Mikroskop Nerde Bulabilirm
-
hocam eğer istanbulda yaşıyorsan çapa da haseki hastanesinin orada medikalciler var. Tıbbi malzemeler satıyorlar. Labaratuar malzemeleri de var. %100 mikroskop bulursun. Eğer istanbulda yaşamıyorsan yaşadığın şehirdeki medikalcilere bak genelde devlet hastanelerinin yanlarında dükkanlarda satılır. Tıbbi malzeme satan yerlere tabi
-
Konuyu hortlattım beyler ama ucuz nerde bulabilirim en fazla 50 flan warmı tanıdığınız
-
Yokmu:S
-
edit: boşver vazgeçtim satmıyorum :) özür
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
Nerden aldın bari onu söle -
Paradox21 bunu yazdı:
S.a arkadaşlar bu sıra acaip bu işe sardım:D söle bütceye uygun 100-150 ytl arasında aatör mikroskop bulabilirmiyim yada bulursam nerde bulurum?
-----------------------------Genelde sağlık gereçleri satan yerlerde olabilir.. İstanbulu bilimiyorum ama İzmirde öyleydi...
-
Ne olursa olsun hipermarketlerden alma,şu ana kadar oralardan akıllanmayıp alışımı bilirim çok kolpa...
Marka olmuş kitapçılarda var mesela,onlar uzun ömürlü gördüğüm kadarıyla;ama şimdi aklıma gelmedi başka imkanlar...
Edit : Sağlık hedeleri barındıran yerler yeterlidir,tamam =)
-
Paradox21 bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
Nerden aldın bari onu söle
-----------------------------hediye
-
İzmit TOYSRUS 'ta görmüştüm bayada sağlam bişeydi.
-
Paradox21 bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------hocam oyuncak olanı var yeminle 1200 x i var bakacağın şey domuz gribi olmayacağı için oyuncak al bence :D
yok hocam:D:D virüsleri bakterileri göriyim ytr:D
Virüsümü :D hocam güldürdün beni Allahta seni güldürsün. öyle mikroskopla göremezsin :D elektron mikroskobu var istermisin getirtiyim :D 16000$