eğer ki iyi bir eğitmene denk gelirseniz ne mutlu size. reklam gibi olmasın ama b.taş şubesinde ali samay var eğitmen. cidden 10 numara. kalıpların dışında eğitim veriyor. ve akılda kalıyor. imkanınız varsa ve hala devam ediyorsa onun kuruna devam edin derim b.taş bilgeadamda.
-
birkaç arkadaşım gitti ama gittiğine bin pişman. ya benim arkadaşım saf olduğundan öğrenemedi yada onlar pek birşey öğretemedi.
diğer bir kötü yanı ise çok pahalı. 5.000tL 6000tl mi ne. diğer kurslarda aynı düzeyde sana bu eğtimi verirken niye bilge adamı tercih edesin ki ? Ben Besay'a gidiyorum ve çok memnunum gerçekten. buRdan süLeyman hocama seLamlar olsun ;)
-
Hocam ben araştırmıştım fiyatları pahalıydı diğer yerlere göre :) Ayrıca ciddi olduğunu anlarlarsa iyi bir indirim yapıyorrlarmış.GEl 2000 gel 15000 gel 1000 olsun felan :D Yinede sana kalmış netron mu ne vardı daha ucuz bilge adama göre