Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan
-
Ne kadar androidci varmış amk, yaz ios a beni :D
edit: Konuyu gizle de ip verince çoluk çocuk dolmasın.
torpedo_XL tarafından 02/Tem/13 10:34 tarihinde düzenlenmiştir -
ne yapak? server bilgileri ayni mi? hangi mimari eseri yapalim?
-
ben symbian kullaniyorum hahahah :D ios a yaz beni :D
-
Mesela ben savasmak falan istemiyorum tarafsız olmak istiyorum.Haritanın bir kösesine ev yapsam isteyen müritler gelip benden esya vs alsa fakirlere yardım etsem ?
-
Cesnist bunu yazdı
Mesela ben savasmak falan istemiyorum tarafsız olmak istiyorum.Haritanın bir kösesine ev yapsam isteyen müritler gelip benden esya vs alsa fakirlere yardım etsem ?
Karambole gidersin hocam demedi deme. Binlerce blok öteye de yapsan biri tesadüfen buldumu senin yeri, ertesi güne bütün mekanı yağmalayıp üstüne dağ dikerler :D
torpedo_XL tarafından 02/Tem/13 12:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Cesnist bunu yazdı
yazık olur hocam sonra. :)
-
j4x ve beni iOS'a yazabilirsin. Android seçmek isterdik fakat herkes atlamış oraya zevki kalmayacak, ezilenin yanındayız. :D
Fakirlerle de işimiz olmaz, iOScuymuşuz meğersem ezelden. sadklgasd -
Beni İOS'a yaz.
-
torpedo_XL bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Karambole gidersin hocam demedi deme. Binlerce blok öteye de yapsan biri tesadüfen buldumu senin yeri, ertesi güne bütün mekanı yağmalayıp üstüne dağ dikerler :D
İzin varsa bir denerim yüksek ihtimal ilk günden dağıtırlar zaten.Gecen ki server da gördük zaten millet basmıs hileyi
-
Ios akar gerisi bakar :) yaz iosa :)