Millet Uyanalım Artık Herkes Birbirine Anlatsın
-
beyler hükümet emeklilik hakkını elimizden alacak yakında. acilen protestolar için toplanma zamanıdır.
sosyal güvenlik reformu geleceğimiz için çok tehlikeli bir paket.
üniversitelerde olsun ankarada olsun istanbulda olsun eylemlere başlanmalı.
milli maçta ülkede kaç bin silah mermi atılıyorken böyle birşeye sessiz kalmamalıyız. isyan çıkACAksa çıksın.
-
gerekçesiz hiç birşey yapılamaz onunda gerekçesi vardır merak etme sen işine bak zamanı gelince sende emekli olursun inşallah ...
-
eşeğin kulağına yasin okunmaz.
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------
gerekçesiz hiç birşey yapılamaz onunda gerekçesi vardır merak etme sen işine bak zamanı gelince sende emekli olursun inşallah ...
-----------------------------ben olacam diyelim. çocuklarımda emekli olacak mı. faruk çeliğe büyük bir beddua ettim.
ŞUNUDA belirteyim ki bu yasa tasarısından akpli olanlarda mhpli olanda yani herkes zor durumda... İMF nin istediğini hükümetimiz yapıyor resmen. işçi eziliyor.
-
yanlisss... akp lilerin ek gelirleri var....cemaatlerden....
-
Günaydın Mayrip Kardeşim işçi Eziliyor dedinde o bakımdan. İşçi Ezilmiyor Yokedildi ama kimsenin haberi yok. Aslında Haberimiz yok. Uyutula uyutula Titanik misalide Değil Cebren Batırılıyor Türkiye ama Görmüyoruz Göremiyoruz, Görmemiz Engelleniyor.
İşçi Devletin sırtındaki Ur gibiydi, Özelleştirmeler le Silkelendi, Ardından Ucube bir Maaş Adını verdiğim Asgari ücret ile Piyasa Perakende işçi Alım satımı Belirlendi, Ne ilginçtirki, Piyasada işçiden hariç Her şey Serbest piyasa mantığında Alınıp satılıyor. Aferim diyorum başkada hiç bir şey demiyorum. Bu Ucube Maaş Taktiği ile Kalifiye Ustalar erbap insanlarda Ezilir oldu Özel Sektörlerde. Bir Evin Kirası miktarına bir insan etiyle Kanıyla Akşama kadar Ecel teri ile Çalıştırılır oldu. Bumu Müreffeh Türkiye, Bumu insanlarımızın Hakkı.
-
60 yaşında emekliymişim. ulan 60 yaşına kadar yaşamam ki ben hadi yaşadım diyelim kaç yıl daha emekli maaşı alacağım. ben bu hükümetin politikalarına ne diyim.
-
kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek
boşver abi Türkiyenin yarısı oy verdi bu adamlara demekki bizim milletimiz hak ediyor böyle şeyleri..
-
Mezarda emekli oluruz artık, şimdi AKP'liler neden seslerini çıkarmıyorlar, doğru ya bugüne kadar gelen en iyi iktidarmış :).
-
Türk milletinin uyanma zamanı geldide geçiyor bile..
-
bir anlık gaza gelmişsin anlamadan yada yanlış anlayarak başlık açmışsın.devlete rağmen üniversitelerde türbanı almamak için herşeyi yapan ve bunuda başaran bir topluluğun böyle ciddi bir konuda sessiz kalacağını mı düşünüyorsun?afedersin ama adamı skerler.