Mısır Piramitleri Elektrik Santrali Miydi ?
-
The-ExTaCy bunu yazdıShockMan bunu yazdıThe-ExTaCy bunu yazdı
Tamamını izledim olası bişey ama adamın evrimciler bilmem ne diye saçmalaması hoşuma gitmedi.
Bir harun yahya yapımı daha
Geçenlerde mısır hiyerogliflerinde uzaylılar var diye bi haber çıkmıştı. Böyle teoriler çok.Piramitlerdeki Hiyerogrifler de Zamanımız Uçakları Deniz Altısı ve Gemileri Resmedilmiş... Ayrıca Astoronot Resmedilmiş. Buna Ne Diyorsun Hala Teorimi... Kendi Düşüncem Zamanda Yolculuk yaptı Birisi. :)
Olabilir tabiki olmaz diye bişey yok. Ama bu piramitlerle ilgili o kadar çok teori varki.
Kanıtlayanlar olduğu gibi çürütenler de var. Hepsini okuyup hepsini izlesen bile bakıyosunki hepsi de mantıklı geliyo.
Sanırım hangisinin doğru olduğunu zaman göstercek. O zamana kadar hepsi birer teori benim gözümde.
Astronot vs resimlerine gelecek olursak o dönemde var olmuş olabilirler mi? Olabilir tabiki imkansız yoktur.
Ama göz görmek istediğini görür, yorumlar.
Şimdi de uzaylı resimleri var ama bu uzaylıların dünyada olduğunun kanıtı değil.
Bundan 5 bin yıl sonra da belki diceklerki "Adamlar uzaylı resimleri çizmiş uzaylılar inşa etmiş şehirleri" :)
Şimdilik bunlara sadece teori gözüyle bakmak daha mantıklı.Benim düşüncem hiyerogliflerin büyük bir kısmı sadece sanat olsun diye yapılmış.
Ama Günümüzdeki bir Astronot Resmi ile Birleştirildi Duvar Resmindeki Astronot.... Günümüzden çekilmiş bir resmin Birebir Kendisi Olduğu Digital ortamda Üst Üste Bindirme Yapıldığında Görüldü....
Bu Kadar Yüzeysel Düşünme bence.... İnan bana Var İlginç bir Durum orada ama Tam Çözüm Bu Tür Konularda Sanırım İmkansız... Materyalist Bakış Açısı ile Açıklayamayacağımız çok Şeyler var....
Örneğin Ana Rahminde Çocuk Oluşurken... Altın oran ile Bedenin Şekil Alırken Her hangi Bir İşçi Yada Usta Tarafından Yapılmadan yada Bedendeki Hücrelerde Bir Beyin kendini Yapabilecek bir İmkan Yokken Nasıl Olurda İnsan Şekli Aldığı Materyalist olarak Açıklanamaz..
Şimdi biri Çıkar Derki DNA.... DNA yı Kontrol eden Bir şey daha var... Ona Kodlama çeken bir şey. Onu Kodlayan Bir Sanatkar.
Biz Beş Duyumuzla İşittiğimizi, Gördüğümüzü, Dokunabildiğimizi Var Saymaya Devam edersek Pek ilerleme Kaydedemeyiz Derin Bilim Mevzularında.....
-
ShockMan bunu yazdıThe-ExTaCy bunu yazdıShockMan bunu yazdıThe-ExTaCy bunu yazdı
Tamamını izledim olası bişey ama adamın evrimciler bilmem ne diye saçmalaması hoşuma gitmedi.
Geçenlerde mısır hiyerogliflerinde uzaylılar var diye bi haber çıkmıştı. Böyle teoriler çok.Piramitlerdeki Hiyerogrifler de Zamanımız Uçakları Deniz Altısı ve Gemileri Resmedilmiş... Ayrıca Astoronot Resmedilmiş. Buna Ne Diyorsun Hala Teorimi... Kendi Düşüncem Zamanda Yolculuk yaptı Birisi. :)
Olabilir tabiki olmaz diye bişey yok. Ama bu piramitlerle ilgili o kadar çok teori varki.
Kanıtlayanlar olduğu gibi çürütenler de var. Hepsini okuyup hepsini izlesen bile bakıyosunki hepsi de mantıklı geliyo.
Sanırım hangisinin doğru olduğunu zaman göstercek. O zamana kadar hepsi birer teori benim gözümde.
Astronot vs resimlerine gelecek olursak o dönemde var olmuş olabilirler mi? Olabilir tabiki imkansız yoktur.
Şimdi de uzaylı resimleri var ama bu uzaylıların dünyada olduğunun kanıtı değil.
Bundan 5 bin yıl sonra da belki diceklerki "Adamlar uzaylı resimleri çizmiş uzaylılar inşa etmiş şehirleri" :)
Şimdilik bunlara sadece teori gözüyle bakmak daha mantıklı.Benim düşüncem hiyerogliflerin büyük bir kısmı sadece sanat olsun diye yapılmış.
Ama Günümüzdeki bir Astronot Resmi ile Birleştirildi Duvar Resmindeki Astronot.... Günümüzden çekilmiş bir resmin Birebir Kendisi Olduğu Digital ortamda Üst Üste Bindirme Yapıldığında Görüldü....
Bu Kadar Yüzeysel Düşünme bence.... İnan bana Var İlginç bir Durum orada ama Tam Çözüm Bu Tür Konularda Sanırım İmkansız... Materyalist Bakış Açısı ile Açıklayamayacağımız çok Şeyler var....
bu mesajı yazarken kullandığın bilgisayar materyalist bakış açısıyla yapıldı. bu mesajın içeriğini oluşturan kulaktan duyma ile sallama yöntemi ise materyalist olmayan bakış açısı ile.
bi link at bi kitap adı ver bakalım nerde kim karşılaştırmış. nasıl birebirmiş?
-
Prometheus hocam boşuna yazma anlatamazsın.adamlar anlamak istemiyor
-
Prometheus bunu yazdıShockMan bunu yazdıThe-ExTaCy bunu yazdıShockMan bunu yazdıThe-ExTaCy bunu yazdı
bu mesajı yazarken kullandığın bilgisayar materyalist bakış açısıyla yapıldı. bu mesajın içeriğini oluşturan kulaktan duyma ile sallama yöntemi ise materyalist olmayan bakış açısı ile.
bi link at bi kitap adı ver bakalım nerde kim karşılaştırmış. nasıl birebirmiş?
Belgeselde Seyretmiştim.... Şimdi nereden bulurum bilmem... Bir Link Malesef veremem... Tabiki Şimdilik. Sallama Bir şey Söylemişte değilim. Bu Tarz Lütfen Konuşma Benimle...!
Gördüğümü Söyledim... Ayrıca bana ait bir Fikirde değil...
Mesajı Materyalist Bilimin Yaptığı Bilgisayarla Yazdım Doğrudur... Ama Materyalist Bilimin İnsanına Verilen Zekayıda O Müthiş Koder Tasarlamıştır.
O Koderi İzah Etmeye Materyalizmin Hiç Bir Alanı yetmez.. :)
-
@ShockMan hocam olamaz diye birşey yok olabilir tabi.
The-ExTaCy tarafından 25/Ağu/12 12:13 tarihinde düzenlenmiştir
Ama olduğunun yeterli kanıtı yok. Birileri sürekli yeni tezler üretiyor
Başka birileri sürekli antitezler üretiyor.
Ortada bir sentez yok çünkü her 2 tez için de yeterli kanıt yok.
-
@The_Extacy Hocam AntiTezler olduğu da Doğrudur. Tezlerin olduğuda Doğrudur... Ancak Bir şeyi Karıştırmayalım... Elde Kanıt Durumunda Bulunan Şeyler için Tez İbaresi Kullanmak Doğru değildir. Zira Onlar Çözülmesi Gereken Sır İbaresindedirler.
Bahsi Geçen Var Konumundaki Bulguların Bir Varlıkları Var... Ancak Bilinmeyen Sırlar Barındırıyorlar, Çözülmesi Zaman Alacak. Amaki ama Onlar Tez Değillerdir.... Araştırma Konusudur.
Ayrıca Tez Olma Durumundaki Verilerde Mevcuttur... Mısır Piramitleri ile ilgili Çokça Tezde Vardır... Araştırma Konusu Bulgularda Vardır...
-
kafkafkaf bunu yazdı
hepsinin bir açıklaması var,
zamanında helikopter denizltıda çıktı denildi ancak o fotoğrafların şoplanmış olduğu çarpıtıldığı orjinal fotğraflar incelendikten sonra anlaşıldı,
mısırda elektrik efsanesi eric von daniken'in safsatalarından başka birşey değildir,
evrimi reddetmek içinse kümülatif bilgiyi reddedecek raddeye gelmiş bu yobaz görünümlü misyoner cahil eşrafın haliyse içler acısıdır.
O lamba dedikleri mısırda bir çiçeği temsil eder ve mısır mitolojisinde önemli bir yeri vardır, şarap küplerine pil diyen insanların mısır hiyerogliflerini incelemesini zaten beklemiyorum.
Piramit şekliyse ilk yerleşik uygarlık olan mısırda yüksek katlara ulaşılabilen en kolay mimari yapıdır, yok içinde enerjiymiş oymuş buymuş, hepsi safsata hepsi yalandır.
sonuç olarak mısırda gizemli açık kapılar bulunuyor evet ancak bu boşlukların cahillik ve hurafe mermerleriyle örülmesi gerçeği değiştiremez.
peki neden o kadar büyük binalar yapma gereği duydu mısırlılar?
-
kafkafkaf bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
@prometheus sen denizaltına benzetememişsin,o ateistforum adresindeki resimlerin o şekillerle uzaktan yakından alakası yok benim gördüğüm.
Şahsen ilk baktığımda o şekilleri gördüm ben. Bana hala garip geliyor,kaç bin yıl önce yapılmış şeyleri hala açıklayamıyoruz. Ortada birsürü teori var. Hiçbirine tam birşey denemiyor. Açık noktaları var.
Kesin olarak şöyledir denmedikçede bu soru işaretleri devam edecek. Sonuçta senin,benim açıklamalarım birşey değiştirmiyor. Bu konunun uzmanı 10larca adam kafa patlatıyor gene kesin bir yola ulaşamıyor. Bizim burda kesin şöyleydi böyleydi diye dayatmamız doğru olmaz.
http://img230.imageshack.us/img230/5359/abydos3.jpg
bu resimdeki kırmızı şekiller önce yapılmış, sonra üstü kapatılıp maviler farklı zamanda yapılmış, benzemiyor diye bir durum yok, zaten orjinal resime bakarsan katman farkını görürsün, keşke yazılarıda okusaydın resimlere bakıp geçmek yeerine :)
bu konularda ters çıkanlar, anlam veremeyenler yada vermek istemeyenler genelde raelyenist tayfanın insanlarıdır dikkat edin kandırıyorlar...
Bunları farklı zamanlarda yapanlar niye o şekilleri yapmışlar peki. O farklı zamanda yapılan şekillerin anlamı nedir yani?
-
ibrahimeren bunu yazdı
Prometheus hocam boşuna yazma anlatamazsın.adamlar anlamak istemiyor
Zıt Kutuplarda oluşumuz belkide Tartışmayı Zevkli kılıyor.... Aynı fikirde olsaydık Tartışacak bişey kalmazdı. :)
Ayrıca Bahsettiğin Aynı Durum Senin Yada Sizin İçinde Geçerli. :)
Ne Kadar Anlatırsam Anlatayım Sizde Anlamıyorsunuz.... Daha Doğrusu Anlamak işinize Gelmiyor... Saygılar.
-
kanıtsız iddiaların saçmalığını anlatmak antitez değildir. genel olarak söylüyorum. kimse alınmasın.
ve gerçekten merak ediyorum, adamlar uçak yaptı diyen hiç mi atölyelerin pistlerin enerji kaynaklarının olmamasını düşünmüyor, problem etmiyor? o kadar mı körcahil düşünüyor? ciddi merak ediyom lan.