folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Millet Uyanalım Artık Herkes Birbirine Anlatsın

Millet Uyanalım Artık Herkes Birbirine Anlatsın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

beyler hükümet emeklilik hakkını elimizden alacak yakında. acilen protestolar için toplanma zamanıdır.

sosyal güvenlik reformu geleceğimiz için çok tehlikeli bir paket.

üniversitelerde olsun ankarada olsun istanbulda olsun eylemlere başlanmalı.

milli maçta ülkede kaç bin silah mermi atılıyorken böyle birşeye sessiz kalmamalıyız. isyan çıkACAksa çıksın. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    gerekçesiz hiç birşey yapılamaz onunda gerekçesi vardır merak etme sen işine bak zamanı gelince sende emekli olursun inşallah ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    eşeğin kulağına yasin okunmaz.

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

siyanojen bunu yazdı:
    -----------------------------
    gerekçesiz hiç birşey yapılamaz onunda gerekçesi vardır merak etme sen işine bak zamanı gelince sende emekli olursun inşallah ...
    -----------------------------

ben olacam diyelim. çocuklarımda emekli olacak mı. faruk çeliğe büyük bir beddua ettim.

ŞUNUDA belirteyim ki bu yasa tasarısından akpli olanlarda mhpli olanda yani herkes zor durumda... İMF nin istediğini hükümetimiz yapıyor resmen. işçi eziliyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    yanlisss... akp lilerin ek gelirleri var....cemaatlerden....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Günaydın Mayrip Kardeşim işçi Eziliyor dedinde o bakımdan. İşçi Ezilmiyor Yokedildi ama kimsenin haberi yok. Aslında Haberimiz yok. Uyutula uyutula Titanik misalide Değil Cebren Batırılıyor Türkiye ama Görmüyoruz Göremiyoruz, Görmemiz Engelleniyor.

İşçi Devletin sırtındaki Ur gibiydi, Özelleştirmeler le Silkelendi, Ardından Ucube bir Maaş Adını verdiğim Asgari ücret ile Piyasa Perakende işçi Alım satımı Belirlendi, Ne ilginçtirki, Piyasada işçiden hariç Her şey Serbest piyasa mantığında Alınıp satılıyor. Aferim diyorum başkada hiç bir şey demiyorum. Bu Ucube Maaş Taktiği ile Kalifiye Ustalar erbap insanlarda Ezilir oldu Özel Sektörlerde. Bir Evin Kirası miktarına bir insan etiyle Kanıyla Akşama kadar Ecel teri ile Çalıştırılır oldu. Bumu Müreffeh Türkiye, Bumu insanlarımızın Hakkı. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    60 yaşında emekliymişim. ulan 60 yaşına kadar yaşamam ki ben hadi yaşadım diyelim kaç yıl daha emekli maaşı alacağım. ben bu hükümetin politikalarına ne diyim.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek

boşver abi Türkiyenin yarısı oy verdi bu adamlara demekki bizim milletimiz hak ediyor böyle şeyleri..

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Mezarda emekli oluruz artık, şimdi AKP'liler neden seslerini çıkarmıyorlar, doğru ya bugüne kadar gelen en iyi iktidarmış :).

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Türk milletinin uyanma zamanı geldide geçiyor bile..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bir anlık gaza gelmişsin anlamadan yada yanlış anlayarak başlık açmışsın.devlete rağmen üniversitelerde türbanı almamak için herşeyi yapan ve bunuda başaran bir topluluğun böyle ciddi bir konuda sessiz kalacağını mı düşünüyorsun?afedersin ama adamı skerler.
Toplam Hit: 3597 Toplam Mesaj: 26