folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan

Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ne kadar androidci varmış amk, yaz ios a beni :D

edit: Konuyu gizle de ip verince çoluk çocuk dolmasın.

torpedo_XL tarafından 02/Tem/13 10:34 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

ne yapak? server bilgileri ayni mi? hangi mimari eseri yapalim?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

ben symbian kullaniyorum hahahah :D ios a yaz beni :D

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Mesela ben savasmak falan istemiyorum tarafsız olmak istiyorum.Haritanın bir kösesine ev yapsam isteyen müritler gelip benden esya vs alsa fakirlere yardım etsem ?

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Mesela ben savasmak falan istemiyorum tarafsız olmak istiyorum.Haritanın bir kösesine ev yapsam isteyen müritler gelip benden esya vs alsa fakirlere yardım etsem ?

Karambole gidersin hocam demedi deme. Binlerce blok öteye de yapsan biri tesadüfen buldumu senin yeri, ertesi güne bütün mekanı yağmalayıp üstüne dağ dikerler :D

torpedo_XL tarafından 02/Tem/13 12:41 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

yazık olur hocam sonra. :)

Metalurjist.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

j4x ve beni iOS'a yazabilirsin. Android seçmek isterdik fakat herkes atlamış oraya zevki kalmayacak, ezilenin yanındayız. :D
    Fakirlerle de işimiz olmaz, iOScuymuşuz meğersem ezelden. sadklgasd

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

Beni İOS'a yaz.

Aganta Burina Burinata
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Karambole gidersin hocam demedi deme. Binlerce blok öteye de yapsan biri tesadüfen buldumu senin yeri, ertesi güne bütün mekanı yağmalayıp üstüne dağ dikerler :D

İzin varsa bir denerim yüksek ihtimal ilk günden dağıtırlar zaten.Gecen ki server da gördük zaten millet basmıs hileyi

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kovboy287
    kovboy287's avatar
    Erkek
    Ios akar gerisi bakar :) yaz iosa :)
Toplam Hit: 15519 Toplam Mesaj: 106