Mirasımı Dağıtıyorum (Torrent Accountlarım)
-
sosyalleşmek iyidir :-) takdir ettim niko ...
-
torrentden baska miras yokmu. brazzers acc falan :D
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
walla çoğu accountum banlanmış zaten hep kıytırıklar kalmış köşede pehhh scc,sct,ftwr,ftn accountlarım vardı zamanında be.. tamam pass'i vermem şifresi aynı değiştirmedim sen kaldığım yerden devam edersin ;)
sınav gibi anlamlı bir nedeni yok sadece artık bilirsin,silkelenme zamanı...
-----------------------------hesap bende durur geri gelirsen alırsın :)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
torrentden baska miras yokmu. brazzers acc falan :D
-----------------------------adam haklı beyler :D
-
hocam sende ne arsiv vardir simdi :)
emekli olmussun
bu kadar torrente merakli olduguna gore saglam arsiv vardir onlarla mi ugrasican omrunun geri kalaninda yeter bana bu kadar dedin heralde :)
-
Kaç tb arşiv var hocam :D
-
ewy sezo :)
fazla bişey yok ya eti topu 8tb millette ne arşivler var torrentleechte top10daki userın 20tb downloadı vardı bi ara baktığımda nereye saklıyorsa okadar şeyi :) -
Torrentmi,torrent neararla bazarda
-
scc,sct,ftwr,ftn accountlarım vardı zamanında be..
Bu sitelerden ikisi kapandı da; ftn ve sccyi nasıl kaybettin hoca yaa. Şu an ben sccdeki hızı hiçbir yerde görmedim. ftnye üye değilim ama hız ve içeriğini biliyorum. BU siteleri kaybettiysen git atla biryerden yaaa.
passthepopcorn, torrentbytes, torrentgui
Bu üçüne talibim. İstersen diğer sitelerden ratio proof gösteririm. Cheat programları kullanmam, dolayısıyla banlanmam ve dolayısıyla ülkemin banlanmasına neden olmam. 100 mbit hızım var. Sİtenin kalitesini artıracağımı düşünüyorum. En az 1.5 ay seed yaparım.
Edit: cosanostra'da her usera ait hash var. Onun için belli bir giriş kapısı yok. Hocam mümkünse hd trackerları hatta diğerlerini de hızı düşük olan, seed etmeyen, ratio scheat programları kullananlara verme. Sonra ülkemiz banlanıyor.
-
rapid var mı <:D
ben olsam vermezdim iyi kıyak yapıyorsun
kaç kere ben de denedim yok alışmışın bir kere geri dönersin nete