Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan
-
HolyOne bunu yazdı
beyler mc nin server versionu buldum ama giremiorum bad login diyor, giris yetkisi olanlar nasil ayarlaniodu bu seyde
Hocam server versiyonu dediğin bukkit olacak, kendi sitesinden indirdiğin pre için olması lazım onun farklı olayı var heralde.
http://dl.bukkit.org/ recommended 1.5.2 var. İndireceksin, siteyi biraz kurcala bat ile çalıştırıyorsun indirdiğin jar'ı. Sonra server kurluyor. Kurulduktan sonra stop çekip ayarlarını yapıyorsun. server.properties dosyasını ayarlayacaksın, sonra pluginleri ayarlayacaksın. Bitti. :)
-
yalan oldu heralde ya :D
-
İlgilenen arkadaşlar son durum ile ilgili bir cevap versin artık.
-
beyler aklımdaki oyun dan tamamen vazgecildiği için ben serverla uğraşmıyorum haberiniz olsun
-
asiminnesli bunu yazdı
beyler aklımdaki oyun dan tamamen vazgecildiği için ben serverla uğraşmıyorum haberiniz olsun
Kim senin aklındaki oyundan vazgeçti, iki köy olcak savaşacaklar işte. Server bekliyoruz ne yapalım amk sinirlendiriyosunuz adamı.
-
halletcem
edit:
server hakkında şöyle bir şey de olsa iyi olmaz mı? dediğiniz bir şey varsa konu altında belirtin iyi olur.
anarsistherif tarafından 09/Tem/13 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
__hsyN__ bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
Kim senin aklındaki oyundan vazgeçti, iki köy olcak savaşacaklar işte. Server bekliyoruz ne yapalım amk sinirlendiriyosunuz adamı.
2 köy olacak görevler olacak kaleleri olacak nerde en son bana söylenen de bunlar yoktu bende yokum zaten sıkıldım serverı düşünmekten ayarlamya çalışmaktan
-
Ulan o kadar yazı yazdım göndermemişim, neyse Asım sen dediklerini 10 kere oku sonra bizim skype konuşmalarını 10 kere oku fark görebiliyorsan gel söyle. Ulan üzüldüm ya 1 sayfa açıklamıştım :/
-
Konu yine kaosa sürüklenecek gibi...
-
felaket tellallığna gerek yok holyone ile server konusunda uzlaştık.
server ayarları, eklentileri tamamlandı.
haritanın %60 kadarı tamamlandı. Köy arazileri, parkurlar
serveri kısa sürede taşıyıp, anti hile ile beraber veya anti hileyi beklemeden kullanıma açacağız.