Miting
-
polislermi sorgulanıyo :D
ben o kadar jop, tekme, biber gazı yedim polislerden hiç biriside ne sorgulandı nede başka bişi yapıldı...polislerin sicil numarlarını üniformalarında ve kasklarında taşımaları gerekiyo ama bi tane polis gösterin bana hangisinde sicil nuamrası var
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------polislermi sorgulanıyo :D
ben o kadar jop, tekme, biber gazı yedim polislerden hiç biriside ne sorgulandı nede başka bişi yapıldı...polislerin sicil numarlarını üniformalarında ve kasklarında taşımaları gerekiyo ama bi tane polis gösterin bana hangisinde sicil nuamrası var
-----------------------------Sicil numarası vs gerek yok zaten artık kasklarında onlara özel numaraları var.Suc isleyenler belli oluyor.
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Kadıköyden evime dönerken otobüslerin olmadıgını farkedip yürümeye baslarken cevik kuvvetle karsılastım polis
karşıdan gelen grubun apo resimleri ve bayraklar geldigini farkedince cevik kuvvete sorduk
apo resimleri ve pkk bayrakları açıldı görmüyormusunuz evet görüyoruz dedi.
ee müdahale etmiyecekmisiniz dedim adam suratıma bakıp ne gerek var dedi
gercekten polis bukadar duyarsızmı oldu onlar böyle yaparken nasıl canımızı korusunlar ? saygılar..
polis haklı.it ürür kervan ürür demiş sana ama anlamamışsın.
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------polislermi sorgulanıyo :D
-----------------------------bayzin arkadaşımızın dediği gibi sicil numarasına gerek yok kasklarında özel numaralar var veya medya her gördüğünü gazetelerde ön sayfaya kapak yapıyor. şu polis şu adamı dövdü diyo ama neden dövdü sebep falan yazsa bari bu adam terörü destekliyor ve eylem yapıyor diye yazsa işte gerçekleri yazmak yerine polisi suçluyorlar.. aslında DTP gibi pkk'yı destekleyen milletvekillerine bile sokaklarda konuşturmayacaksın.. birileri yani üst düzey yöneticiler polisleri sorguya almasalar polis herşeyi yapacak işte birileri balık gibi oltaya takılıyor..
-
fatihack bunu yazdı:
evet aynen öyle.
Bsg. -
hocam aynısını benim başıma geldi dedim bende polise adam yapcak biişe yok izinleri var dedi o ara gülhaneden biri küfür ediyodu orospu çocuklarına
-
Normal bir vatandas hakkini ararken it urur kervan yurur demeyip allah ne verdiyse mantigiyla davraniyor ama polis :)
-
PoLisin Orda BireyseL oLarak Tepki Göstermek Gibi Bir Hakkı yoktur. Emir GeLir Gereken YapıLır. Kayıtsız KaLınmıştır ama Kayıtsız KaLan PoLis DeğiL Üst Düzey YetkiLidir.
-
Mylitta bunu yazdı:
fatihack bunu yazdı:
evet aynen öyle.
Bsg.
seviyesizliğine inip, cevaben sana küfür yazmayacağım rahat olabilirsin. -
çok haklısınız polisin elinde her türlü kanuni hak warken hiç bi amiri bişe demioken gidip jopla dovmeli pkklıları.. işte polis bu salak(!) ya gidip dövmemiş pkklıları.. hatta bence dahada inin arkadaslar tüm polisler pkk lı.. ewet ewet pkklı bunlar.. zaten pkk saldırısında ölenler polis deil.. ama polis nabıo emekçiyi dövüo pkklıyı koruo.. zaten bir mayısa katılan herkez emekçi.. zaten komunist arkadaslarla bir araya geldiğimde onlar ewet abi bir mayısa gidenler ya komunist ya pkklı hepimiz polisle catısmaya gidiorz demiolar..