Mirrors Edge Sorunu
-
çözene fud downloader yada fud crypter vericem :)
hocalar cins bi sorun ama birçok kişi yaşıyo netteki çözümlerin hiçbiri olmadı.
sorun şu:
3. bölümde oyuna başladıktan 2-3 saniye sonra falan acayip derecede yavaşlıyor(kasma değil 4 gb ddr3 1333 mhz ram vs vs. sistem gayet sağlam. başka bölümlerdede kasmıyor oyundaki bi hata)
1.0.1 patch kurdum onu kurunca çoğu kişide düzelmiş
ama 1.0.1 için crack'i yaptığım zaman splash ekranında(yani baştaki daha oyun açılmadan masaüstünde gelen ekranda) hata raporu gönder gönderme çıkıyor.
uyumluluk modundaki görsel temaları devre dışı bırak falan onlarıda yaptım olmuyor. -
hocam ben bu oyunda 1. bölümü geçemediğim için silmiştim sen 2 ye 3 e gelmişsin güzel ama sorununa çare bilmediğim için upluyorum
-
bende zamanın aynı sorun olmuştu 3.bölümde yavaşlıyodu sonrada kapanıyodu. Dediğin gibi patch vs baya uğraşıp yapmıştım bi şekilde.Ama tam olarak naptımı hatırlamıyorum.Başka crackle dene belki olur.Yada internetten save dosyası indir direk 4.bölümden devam et :D
-
seretide bunu yazdı:
-----------------------------bende zamanın aynı sorun olmuştu 3.bölümde yavaşlıyodu sonrada kapanıyodu. Dediğin gibi patch vs baya uğraşıp yapmıştım bi şekilde.Ama tam olarak naptımı hatırlamıyorum.Başka crackle dene belki olur.Yada internetten save dosyası indir direk 4.bölümden devam et :D
-----------------------------
galiba tek çözüm o olucak hocam :) yada 3. bölüm chapter 2 falan öyle bi save bulucam sağol bu aklıma gelmemişti :) -
chapter 3 part 2 yada chapter 4 save game olan varmı elinde :) nette bulamadımda edit:full save indirip cahpter 4ten başladım teşekkürler 2.edit CHAPTER 4TEDE AYNI SORUN. MİRRORS EDGE'İN YAPIMCISINA KAFAM GİRSİN
-
Korsanlarda oluyo hoca o sorun. Ver 10 dolar oricinalini al. Yabımcı da sevinsin. Emeğe saygı + rep fln
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Korsanlarda oluyo hoca o sorun. Ver 10 dolar oricinalini al. Yabımcı da sevinsin. Emeğe saygı + rep fln
hocam şimdi kim verecek 10 doları ya :D -
10 deel 1 dolar verilcek oyun değil.. Hele o duvardan sekip bi yere tutunma dalgasını milyon kere yapıp milyon kere beceremeyip oyunu nasıl sildiğimi hatırlamıorum bile o sinirle :D
Acaip gıcık bi oyun kafa yorup oynamaya değmez.
Konu saptırdım özür dilerim.. ben gameburnworld.com dan indirdiğim bi crackle oynamıştım oyunu 3 5 bölüm geçmiştim kasma gibi bi sorun yaşamamıştım. Mevcut cracki bi değiştiriver hacı.. Yada ko götüne sil gitsin a.k :D
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------10 deel 1 dolar verilcek oyun değil.. Hele o duvardan sekip bi yere tutunma dalgasını milyon kere yapıp milyon kere beceremeyip oyunu nasıl sildiğimi hatırlamıorum bile o sinirle :D
Acaip gıcık bi oyun kafa yorup oynamaya değmez.
Konu saptırdım özür dilerim.. ben gameburnworld.com dan indirdiğim bi crackle oynamıştım oyunu 3 5 bölüm geçmiştim kasma gibi bi sorun yaşamamıştım. Mevcut cracki bi değiştiriver hacı.. Yada ko götüne sil gitsin a.k :D
oldum olası sevdiğim tarzlardan bi oyun :) assassins creed'i aylarca anlata anlata bitirememiştim :D -
hocam büyük ihtimal ekran kartın ati ve dolayısıyla physx desteği yok. o yüzden physx gerektiren yerlerde kasıyor. video ayarlarından physx i kapatırsan sorunun çözülecektir.
-
smok3 bunu yazdı:
-----------------------------hocam büyük ihtimal ekran kartın ati ve dolayısıyla physx desteği yok. o yüzden physx gerektiren yerlerde kasıyor. video ayarlarından physx i kapatırsan sorunun çözülecektir.
hayır ekran kartım nvidia physxin sülalesini kaldıracak güçte :) sorunumu anlatamıyorum heralde size :) problem oyunun kasması değil. oyundaki bi hata nedeniyle oyunun 3. bölümü yavaşlıyordu. yapımcılar bunun için bi patch çıkarttı. ancak o patch için çıkarılan crack win7de hata raporu gönder gönderme çıkarttırıyo. bende savegame indirip 4ten başlayım dedim gene aynı sorun devam ediyo. yani patch 1.0.1 için win7de çalışan crack bulmak mesele :)