Millet Uyanalım Artık Herkes Birbirine Anlatsın
-
kusura bakmada benim staj yaptıgım fabrikadaki işcilerin hepsi düzenini seven, akpye oy atan adamlardı.
gördüğünü kusacak bir işci sınıfı lazım. mümin uzay maymunlarından bir halt olmaz.
"halk hak ettiği şekilde yönetilir" derler
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
bir anlık gaza gelmişsin anlamadan yada yanlış anlayarak başlık açmışsın.devlete rağmen üniversitelerde türbanı almamak için herşeyi yapan ve bunuda başaran bir topluluğun böyle ciddi bir konuda sessiz kalacağını mı düşünüyorsun?afedersin ama adamı skerler.
-----------------------------
adam da sessiz kalmayalım diyor... Emin ol bi dünya adam buna bile sessiz kalacak baştaki bizim için en iyisini düşünüyo diye adamın hberi yok ki ne olduğundanMayrip olan biteni kısaca özetlemiş sağolsun
-
%47 + durmak yok yola devam + "varsa bu istikrari surdurecek adam gelsin yapsin" + "satarim babalar gibi satarim" vs vs vs
iyi uykular Turkiye, her nerede uyuyor veya uyutuluyorsaniz.
-
son pismanlık neye yarar, gecmis olsun canlarım benim. istediginiz kadar sokaklara cıkın isterseniz kendinizi asfalta gomun elinizden hicbirsey gelmez. biz zamanında sokaklara dokuldugumuzde anlattık anlamadınız, gelin dedik gelmediniz kusura bakmayın mustehak ozaman. mezarınızın yanına bırakırım ben emekli maasınızı. o kadarcık paraylada zaten anca mezarın ustundeki otları sulatmaları icin vasiyet bırakabilirsiniz.
-
hollandada 65 yasinda emekli oluyoruz
-
biz 60 yıldır uğraşıoz , sürekli önümüze engeller darbeler oldu.Anlatarak bi yere varamassın, o adamları kendi sistemlerinde ve sistemleriyle alt edemessin.
Bu yüzden Tek Yol Dewrim..
-
cin stoksuz uretım,dusuk malıyet ve ucuz ıscılıklı yapılan malları ıle butun dunyayı vurdu türkiye saten yatmaya alısınca bole olur bide emeklilik 65 yasında oldu :D olmek bıze farz oldu :D bosa sigorta parası vermeyelım saten olunce maas alcaz :D
-
Böyle önemli bir konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.Ülkemizde özel sektörde bir yöneticinin maaşı bile Asgari Ücret üzerinden gösterilerek sigorta yapılmaktadır.Asgari ücret Üzerinden sigorta primleri yatırılan bir insan emekli oldugu anda maaşı 275 YTL kadar olacaktır.Bu para ile Emekli olan bir insanın yaşantısını devam ettirmesi imkansızdır.Bu konuda internette araştırmalar yaparsanız bu reformun bilmedigimiz çeşitli olumsuzluklarını ögrenebilirsiniz
-
sokağa çıkıpta napıcaz? unutma sövdüğümüz hükümetin daha biçok ton kömürü var
biz miting de boşuna yırtmışız baksana . -
mayrip sende budan 1-2 ay öncesine kadar akp yi desteklemiyormuydun ?